Jump to content
BulForum.com

Някой ще ходи ли на протеста

abcuser

Recommended Posts

Защо да ме изгони?Как ще го направи?Освен да викне полиция :) и на какво основание?Някой дето е по-наясно със закона?

Неправомерно възпрепятсване на изборния ден?

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Неправомерно възпрепятсване на изборния ден?

Последно по въпроса, защото е доста офтопика.

По тази логика, аз мога да се оплача, че ме възпрепятства да дам вота си.

Последно по въпроса, защото е доста офтопика.

По тази логика, аз мога да се оплача, че ме възпрепятства да дам вота си.

Оплачи се. При наличието на толкова свидетели, едва ли ще успееш да убедиш някой в правотата си

На мен по ми е интересен въпроса, защо няма кой да организира хората?

Сигурен съм, че ако се направи една добра "реклама" на бойкотиране на изборите доста хора ще подкрепят идеята.Не знам обаче до колко е легално.Примерно влизаш да гласуваш и седиш 2,3ч при урната.

Големи сладури сте с това бойко-тиране на вота.

Кво си мислите - че като не отидем до урните политиците изведнъж ще осъзнаят, че народа ги мрази и неодобрява това, което вършат през последните 21 години ли?

Те си го знает това.

Или мислите, че това ще гръмне по западните медии и изведнъж като се насочи вниманието към нас всичко ще се оправи, щот раиш ли - нии сме първи приятели на 'обединена' Европа и е в техен интерес ние тук да си живеем добре?

Поредната новина за тях - размирици в няква клоака от централна Африка, голям праз, мюсюлмани разни, негри.

Че нали тъкмо под западно диригенство ни сринаха икономиката?

Че нали тъкмо според западни статистики сме най-бедните и корумпирани в целия съюз, Европейците са пределно наясно какво се случва тук?

Вас боли ли ви кура за Сомалия?

И на европееца му дреме за нас.

Сипете си по една Цар Кирова и чалгичката на мах, момци, Злобилчо писа какво трябва да се случи май на предната страница и по мое съвсем субективно мнение 2014 е годината, в която гладните и безработните в безизходица ще станат повече от раята в тая държава.

Наздраве.

Аааа и кор за Левски, за малко да забравя.

Пичага, ми кат боли кура оди на лекар бе, смотан.

Та, момци, аз ви казах как е най-лесно - сигнал до ЦИК за масови атентати и блокажи на изборни секции, ама не на празни приказки. И на следващия път - пак. И така няколко пъти.

Камери са запечатали заплахите за убийство, които Кирил Рашков отправил към Веселин Христов и съпругата му Иванка Петрова няколко часа преди племенникът им Ангел да бъде премазан фатално в Катуница. Доказателството е най-сериозният коз в ръцете на прокуратурата. Предполага се, че ще бъде назначена експертиза на видеоматериала, за да се установят с точност датата и часът на заплахите.

На кадрите се вижда как осем часа преди трагедията Кирил Рашков, внукът му Киро и техен братовчед отишли в кафенето на Веселин Христов. Рашков старши се изплюл в краката на хората с думите "Гяури мръсни". След това им казал, че ще им извади очите и че ги чака смърт. Цялата зловеща сценка била уловена от охранителните видеокамери от къщата на Веселин Христов.

Той се оборудвал с тях след като преди две години в заведението му била хвърлена самоделна бомба, а колата му била изпепелена. Междувременно проверките не установили кой е поръчителят на двете престъпления. Затова още миналото лято Веселин и 300 души от Катуница се подписали в жалба срещу клана Рашкови с основния аргумент, че фамилията тероризира цялото село.

Кавгите между Веселин Христов и майка му София с Кирил Рашков датират от времето, през което жената е била кметица на Катуница. Още през 2001 година тя алармира, че Кирил Рашков е заградил незаконно 43 декара общинска земя край Катуница. Проверка от април същата година на община Садово констатира нарушенията на Рашков и го предупреждава да махне парапетите. Два месеца по-късно той отново почнал да огражда и да прави навеси.

Следват нови проверки, предписания сам да си събори оградите и обсъждания в местния общински съвет, от които не последвало нищо. През декември 2001 цар Киро дори внесъл на сесия предложение да купи имотите, а когато съветници започнали да гласуват, той се изправил и заявил, че сега ще гледа кой какъв вот дава и после всеки ще си носи последиците.

Две години по-късно Рашков увеличил заграбеното с нови имоти, като общо присвоената от него общинска горичка станала около 90 декара. Вътре той си построил хасиенда, започнал да отглежда сърнички и направил басейн с нещо като открита сцена. Незаконните му огради и палати край селото бяха бутнати от РДНСК едва в началото на тази година.

"Личната ми страница във Facebook е докладвана на администраторите като вредна и обидна, и според правилата на социалната мрежа, аз съм закрита. До вчера имах право да съществувам в интернет и да изразявам мнението си, така както и тези, които пишеха срещу мен. Вече не", пише Бенатова.

Излагацията на тая кифла продължава с пълна сила.БТВ какво ли не мислят само и само да прикрият позора.Администратора и бил закрил страницата... :laughing:

Върви народе разорени,

към гибел и позорен глад ...

Търпи позорно престъпления

и ще живееш в онзи свят.

... ... Не искаш никакво спасение

за твоите деца, за теб ...

Стоиш в ярема примирено

и гъбата от зло расте.

Върви народе унизено,

че на честта си не държиш ...

Нима за роби сме родени?

Ти вярваш на безброй лъжи.

Върви народе примирено -

като овцете - за курбан!

Търпиш позорни престъпления

на хищната, престъпна сган.

Пак робство ли ще завещаем

на нашите деца - в позор?

Престъпници живеят в рая,

а ние в глад и страх - терор.

Потънал в блатото до гуша ...

Камбана бие ден и нощ,

но ти ушите си запушваш -

търпиш бандитския разкош.

В позор живееш като куче -

не искаш ли да си Човек,

да смажеш тази робска участ

и да живееш в райски век?

О, събуди се мой народе!

Аз викам лудо ден и нощ

и ти бъди човек свободен -

живей сред царския разкош!

Хората изчаткаха:

МОЛЯ ВИ ПРИЗНАЙТЕ МЕ ЗА ЦИГАНИН. Искам да бъда признат за циганин за да се ползвам от следните привилегии. -Да не плащам ток. -Да не плащам вода. -Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите. -Да ми дават общински жилища. -Да не плащам наем на жилищата. -Да строя където си поискам. -Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ. -Да яздя кон по улици и булеварди. -Да не си чистя лайната на коня. -Да работя- БЕЗРАБОТЕН. -Да прецаквам българите. -Да си правя каквото си искам. -Да нямам никакви задължения. -Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили. -Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано. -Да мога да зaмърсявам всичко наоколо. -Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно. -Да не си признавам децата и да получавам големи помощи. -Да не ме интересува нищо в тая държава. -Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии. -Да мога да си пикая и сера навсякъде където си искам. -Искам в България да останат само цигани. -Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да полумиме всичко. -Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата. -Искам всичко да се разруши и да се срине. -Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили. -Искам моя дял от единия милиард, отиващ за традиционно трайно безработните. -Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към циганските. -Искам да продължавате да подкрепяте циганите и така българите по- скоро ще напуснат страната. -Искам да продължавате да ни помагате да се размножаваме като хлебарки и да ни храните безплатно. -Искам следващите 10 години да се удвоим, а децата ни да започнат да раждат още по- млади от колкото до сега. -Искам на десет години вече да сме родили поне по едно дете, а до 20 години да имаме по 8 деца. -Искам да ни увеличите помощите, за да можем да си живеем още по- добре и да си пием бира на воля. -Искам да направите закон за българите да работят още по- усилено, по 16 часа на ден и без почивни дни, за да има повече пари за нас. -Искам братята ми да изнасилват и безчинстват безнаказано. -Искам България за циганите. -Искам после цяла Европа. -ИСКАМ И ОЩЕ,И ОЩЕ ,И ОЩЕ………ИСКАМ ВСИЧКО

Подигравката продължава с пълна сила.Определено някой хора си го търсят...

Споко, човека не иска да обжалва мярката си за неотклонение... нито пък да влиза в болница ;) Тези факти идат да речат, че или става дума за масивна проява на наглост от негова страна (малко вероятно този път) или за сериозен страх от "инциденти" които ще му се случат, но не точно от разгневените тълпи...

кой освен мен се подписа в подписките с исканията !?

то е баси зора да я намериш тая листовка, в ТУ в студентски съвет в ....

само 70 подписа от цялото ТУ

70 подписа, щото ги боли кура кво става в страната, затова. Ама утре като му изнасилят сестрата 5 мазни потни мангала, или него го наебат в подлеза същите 5 мангала, дали ще му е все едно, а?

70 подписа, щото ги боли кура кво става в страната, затова. Ама утре като му изнасилят сестрата 5 мазни потни мангала, или него го наебат в подлеза същите 5 мангала, дали ще му е все едно, а?

А като му изнасилят сестрата 5 мазни потни българи, или него го на***т в подлеза същите 5 българи?

А като му изнасилят сестрата 5 мазни потни българи, или него го на***т в подлеза същите 5 българи?

Невъзможно.

Трудно ще събереш 5 човека да свършат работата заедно.

70 подписа, защото за тая подписка първо трябва да се знае и после трябва да се намери. Ако опънат една маса на центъра и напишат един плакат, ще съберат хиляди подписи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...