Jump to content
BulForum.com

Някой ще ходи ли на протеста

abcuser

Recommended Posts

Ти си го изпроси с наглата заплаха, че ще триеш мнения които не са ти интересни.... спирам!!!

Интересни определения правиш. "Нагла заплаха" до момента не бях срещал като определение за модераторско решение. Модераторите тук сме лилави терористи ако не знаеш. Нормално е да отправяме заплахи и след това да ги изпълняваме. Иначе "заплахата" я написах за да му спестя излишното писане на Deathzone. За съжаление няма опция във форума да го огранича да не пише в някоя тема. Или трябва глобално или няма начин. Не е нарушил никое правило за да му наложа глобална забрана.

Така и не ми отговори на въпросите.

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Е тва е да си Мод - интересните мнения ги оставяш, а безинтересните ги триешrolleyes.gif

За Босна - щом се жегна май те нацелих!

До момента това е форума който съм видял, в който модераторите са налагали най-малко цензура и собствено мнение. Освен това много малко четеш другите теми за да знаеш кой какъв е и в интерес на истината никой не се е криел... отделно че сме се събирали няколко пъти някои от хората в този форум да ядем и пием заедно. Това което искам да ти кажа е, че грешно тълкуваш думите на netrootbg и още по-грешно предполагаш, че е вчерашен пикльо, а ако не се бъркам с теб сме се виждали преди години и въпреки че не сме връстници сме доста подминали тинейджърските години и 3мата.

-------------------

Предполагам всички изпозаспаха, но аз да резюмирам - очаквам от DeathZone да ми отговори на следните въпроси:

1. Смята ли че това е обикновено ПТП, извършено от пиян шофьор или поради техническа неизправност на автомобила?

2. Има ли според него политически чадър над Цар Киро и след като имаше показно събаряне не незаконни постройки, картографиране на "луксозни имоти" и изискване на произход на средствата от собствениците им, как така всеизвестен с тъмните си сделки човек минава метър?

И евентуално какво е мнението му относно опрощаването на сметки на ромското население и защо аз следва да плащам сметки на покойните си баба и баща, отпреди 10 години и въпреки, че съм един от 3ма наследници (при това не наследявам най-големия дял) и все пак е образувано дело именно срещу мен, а не срещу чичо ми, който е живял на същия адрес и е най-големия наследник, а в това време ромите систематично се самовключват, въпреки неплатените сметки, а след това им се опрощават задължения? И дали смята че подобно различно отношение към обикновените хора и малцинствата е справедливо и изобщо не поражда никакво етническо напрежение?

Темата се изроди в кръчмарско бистрене на политика, само че в електронен вариант. Пак предлагам - да се бойкотират избори 2011 с масови протести. Защото докато не се разрита цялото това гнездо на търтеи, ще има да патим. Някой спомена, че имало свестни цигани. Сега ще ви дам пример - мъжът/вече/ на една моя колежка е циганин. Колкото мен е на години, работи на 2 места, в момента пише дипломна работа. Иска да спечели, за да могат да идат до Париж. И не е тъпо парче, като някои пишещи тук. На такъв не мога да му викам - "На сапун!" Пича опъва повече от някои българи, които познавам. Може такива случаи да са единици, но ги има. И хора - мислете. Не тълпата е виновна, а тия дето я водят. Пак ви казвам - да бойкотираме изборите.

Ред. Специално за Deathzone

http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=107703&pid=1495481241&st=0&&do=findComment&comment=1495481241

Deathzone, приятел от такива клавиатурни бойци, които обичат да си държат политическия отзад 24/7 сме на това положение. Мога да ти кажа, че точно тези 15-18 годишни тъпанари бяха най-отпред в протеста, носиха знамената и направляваха шествието, момчетата бяха много адекватни и призоваваха разярената талпа да не нахлува в 4то РУ.

По-добре да го знаеш този малко познат факт на интернет воините като теб - от снимки да правиш заключения е грешно, край.

Пееха се Български възрожденски песни и химна и то в пъти повече от колкото се нареждаха циганите, турците и полицаите. А ти знаеше ли, че пред общината на центъра, когато всички хора клекнаха в момент на траур, за да изразят съчувствието си и мъката си, полицаите не клекнаха, разбирам, че са на пост, но това си беше мирен протест, те не се пазиха от никой, те не са ли българи, те не скърбят ли за 19 годишното момче, не съчувстват ли на родителите? Те не са ли хора? Трябва да някой полицай сина му да го убият цигани за да направят нещо ли?

Относно горния пост на Гримьора, аз лично съм на всеки протест, надявам се и други хора ще идват, нека да не преобладаваме ~20 годишни, а да идват от 20-50, въпреки че имаше и тук и те дойдоха пред аджисана и бащи с дъщери и майки със синове и всякакви. Хората не търпят това отношение, искат мъст, искат правосъдие, или поне ако няма такова да им се позволи саморазправа и линч.

пс. Deathzone, ти не си българин, наистина.

Относно горния пост на Гримьора, аз лично съм на всеки протест, надявам се и други хора ще идват, нека да не преобладаваме ~20 годишни, а да идват от 20-50, въпреки че имаше и тук и те дойдоха пред аджисана и бащи с дъщери и майки със синове и всякакви.

Ще ме прощаваш за френския, ама кимин сикнде го дървихте пред Аджисан махала!? По тази постъпка на която не можах да се надивя вчера, си пролича до колко са ви били адекватни "водачите"... Подобни постъпки могат единствено да подклаждат огъня под котела на определени етнически партии. Защо чисто криминален случай трябва да се обръща в между етнически и политически!?

Ако "водачите" ви бяха малко по-информирани, щяха да знаят, че точно в тази махала хората се опитват всячески да разчупят стереотипа и да се интегрират в обществото. Нормалната ситуация там е - родителите да не позволяват на децата си да учат в училищата с компактна циганска маса, а да ги записват в училища където циганчетата се броят на пръсти... Трябва ли ти жокер, та да се светнеш каква е причината? Щото аз я знам, при това съм я научил от първа ръка в директни разговори с хората които живеят там...

Престъпността няма етнос!

Самите мангали в Столипиново се дистанцират от Рашков и родата му, а точно това гето е като цирей на задника на държавата...., а вие сте тръгнали да притеснявате хората в аджисана... лапешки простотии!

Абе вече втори ден се чудя, някой може ли да ми обясни с какво този идиот Кирил Рашков е по-различен от други дерибеи-убийци, отгледани и закриляни от държавата, като Маргините да речем или Пашата, Маджо и още цял отбор такива юнаци? Що никой не отиде да подпали къщите на тия хубостници? Питам и отговор не искам. Проблемът на тази нещастна държава е, че всеки се прави много отворен на маса, но когато трябва да се спазват правилата и законите, всеки се прави на пришълец от друга планета. Повече от очевадно е, че тази действителност, срещу която уж всички негодуват е резултат не само от цялостното безхаберие на обществото, ами и от нежеланието на мнозинството да спазва правилата. Колко от вас могат да си признаят пред себе си, че ежедневно спазват всички установени правила и закони? Колко от вас никога не са вадили пачката, когато ги спират с въпроса "Ми 'ко шъ праим ся?". От там дръгва всичко, драги ми бунтари. Тези, дето са забъркали всичката тази каша не са дошли от Марс. Те са индивиди от същата тази маса. И същата тази маса захранва корупцията, простотията и безхаберието по върховете. Ама нали в един клип се казваше, че то не става само с ядене - трябва и акъл. Айде сега може да ме плюете цял ден, и без това си лягам.

Абе вече втори ден се чудя, някой може ли да ми обясни с какво този идиот Кирил Рашков е по-различен от други дерибеи-убийци, отгледани и закриляни от държавата, като Маргините да речем или Пашата, Маджо и още цял отбор такива юнаци?

С нищо,даже може да се окаже и че е цвете пред тях!

Що никой не отиде да подпали къщите на тия хубостници? Питам и отговор не искам.

Аз все пак ще дам моя - отговора се крие в думата "страх"

Проблемът на тази нещастна държава е, че всеки се прави много отворен на маса, но когато трябва да се спазват правилата и законите, всеки се прави на пришълец от друга планета. Повече от очевадно е, че тази действителност, срещу която уж всички негодуват е резултат не само от цялостното безхаберие на обществото, ами и от нежеланието на мнозинството да спазва правилата.

Ами така се научихме или може би така ни научиха Те(онези по горните етажи на властта)! Нали знаеш това е като модела в семейството - децата несъзнателно копират поведението на възрастните! + неизменното - "Ха то никой не спазва законите , що аз да ги спазвам?"

Колко от вас могат да си признаят пред себе си, че ежедневно спазват всички установени правила и закони? Колко от вас никога не са вадили пачката, когато ги спират с въпроса "Ми 'ко шъ праим ся?".

Тук няма да кажа всичко,което мисля за да не излезе , че се изтъквам ,но повярвай , че има и такива хора ;)

Иначе като цяло съм съгласен с теб - трябва най-накрая да започне промяна и тя трябва да започне първо от самите нас и след това трябва тази цялата гневна маса да се принесе към истинските виновници за това ни положение!

Колко от вас никога не са вадили пачката, когато ги спират с въпроса "Ми 'ко шъ праим ся?".

Аз. Никога не съм давал и няма и да дам.

Ванка, не си единствен. Ама хората, като теб (и да кажем мен) какъв процент са?

Вчера, като се прибрах, изчетох цялата тема. Днес дочетох продължението й. Темата се превръща в "да грабваме сопите и ножовете и да изколим циганската сган". Метод, който си пролича ефикасността му при сърбите. Циганите няма да се махнат. Те няма да изчезнат. И не е гражданската война начина за справяне с проблема.

А темата май се превръща в огнище на етническа ненавист. Огнище, което се усилва.

Според мен, всички тези събития не са просто случайно гененрирана гневна маса от обществото. Също както не бяха случайни събития безредиците в Египет, Либия и т.н.

Ето го разказа от страна на потърпевшите: http://tv7.bg/news/964112.html

PS: Ако насилието продължи във времето, то има само 2 варианта за изход: 1. или да станем ново Косово или 2. да градим огради и заграждения между нас и гетата.

Не виждате ли, че държавата (т.е. ние) сме създали тази обстановка. Даже хипотетично да изпарим всички цигани, то ще дойдат други и е въпрос на време да сме в изходна позиция.

Това, което предлагаш е единствено в пряка полза на ДПС и циганските организации.

Надявам се не целиш това.

Довечера кой ще ходи на протеста от 19:00 на пл. Съединение / Пловдив ?

Темата се изроди в кръчмарско бистрене на политика, само че в електронен вариант. Пак предлагам - да се бойкотират избори 2011 с масови протести. Защото докато не се разрита цялото това гнездо на търтеи, ще има да патим...

Това, което предлагаш е единствено в пряка полза на ДПС и циганските организации.

Надявам се не целиш това.

Довечера кой ще ходи на протеста от 19:00 на пл. Съединение / Пловдив ?

Аз сигурно ще отида, обаче ако пак хората които "водят" си нямат и на идея какво правят, ще си тръгна.

Не става въпрос за изселване на циганите, освен тези на цар Киро от Катуница. Аз лично съм за сплашването им й ясното заявяване, че нещата няма да останат безнаказани след всяко тяхно безчинство по селата и по-малките населени места, къде се убива и краде безнаказно. Това е нещото, което трябва да се промени!

Това е задължение на полицията. И тъй като проблема е много по-сложен от това колега, всичко е свързано с политиката. И тъй като българина не гласува, това води до точно такива последствия. На България и е нужна полиция от времето на Тодор Живков. За съжаление лумпените в нашата държава са прекалено много и те разбират само от дърво в главата.

Я ми кажи ти , понеже искаше да ме учиш на разни неща , аз за кой да ида да гласувам? Има ли според теб някой честен и свестен човек в политиката в момента (такъв , който да заеме висок пост естествено) ? В момента и да гласуваш и да не гласуваш е все тая - все ще дойде някой който ще граби и ще мачка народа. Имаше някаде предложение да се гласува масово за Светльо от Хиподил и аз почвам съвсем серизно да се замислям!

DeathZone, съвсем йезуитски пропусна моите въпроси за да изтърсиш горната тъпотия.

Аз не съм за насилие и забележи, че Българите нямаме грам проблеми с евреи, арменци, турци и т.н. и единствените с които имаме проблем са ромите.

Не е нужна полиция от времето на Живков, нито нещо друго от това време. Крайно време е да се престане с "реверансите" към ромите за да престанат да се чувстват специални, както и да се промени социалната система и да си спомним приказката "който не работи не трябва да яде". Именно всичките тези отстъпки, които са правени доведоха до специалното отношение с което са свикнали и заради което от година на година техните "босове" стават все по-нагли.

Абе вече втори ден се чудя, някой може ли да ми обясни с какво този идиот Кирил Рашков е по-различен от други дерибеи-убийци, отгледани и закриляни от държавата, като Маргините да речем или Пашата, Маджо и още цял отбор такива юнаци? Що никой не отиде да подпали къщите на тия хубостници?

И какво предлагаш - след като не са успели да направят нищо за едните да не правят нищо за никой от тези юнаци ли? И колко от въпросните юнаци са толкова нагли колкото цар Киро и имат амбиции да изселят цяло село?

Колко от вас могат да си признаят пред себе си, че ежедневно спазват всички установени правила и закони? Колко от вас никога не са вадили пачката, когато ги спират с въпроса "Ми 'ко шъ праим ся?". От там дръгва всичко, драги ми бунтари.

Ако някой каже, че спазва всички закони и не е японец ще го заплюя. Няма такъв човек просто. И има разлика в мащабите. Едно е да те спрат с превишена скорост, друго е да правиш сделки за милиони и да се знае от полицията че си недосегаем.

Тази сутрин мангала заяви пред Бареков, че щял да прати армия от 5000 цигани да изселят българите от Катуница....

Блъфира... Това може да стане само при грешка от наша страна и подклаждане на нещо много по-сериозно.

Редакция: Ако някой случйно е пропуснал ... http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1052212

Много ясно, че нищо такова не може да се случи. Показателното тук е колкото точно нагъл е мангала и защо при подобни изказвания и вече явни закани за саморазправа с хората не е арестуван от полицията???

Кви лумпени кви 5 лева , пак се наблюдава интересният момент в булфорума са най умните другите са глупаци.... в смисъл от къде ти дойде самочувствие че ти не си лумпен ? Може всякви да са били момчетата ма не са си позволили да приравнят смърта на момчето до ОБИКНОВЕНО ПТП , ти нормален ли си бе пич , що не дойде в Катуница на протеста да го обясниш на бащата на убитото момче как прави от мухата слон ... с удоволствие бих гледал как ще те линчуват. Пусни си гледай интервюто с бащата на убитото 19 годишно ДЕТЕ , представи си как мангала е газил най скъпото му нещо на тоя свят докато бащата е блъскал отчаяно по буса и после пак ела в темата и ни обясни кви сме лумпени и как било обикновенно ПТП има си сериозни теми в които ти и другите онлайн мозъци не редно да взимате участие ако няма кво да кажете. Събраха се хиляди хора да споделят трагедията той ми говори за обикновено ПТП и хулигани кви хулигани кви фенове беше ли там да видиш кой мята молотовките щото хулигани пред къщата имаше не повече от 200 човека.

Бях на протеста и на главната и в Катуница. Видях тъпи малоумни физиономии. Същите ги гледам на мачовете. Хора с основно образование, изразявайки си мисълта само с прости изречение. Няма повече какво да добавя.

И каква е твоята позиция? След като си ходил и на двете места, няма как да си нямал такава. Или може би си бил служебно :ph34r: ...

Много ясно, че нищо такова не може да се случи. Показателното тук е колкото точно нагъл е мангала и защо при подобни изказвания и вече явни закани за саморазправа с хората не е арестуван от полицията???

Това е повече от показателно, как човек с толкова присъди и т.н. е на свобода и си разиграва коня както си иска, даже се прави на цар, заканва се открито ("който ме нападне ще му отрежа главата")... ако още не са се усетили мнозинството не той е основния проблем в цялата ситуация и трябва да се потърси отговорност над хората които го закрилят, защото той може да е един обикновен мошеник и мафиот, но истинските виновници за ситуацията са те. Не е виновен който яде баницата а който му я дава.

Бях на протеста и на главната и в Катуница. Видях тъпи малоумни физиономии. Същите ги гледам на мачовете. Хора с основно образование, изразявайки си мисълта само с прости изречение. Няма повече какво да добавя.

T.e. ти си и на 2те места но всички останали ходещи по мачовете са малоумни и тъпи, ти предполагам си единственото изключение.

А според тебе щом е обикновенно ПТП и нищо особено къв го дървеше на протеста? Щото ако си заставаш зад думите няколко поста по горе то явно ти си бил най големия лумпен на тоя протест....ем не те ебе за децата ем протестираш кво имаше свободно време събота и неделя и отиде да погледаш протестиращото простолюдие та да обясниш кви били глупави всички тука в булфорума след тва и онлайн пишока да ти порасне , пак питам що не си изложи тезата пред тълпата ?

ако още не са се усетили мнозинството не той е основния проблем в цялата ситуация и трябва да се потърси отговорност над хората които го закрилят, защото той може да е един обикновен мошеник и мафиот, но истинските виновници за ситуацията са те.

Ето това е най-важното изречение според мен! Трябва да се протестира ама не пред циганската махала! И не да ходят шепа хора (в сръвнение с всички засегнати) ами да се вдигнем всички задружно... май се размечтах

И двата случая са съизмерими с капка в морето, само дето проблема е, че едното море взе да прелива и на хората им писна. Сравни ролята на циганите и тази на българите, арменците, евреите, ако щеш и турците в нашето общество.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...