Jump to content
BulForum.com

Някой ще ходи ли на протеста

abcuser

Recommended Posts

Тук са замесени много мръсни политици,и всичко се дирижира от тях.На Б.Б. тази ситуация му е много изгодна народа в момента мисли как да се разправи с циганите а неговата контрабанда си върви.

Утре Пожарникарят може да обяви и военно положение прекъсват се изборите и всичко това е добре дошло за него.

И всичко това става само и единствено за пари.Че те циганите разпространяват контрабандата на правителството което е на власт.

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Тука да запитам , Рапторе , Дедо мразе и там другите които сте против протестите .... умни хора сте айде дайте акъл какво друго е решението ...

Васе, нещо много си се объркал и явно не си чел - аз не съм против протестите - напротив, колкото може повече и по-продължителни да бъдат. НО - да не бъдат опорочавани и респективно омаловажавани от шепа некадърници и шайка прошляци и вандали. Още когато гледах преките предавания за палежите и погромите нееднократно ми мина през главата, че не личи никой да е бягал оттам и тези къщи бяха наистина празни. След това, което прочетох днес започнах още по-сериозно да мисля. Видяхте - уж обзаведено, а климатиците демонтирани - примерно. Одеве видях снимки на шофьора на буса-убиец - много сериозно си мисля, че този ще опере пешкира и че друг е карал буса. Това са стари трикове, прилагани навсякъде - той влиза да лежи, семейството му е осигурено после и/или нещо му се прощава. В цялата суматоха можем да си зададем и още по-сериозен въпрос - в навечерието на местните избори - финансово най-облажаващите избори (!!!) - при очевадното безсилие на БСП/ДПС да се изправят по какъвто и да е начин срещу Пожарникаря, дали този целият панаир не е нарочно сътворен, за да се подлее вода на ББ и компания? И то както виждате - доста успешно става до момента! Дали Рашков не е бил подпрян от определени хора? Дали това не е добре платена услуга? Не забравяйте - в България всичко е възможно! Аз лично вече на нищо не се учудвам...

Дали Рашков не е бил подпрян от определени хора? Дали това не е добре платена услуга? Не забравяйте - в България всичко е възможно! Аз лично вече на нищо не се учудвам...

Именно. Същото се опитвам и аз да обясня от 2 дена. Само че младежите само чакат някой да им даде тон за песен без да се замислят кой дирижира оркестъра.

Споредн мен нищо не е нагласено. Нали видяхме, че всички държавници се криха 3 дни и се чудеха как да го обърнат в своя полза. По-скоро за някои е изключително неблагоприятно тъй като избирателната активност на интелигентните хора ще е по-висока, а циганските гласове ще се продават по-скъпо.

Той действия не иска. Иска само да му е спокойно. Решения нямат хората, само акъл дават. С тия техните акъли до къде я докарахме, а ?? Така както аз го виждам, доникъде. Да видим кой и как ще ме убеди в обратното.

Е нали решението вече е поето от тълпата бе, Весо? За какво ти е друго решение? Като се приключи с изколването на циганите проблемите ще се изпарят автоматично. Братя Галеви ще отидат в манастир и повече няма да тормозят Дупница, Маргините ще станат музиканти, а Маджо да речем ватман. Наркотиците ще се превърнат в пудра захар, а полицаите като те спрират на пътя ще ти подаряват цветя, вместо да те гледат в ръцете. Тя работата отдавна е измислена.

Палежите и потрошаването на магазини са много далеч от решението. Целта е управлението - кметството, прокуратурата, съдиите, а начело е народното събрание! Те плачат за чистка, те са виновни за положението на циганите в момента, те са виновни, че сме ограбвани всеки ден! Не са циганите, турците, французите, румънците, Бай Тошо, Бай Иван - Циганина или който и да е!

А онзи, Evil-a, да си изкара главата от пясъка, да смукне малко чист въздух и да започне да мисли малко, тогава да се прави на патриот.

Едит: Въобще цялата работа така мирише, че няма накъде повече. RaptoR показа достатъчно примери, че не е много "спонтанна" работата около цялата схема. Народа си има изкупителна жертва, ще си излее гнева върху циганите, правителството ще имитира действия, малко смяна тук-там на някой си и 'айде, изборите решени, 'щото сме ги защитили от "нашествениците"...

Палежите и потрошаването на магазини са много далеч от решението. Целта е управлението - кметството, прокуратурата, съдиите, а начело е народното събрание! Те плачат за чистка, те са виновни за положението на циганите в момента, те са виновни, че сме ограбвани всеки ден! Не са циганите, турците, французите, румънците, Бай Тошо, Бай Иван - Циганина или който и да е!

А онзи, Evil-a, да си изкара главата от пясъка, да смукне малко чист въздух и да започне да мисли малко, тогава да се прави на патриот.

Еее още един здраво мислещ. Браво. И спрете да ме цензурирате, все едно живеем по времето на комунизма.

Палежите и потрошаването на магазини са много далеч от решението. Целта е управлението - кметството, прокуратурата, съдиите, а начело е народното събрание!

Аз какво казах преди 2 дена?

Аз какво казах преди 2 дена?

Не съм чел много назад, че от бая време не бях се вясвал насам (за "малкия" не знам...), ама това си е положението. Killerincho правилно го беше казал преди известно време - влизаме с гранатите в НС и почваме да пишем нова история. Жалкото в схемата е, че повечето ни интелигенция е плод на онези същите, които в момента седят там...

Изказванията, като "Циганите на сапун, турците под ножа", няма да върнат мъртвите деца на хората, нито ще ни оправят живота, а само ще го влошат. Трети ден протести и ся к'во? Да се съберем в 19:30 на площада, та да дойдат и работещите и не знам си к'во си... Дрън, дрън... Протести цял ден пред кметството и съдиите, блокада, та да не могат да си вършат работата (все едно до сега са я вършили както трябва), ясно изразени позиции и искания - това трябва да стане. Ама кой съм аз, та да разбирам - нали не съм в тълпата да троша и да крещя...

Не съм чел много назад, че от бая време не бях се вясвал насам (за "малкия" не знам...), ама това си е положението. Killerincho правилно го беше казал преди известно време - влизаме с гранатите в НС и почваме да пишем нова история. Жалкото в схемата е, че повечето ни интелигенция е плод на онези същите, които в момента седят там...

Не бъркай върхушка с интелигенция.

Не бъркай върхушка с интелигенция.

Силно се надявам да съм ги объркал, че иначе - страшно...

Да се съберем в 19:30 на площада, та да дойдат и работещите и не знам си к'во си... Дрън, дрън... Протести цял ден пред кметството и съдиите, блокада, та да не могат да си вършат работата (все едно до сега са я вършили както трябва), ясно изразени позиции и искания - това трябва да стане. Ама кой съм аз, та да разбирам - нали не съм в тълпата да троша и да крещя...

Това почти 1:1 го казах и него преди 2 дена.

Това почти 1:1 го казах и него преди 2 дена.

Хахах добре де, ще прочета темата, та да не се повтаряме :laughing: Ама това, че сме го казали, все още не ни дава решение на проблема :ph34r:

Няма лошо да се повтаряме, дори е добре защото явно не само аз мисля по този начин.

Ако протестиращите имат ясни искания може и да се постигне нещо. Ако се държат като тълпа футболни запалянковци ще бъдат третирани като такива. И нямат място лозунги "циганите на сапун, турците под ножа" - това е върха на тъпотията просто.

Искам промяна на системата и отношението към малцинствата да не бъде различно от това към мнозинството - няма нищо по-хубаво от това и това е основата на всяка демокрация. Не може ромите да не си плащат задълженията и въпреки това да имат ток, а аз ако закъснея защото съм разсеян и съм забравил не само да ми го спрат ами да ме глобят заради това.

Не е правилно човек с толкова присъди да е на свобода и да има не знам си колко къщи (даже къщи не е правилно да се каже - палати са това) и в същото време да се води безработен.

"Цар Киро пак измами всички и много майсторски подмени шофьора, който смаза Ангел, с друг човек в Турция"

3 дни преди инцидента Рашков е застраховал имотите си, поизпразнил е къщите от ценни неща, затова оставиха протестиращите да вилнеят и да палят необезпокоявано, разсъждават младежите.

Е т'ва ако е вярно...

Последното изречение на Доган обърнете внимание

Тъй тъй... аз казах ли че той ще извлече най-много дивиденти? Смело с лозунгите и трошенето - той доволно потрива ръце. Идете подпалете някоя циганска колиба в столипиново или поне се приближете - те чакат та да я запалят сами после да се вайкат публично. Много добре режисиран спектакъл момци...

"Цар Киро пак измами всички и много майсторски подмени шофьора, който смаза Ангел, с друг човек в Турция"

3 дни преди инцидента Рашков е застраховал имотите си, поизпразнил е къщите от ценни неща, затова оставиха протестиращите да вилнеят и да палят необезпокоявано, разсъждават младежите.

Е т'ва ако е вярно...

Нищо, нищо... то скоро ще се разбере кой е дал тон за песен, дано само не успеят да натворят достатъчно количество простотии малките...

Как мразя да съм прав и да не ме слушат.

Това са все още разсъждения както виждаш и нищо такова не е доказано! Като извади някой доказателства - тогава ще коментираме. Дотогава - само догадки. Но тъй като има вече основания да се мисли, че има подобна възможност, за пореден път се питам:

1. Защо мангала още не е арестуван и разпитван по казуса с убийството и евентуалния театър? Както казахме - има куп основания за арест.

2. Защо не се води вече сериозно разследване във в ръзка с евентуален сценарий? (дано да се води тайно, но едва ли)

за пореден път се питам:

1. Защо мангала още не е арестуван и разпитван по казуса с убийството и евентуалния театър? Както казахме - има куп основания за арест.

Може би заради това.

На Рашков всичко ще му се размине и ще се измуши между капките защото на софрата му папкат доста от политикан-юнаците, дето управляват тази държава! Казах го в началото и пак го повтарям.

П.п. Че кой е луд да коли кокошчицата със златните яйчица?

Не и този път...... тва ти го гарантирам на 100%. Киро изгоря и то здраво. Ще му вземат тоя път всичко , прекалено много си повярва.

Къщите които даваха с демонтирани климатици НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ , просто си стоят щото той има доста , няма театър , няма постановки не се набивайте излишно във филми.

Васе, не ми приличат на недовършени строежи. предположих тоя момент, но няма логика да не е монтиран климатика (мръсна работа), а вътре да са подредени скъпи кичозни мебели... Разбира се, това са само мои разсъждения...

Те не са недовършени строежи.

Просто са много и точно в тая в която дават по телевизията НИКОЙ не живее , телевизиите търсят евтин ПР отново. Всеки в селото знае точно в кои къщи е живял а именно те не са подпалени понеже са били пазени.

Просто в тези къщи е живяно - някога.

PS : Пуснете слави дават оная ГНУСНА КУРВА МИРОЛЮВА няма ли кой да я убие тая долна подлога ?!?!?! :angry1 :angry1 :angry1

Славито и той най-големият националист и той положи дупе да го шибат , АМАН !!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...