Jump to content
BulForum.com

Някой ще ходи ли на протеста

abcuser

Recommended Posts

Може би заради това.

Бопаджии масово трият в Интернет всяка информация, че цар Киро е член на ГЕРБ

Както триеха мнения свързани с автобиографията на Борисов в дата.бг и банваха потребители, които пишеха против него по време на кампанията му за кмет. Че даже и специален раздел създадоха: Бойко Борисов - кмет на София.

Чудя се какво смущаващо имаше в тази биография та така яростно я триеха. Да не би да е била твърде истинска и неудобна...

Май, май...

http://www.alteragate.net/index.php?news_id=2310 - цитира се приложение 1, но не е приложено, а то е най-интересната част.

http://comparty-bg.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=2603 - тук е пълната.

http://boikob.blogspot.com/2009/01/blog-post_21.html - интересен материал за размисъл.

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Не ми се чете цялата тая "бисерност". Нямам време, нямам ресурси, обикалям страната. Хора, разберете го - докато не пламнат депутатските вили по Витоша, докато не наврем пожарникарски маркуч в задника на Бойко, докато не сложим Царя на трон с х♚й и не пратим Доган в Анадола - ще патим. Всички патим от политиците. Тук въпросът не опира до етноси/вече/. Въпросът е да преебем политиците. Нека спрем изборите, нека запалим една-две депутатски коли, нека взривим едно-две партийни кръчмета - да видим тогава какво ще стане.

Не ми се чете цялата тая "бисерност". Нямам време, нямам ресурси, обикалям страната. Хора, разберете го - докато не пламнат депутатските вили по Витоша, докато не наврем пожарникарски маркуч в задника на Бойко, докато не сложим Царя на трон с х♚й и не пратим Доган в Анадола - ще патим. Всички патим от политиците. Тук въпросът не опира до етноси/вече/. Въпросът е да преебем политиците. Нека спрем изборите, нека запалим една-две депутатски коли, нека взривим едно-две партийни кръчмета - да видим тогава какво ще стане.

Това ходи го обяснявай на тези , които пееха "циганите на сапун" и искаха да нахлуват в циганските махали! И аз това се опитвам да пея вече 2 дни , ама се оказа , че съм циганин , турчин и еничар щом говоря подобни неща...

Да ти кажа какво ще стане - ще седнеш на стола на Ратко Младич в Хага. Всички са навързани като свински черва. Отвън нареждат - тук изпълняват.

Още малко материал за размисъл:

Преди 20 г. България беше средно развита европейска държава със силна икономика и армия и завидни социални условия.

България, която изгубихме

Днес всичко това е унищожено по план, а ето го и него:

http://bgsviat.narod.ru/

Спи, Дяконе! Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб! Добре си ти. От там не виждаш съдбата на достойния ни род. Не виждаш майките, които днес не раждат, стариците край кофите за смет. Бащите с джобовете празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет. Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви. Пусти градове. Строим хотели, паркинги, гаражи. Край просяка минава Беемве. На пътя към Европа се продават в ръцете с кукли малките моми. Те детството си в сънища сънуват и скръб в очите им гори ... Спи, Дяконе! Не се събуждай! Добре си там под тази черна пръст. Завиждам ти за туй, че не дочака мечтите си, разпънати на кръст ...

Васе, не ми приличат на недовършени строежи. предположих тоя момент, но няма логика да не е монтиран климатика (мръсна работа), а вътре да са подредени скъпи кичозни мебели... Разбира се, това са само мои разсъждения...

Видене, преди години се използваха (на едната, климатиците аз съм ги слагал...), точно това беше причината да се чактиса и онази будка за охрана, дето я подпалиха последна. Но тъй като и двата имота са на централното шосе, мангала си дигна чааветата и се покриха по-навътре, дето потока е по-малък и гавазите могат да го вардят как си требе - зер, грехове има доста човека и има от какво да се посира от страх. Даже от неговите хора - мангалите, бая народ е опънал каиша и му точи сатъра...

Вижте какво, аз довечера съм на протеста в Хасково. Снощи пак наминах набързо, хората искаха да свалят политиците, защитаващи циганския произвол. Полицията се държеше културно. И може ли някой да ми потвърди за битата бременна жена в Пловдив?

арестуван е мангала за "заплаха за убийство" .... ма преди тва получил болки в сърдечната област.

що ли си мисля че протестите ще се отместят към правителството.....бойко гаранция е акнал

арестуван е мангала за "заплаха за убийство" .... ма преди тва получил болки в сърдечната област.

що ли си мисля че протестите ще се отместят към правителството.....бойко гаранция е акнал

И сега вече , ако не се вдигне народа ,ама НАРОДА , не само младите и децата , значи моята теория , че си заслужаваме всичко ще се потвърди!!!

Добре е да се прочете това от всеки.

Както беше казал бай Тошо "Ние каквото построихме, вие не можете да го боядисате.". Далеч съм от мисълта да го оправдавам за греховете му, но конкретно за това е много прав...

313800_10150314077621523_81784521522_8300874_1529606178_n.jpg

(в последствие ме светнаха, че такова писмо няма, но думите за мен са много вярни. повече информация - тук)

прочетох цялата тема и реших и аз да изкажа мнението си. протести трябва да има! дори много по-големи от сегашните! ама не пред циганските махали. убийството на момчето е отвратителна трагедия, която нищо не може да поправи - факт. извършителите й заслужават най-строго наказание с цялата сила на закона - факт. но 15-годишните дето викат и трошат и палят по улиците не осъзнават, че единствената причина точно ТАЗИ трагедия и ТОВА престъпление да се преекспонира по този начин в медиите и да се вкарват изкуствено в него етнически конфликти, които не би трябвало да съществуват в една модерна държава, е да се изпълни дума по дума подчертаното в картинката горе. да става шоу и да се отвлича вниманието на хората. циганите се превръщат в изкупителна жертва за прегрешенията на един престъпен елит (част от който е и цар киро), които използват удобния случай да извършват много по-големи и ужасни неща без никакво наказание и без масата от хората да разберат изобщо за тях. защото, с всичкото ми уважение и съболезнования за семейството на загиналото момче, поробването на един цял народ за мен е по-осъдимо и по-лошо престъпление дори от убийството. затова - палете! чупете! крещете! ама срещу истинските престъпници. палете депутатските мерцедеси и къщите, построени с парите на умиращия малък бизнес! викайте пред парламента, където си пийват дом периньон с парите от бюжета за образование! не си мислете, че ако циганите изчезнат, държавата ни ще процъфти. в момента те са най-лесната мишена за изливането на всичкия яд, който С ПРАВО се е събрал в сърцата на хората, но те са само симптом - много са далеч от причината за положението ни в момента. нищо няма да се промени така. единствените хора, които наистина ще спечелят от тези протести, са ДПС, атака и тези, които просто искат да вандалстват безнаказано. помислете си, дали си струва заради тях да се прави всичко това.

единствените хора, които наистина ще спечелят от тези протести, са ДПС, атака и тези, които просто искат да вандалстват безнаказано.

Харесва ми и други да казват същото, което съм казал по-рано :)

ПС: Абе къде отидоха революционерите, които преди 2 дни ни призоваваха да ходим по протестите и с пяна на уста обвинявха полицаите, че са еничари, че трябва да се събудим и да тръгнем на война срещу циганите, ромите и мафиотите? Да не свърши ракията нещо или ги гони махмурлука? И защо ли не съм изненадан че им мина толкова бързо? Днес цял ден - 5 поста с моя 6...

Чуха се някакви слухове, че къщите били застраховани 2-3 дена по-рано. Има ли нещо вярно? И че вътре мебелировката била няква стара, един вид колкото да има нещо като мебели, но не скъпи такива.

Ей сега гледах репортаж по ТВ7, където дадоха една от поломените къщи. Според няма такова нещо като подмяна на мебелите. Понеже къщата не беше запалена, а само разбита, вътре се виждаха мебелите и обзавеждането и да ви кажа, такъв лукс много рядко може да се види...

ПС: Абе къде отидоха революционерите, които преди 2 дни ни призоваваха да ходим по протестите и с пяна на уста обвинявха полицаите, че са еничари, че трябва да се събудим и да тръгнем на война срещу циганите, ромите и мафиотите? Да не свърши ракията нещо или ги гони махмурлука? И защо ли не съм изненадан че им мина толкова бързо? Днес цял ден - 5 поста с моя 6...

Един от въпросните революционери е в почивка за нарушаване на Правилата на Форума ни, за останалите не мога да кажа нищо, съжалявам.

Ей сега гледах репортаж по ТВ7, където дадоха една от поломените къщи. Според няма такова нещо като подмяна на мебелите. Понеже къщата не беше запалена, а само разбита, вътре се виждаха мебелите и обзавеждането и да ви кажа, такъв лукс много рядко може да се види...

Може, аз затова казах слухове. Не знам колко е вярно.

Боже, хубаво, че се махнах и не виждам докъде я докарахме. Да сложим Сидеров за президент + премиер + фюрер и всички да са доволни.

Каква революция, каква пяна на устата, какви еничари. Полицаите искат да утрепят гадния циганин точно толкова, колкото и ние, но не могат. Преди 5-6 години щяха да го направят, а сега няма. Защото Европа гледа. Аз не виждам какъв е проблемът да го хвърлят в затвора, където да се уредят нещата, ако разбирате какво имам предвид. Така и медиите доволни, и юридическата система, и Европа, а и ние, защото мангалчето в затвора знаем какво ще му се случи.

15 годишни лайнари да ходят с факли и да палят имоти е много романтично, но създава лош имидж на държавата. По-хубаво тези имоти да се ИЗЗЕМАТ,че да си платим външния дълг и да дигнем пенсиите, че то друго освен пенсионери не остана. Аман от политически ходове. Как не се случи това по друго време, а точно до избори. Срам ме е от българските политически игри.

То ако беше толкова лесно, дали щеше да избягаш от тая държава и да ми филосовстваш от другия край на света, кое е по-лесно и кое не... Ако си мислиш, че откриваш топлаат вода, много се лъжеш!

Срам ме е от българските политически игри.

Това е традиция в Пловдив около изборите да се правят глупости. Преди години когато се строеше новия надлез на сточна гара, точно преди изборите се започваха усилени ремонтни дейности и се изтипосваше маса техника по средата на едно от най-натоварените кръстовища в града и то в пикови часове. Ей тъй да се покаже че се прави нещо. Като свърши надлеза почнаха с други подобни ремонти пак на ключови места в пикови часове. Преди последните избори пък бяха затворили за ремонт 2 от най-основните булеварди при това в непосредствена близост един до друг и то така хубаво бяха блокирали целия град че по-зле от това трудно можеше да стане (т.е. ясно ми е че може - има още 5-6 такива булеварда, можеше всичките да ги затворят за ремонт че тотално да се блокира целия град).

Зададат ли се избори задължително се случва нещо.

Отидох към 8 без нещо с въудошевление към центъра и... не видях никой да протестира. Аз ли прекалено много закаснях или всичко вече свърши? Това ли беше?

Толкова им беше на лапетата.. всяко чудо за 3 дена.

Жалко че са го бан-нали EvilDaemon - щеше да ми е любопитно как ще обясни това. Толкова ентусиазъм, такава убеденост, такъв патос и след 2 дена нищо...

Отидох към 8 без нещо с въудошевление към центъра и... не видях никой да протестира. Аз ли прекалено много закаснях или всичко вече свърши? Това ли беше?

Минаха към 19:50 по главната.Бяха се събрали до Джумая Джамия, има няма 40-50 човека.

Докато не излязат гладните и безрачботните които са огромна част от обществото ни нищо няма да се промени тва трябва да ви е ясно...за съжаление обаче за пореден път доказахме че сме народ от путки и обичаме да ни шибат. Ние сме мишки и цял живот ще си останем такива.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...