Jump to content
BulForum.com

Някой ще ходи ли на протеста

abcuser

Recommended Posts

ПС: Абе къде отидоха революционерите, които преди 2 дни ни призоваваха да ходим по протестите и с пяна на уста обвинявха полицаите, че са еничари, че трябва да се събудим и да тръгнем на война срещу циганите, ромите и мафиотите? Да не свърши ракията нещо или ги гони махмурлука? И защо ли не съм изненадан че им мина толкова бързо? Днес цял ден - 5 поста с моя 6...

И ракия има, и махмурлук няма. Аз съм в Хасково за пореден ден, след кратко преминаване през Пловдив. Снощи тук беше много умряло на простеста, т.е. протест нямаше. Цялото "будно" гражданско общество се състоеше от мен и още двама души...останалото бяха майки и баби с колички, които си се подмотваха из площада. Засиленото полицейско присъствие беше от 15 униформени полицаи и двама неуниформени + 5 патрулки.

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Докато не излязат гладните и безрачботните които са огромна част от обществото ни нищо няма да се промени тва трябва да ви е ясно...за съжаление обаче за пореден път доказахме че сме народ от путки и обичаме да ни шибат. Ние сме мишки и цял живот ще си останем такива.

Ами виж сега , явно ние с тебе живеем в голяма заблуда! Аз почвам да си мисля, че народа е доволен , щастлив , без финансови проблеми , с доверие към съдебната система , с доверие към политиците. Е закакво да излизат? Плюс това има доста хора ,които изпитват удоволствие от любовта от към отзад.

"Отломка нищожна от някога храбър народ".

Ами това - 40:30мин. до 40:42мин.

До кога трябва да свърши проверката?

(говорител на НАП )Росен Бъчваров: Толкова колкото е необходимо, но очакваме още близката седмица отговор на въпроса: има ли несъответсвие на доходи и имущество или не?

Тия директно си правят та*ак с целия български народ!

Хора, не знам какво толкова се възмущавате. Винаги е имало разлика между морал и закон.

Най-простия пример - паленето на къщите на Киро е морално, но не е законно.

Публична тайна е че той има незаконнона собственост. Съвсем различно е да бъде доказана като такава. Пък даже и да му отнемат селската къща, това не би променила нищо. Той имаше предостатъчно време да си прехвърли парите от банковите сметки. Това ще се разбере по стандарта на живот на тази част от семейството му, която ше остана извън затвора.

Хора, не знам какво толкова се възмущавате. Винаги е имало разлика между морал и закон.

Най-простия пример - паленето на къщите на Киро е морално, но не е законно.

Публична тайна е че той има незаконнона собственост. Съвсем различно е да бъде доказана като такава. Пък даже и да му отнемат селската къща, това не би променила нищо. Той имаше предостатъчно време да си прехвърли парите от банковите сметки. Това ще се разбере по стандарта на живот на тази част от семейството му, която ше остана извън затвора.

Ама ти да не би да си мислиш, че ще го осъдят и ще излежава ефективно !?

Щото аз имам ясни спомени как едно време по телевизията показваха, как изнасят от къщата му чували с пари - 2000000 лева от тошово време и четири чувала със злато. Не те знам на каква възраст си, но тези милиони като ги умножиш по хиляда и ще получиш приблизителната им сегашна стойност. Помня и, че заради валутни престъпления и черноборсаджийство се спрягаше, че ще го съдят на смърт, но го осъдиха на 30 години, без право на помилване. Тоест, трябваше да ги лежи до след три години (2014г.)... Някой, обаче да има информация колко от тези години е излежал?

Хайде, хайде по-спокойно.

Киро не е толкова богат :)

Киро всъщност е по-богат... Тези пари му ги отнеха кешовица, през далечната 1984 година. Колко още не му намериха е съвсем отделен въпрос (просто само тази дребна сума беше в къщата му в брой). Хайде сега си помисли, ама съвсем сметка на коляно, за над 20 години нелегално производство на алкохол, крупна търговия с наркотици и т.н. "бизнеси", без да отчете и стотинка данъци..., колко ли кинти е накатал - естествено не вкъщи под дюшека, а по разни островни банки, примерно?

Киро всъщност е по-богат... Тези пари му ги отнеха кешовица, през далечната 1984 година. Колко още не му намериха е съвсем отделен въпрос (просто само тази дребна сума беше в къщата му в брой). Хайде сега си помисли, ама съвсем сметка на коляно, за над 20 години нелегално производство на алкохол, крупна търговия с наркотици и т.н. "бизнеси", без да отчете и стотинка данъци..., колко ли кинти е накатал - естествено не вкъщи под дюшека, а по разни островни банки, примерно?

Няма да се учудя, ако е бил някакъв скрит "талант" като този в Гърция ( само, че нелегалната му версия )

Киро е доста по-богат, колкото го изкарват. Тъста е въртял навремето търговия с него, та знам...И кво с протестите? Пак нееднозначна информация..Уж на 01.10, сега на 02.10 местят....

Киро е доста по-богат, колкото го изкарват. Тъста е въртял навремето търговия с него, та знам...И кво с протестите? Пак нееднозначна информация..Уж на 01.10, сега на 02.10 местят....

Разделяй и владей! Появиха се 15 страници с различна информация за час ден,място...

Аз пак предлагам да избойкотираме изборите. На тях поне им знаем датата и няма да има хъката-мъката, щот не са разбрали. Нека спрем изборния ден, пък да видим...

И как точно предлагаш да го направим това?

Има тема по въпроса, казва се Бойкот на избори 2011

За тази последната статия нямам думи. Намирисва ми на Сталинските чистки на интелигенцията - да наплашат всички евентуални размирници, та овцете да кротуват. Тия вече си играят с огъня.

Дами и господа, призовавам всеки вече да ходи с молотовки в ръка...Щом излиза по-евтино... А по тази логика, в деня на изборите, като метна молотовки в няколко избирателни секции, ще бъда съден за дребно хулиганство, а не за тероризъм. Господа съдии, извадете си главите от задниците, за да не ви ги наврем по-дълбоко.

Дами и господа, призовавам всеки вече да ходи с молотовки в ръка...Щом излиза по-евтино... А по тази логика, в деня на изборите, като метна молотовки в няколко избирателни секции, ще бъда съден за дребно хулиганство, а не за тероризъм. Господа съдии, извадете си главите от задниците, за да не ви ги наврем по-дълбоко.

Аз викам да си се разкарваме с бутилки пълни с асфалт лак (на бензинова или корисилинова основа - по избор), така всякакви претенции за хулиганство ще отпаднат, понеже винаги може да се твърди, че си ги носиш щото ще си минаваш подкалниците и дюшемето на колата... А, ако по случайност някоя от бутилките пламне..., ми случват се инциденти да го еба... не е било нарочно.

Аха, а знаеш ли, че авторът на тази статия може да бъде обвинен в даване на информация за това, как се изготвят нападателни средства/ коктеил "Молотов/?

бутилки със запалителна течност с ивици плат за фитил, т. нар. коктейли „Молотов”.

В момента вече се самозабравят..... Имам усещането, че ако не се справим с бойкота/ и с Бойкото/ след изборите ще има сериозни ексцесии.

Браво на ДПС и БСП този път уцелиха в десетката матряла.

Трактора си свърши и той работата.Догодина ще спечелят изборите пак.

И на Иван Костов му спретнаха подобен номер преди изборите.

На мен по ми е интересен въпроса, защо няма кой да организира хората?

Сигурен съм, че ако се направи една добра "реклама" на бойкотиране на изборите доста хора ще подкрепят идеята.Не знам обаче до колко е легално.Примерно влизаш да гласуваш и седиш 2,3ч при урната.

Не знам обаче до колко е легално.Примерно влизаш да гласуваш и седиш 2,3ч при урната.

Председателя на секционната изборна комисия винаги може да те изгони за такова нещо

Председателя на секционната изборна комисия винаги може да те изгони за такова нещо

Защо да ме изгони?Как ще го направи?Освен да викне полиция :) и на какво основание?Някой дето е по-наясно със закона?

Ето и от мен едно материалче-My link

Добре е да се прочете това от всеки.

Както беше казал бай Тошо "Ние каквото построихме, вие не можете да го боядисате.". Далеч съм от мисълта да го оправдавам за греховете му, но конкретно за това е много прав...

ма на мене от тиливизуръ ми каат, че съм тъп и прос селанин и така сме си били още от време оно, кви са тий прупагандье?

също ми от битивито дуднат, че сме технологични членестоноги и че тука само картофи сме глеали последните 50 години.

дае бат бойко (да се слави имито му!) разправя как кат бил дяте копали нивата заедно с тейко му,за по йофтино.

тцтц

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...