mordeath Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Тук са замесени много мръсни политици,и всичко се дирижира от тях.На Б.Б. тази ситуация му е много изгодна народа в момента мисли как да се разправи с циганите а неговата контрабанда си върви. Утре Пожарникарят може да обяви и военно положение прекъсват се изборите и всичко това е добре дошло за него. И всичко това става само и единствено за пари.Че те циганите разпространяват контрабандата на правителството което е на власт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Тука да запитам , Рапторе , Дедо мразе и там другите които сте против протестите .... умни хора сте айде дайте акъл какво друго е решението ... Васе, нещо много си се объркал и явно не си чел - аз не съм против протестите - напротив, колкото може повече и по-продължителни да бъдат. НО - да не бъдат опорочавани и респективно омаловажавани от шепа некадърници и шайка прошляци и вандали. Още когато гледах преките предавания за палежите и погромите нееднократно ми мина през главата, че не личи никой да е бягал оттам и тези къщи бяха наистина празни. След това, което прочетох днес започнах още по-сериозно да мисля. Видяхте - уж обзаведено, а климатиците демонтирани - примерно. Одеве видях снимки на шофьора на буса-убиец - много сериозно си мисля, че този ще опере пешкира и че друг е карал буса. Това са стари трикове, прилагани навсякъде - той влиза да лежи, семейството му е осигурено после и/или нещо му се прощава. В цялата суматоха можем да си зададем и още по-сериозен въпрос - в навечерието на местните избори - финансово най-облажаващите избори (!!!) - при очевадното безсилие на БСП/ДПС да се изправят по какъвто и да е начин срещу Пожарникаря, дали този целият панаир не е нарочно сътворен, за да се подлее вода на ББ и компания? И то както виждате - доста успешно става до момента! Дали Рашков не е бил подпрян от определени хора? Дали това не е добре платена услуга? Не забравяйте - в България всичко е възможно! Аз лично вече на нищо не се учудвам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Дали Рашков не е бил подпрян от определени хора? Дали това не е добре платена услуга? Не забравяйте - в България всичко е възможно! Аз лично вече на нищо не се учудвам... Именно. Същото се опитвам и аз да обясня от 2 дена. Само че младежите само чакат някой да им даде тон за песен без да се замислят кой дирижира оркестъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Споредн мен нищо не е нагласено. Нали видяхме, че всички държавници се криха 3 дни и се чудеха как да го обърнат в своя полза. По-скоро за някои е изключително неблагоприятно тъй като избирателната активност на интелигентните хора ще е по-висока, а циганските гласове ще се продават по-скъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Отец Гелеменов,за когото питах явно го е закъсал http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=907988 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Съдът: Симеон Йосифов умишлено е прегазил Ангел! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Той действия не иска. Иска само да му е спокойно. Решения нямат хората, само акъл дават. С тия техните акъли до къде я докарахме, а ?? Така както аз го виждам, доникъде. Да видим кой и как ще ме убеди в обратното. Е нали решението вече е поето от тълпата бе, Весо? За какво ти е друго решение? Като се приключи с изколването на циганите проблемите ще се изпарят автоматично. Братя Галеви ще отидат в манастир и повече няма да тормозят Дупница, Маргините ще станат музиканти, а Маджо да речем ватман. Наркотиците ще се превърнат в пудра захар, а полицаите като те спрират на пътя ще ти подаряват цветя, вместо да те гледат в ръцете. Тя работата отдавна е измислена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Палежите и потрошаването на магазини са много далеч от решението. Целта е управлението - кметството, прокуратурата, съдиите, а начело е народното събрание! Те плачат за чистка, те са виновни за положението на циганите в момента, те са виновни, че сме ограбвани всеки ден! Не са циганите, турците, французите, румънците, Бай Тошо, Бай Иван - Циганина или който и да е! А онзи, Evil-a, да си изкара главата от пясъка, да смукне малко чист въздух и да започне да мисли малко, тогава да се прави на патриот. Едит: Въобще цялата работа така мирише, че няма накъде повече. RaptoR показа достатъчно примери, че не е много "спонтанна" работата около цялата схема. Народа си има изкупителна жертва, ще си излее гнева върху циганите, правителството ще имитира действия, малко смяна тук-там на някой си и 'айде, изборите решени, 'щото сме ги защитили от "нашествениците"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Палежите и потрошаването на магазини са много далеч от решението. Целта е управлението - кметството, прокуратурата, съдиите, а начело е народното събрание! Те плачат за чистка, те са виновни за положението на циганите в момента, те са виновни, че сме ограбвани всеки ден! Не са циганите, турците, французите, румънците, Бай Тошо, Бай Иван - Циганина или който и да е! А онзи, Evil-a, да си изкара главата от пясъка, да смукне малко чист въздух и да започне да мисли малко, тогава да се прави на патриот. Еее още един здраво мислещ. Браво. И спрете да ме цензурирате, все едно живеем по времето на комунизма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Палежите и потрошаването на магазини са много далеч от решението. Целта е управлението - кметството, прокуратурата, съдиите, а начело е народното събрание! Аз какво казах преди 2 дена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Аз какво казах преди 2 дена? Не съм чел много назад, че от бая време не бях се вясвал насам (за "малкия" не знам...), ама това си е положението. Killerincho правилно го беше казал преди известно време - влизаме с гранатите в НС и почваме да пишем нова история. Жалкото в схемата е, че повечето ни интелигенция е плод на онези същите, които в момента седят там... Изказванията, като "Циганите на сапун, турците под ножа", няма да върнат мъртвите деца на хората, нито ще ни оправят живота, а само ще го влошат. Трети ден протести и ся к'во? Да се съберем в 19:30 на площада, та да дойдат и работещите и не знам си к'во си... Дрън, дрън... Протести цял ден пред кметството и съдиите, блокада, та да не могат да си вършат работата (все едно до сега са я вършили както трябва), ясно изразени позиции и искания - това трябва да стане. Ама кой съм аз, та да разбирам - нали не съм в тълпата да троша и да крещя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Не съм чел много назад, че от бая време не бях се вясвал насам (за "малкия" не знам...), ама това си е положението. Killerincho правилно го беше казал преди известно време - влизаме с гранатите в НС и почваме да пишем нова история. Жалкото в схемата е, че повечето ни интелигенция е плод на онези същите, които в момента седят там... Не бъркай върхушка с интелигенция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Не бъркай върхушка с интелигенция. Силно се надявам да съм ги объркал, че иначе - страшно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Да се съберем в 19:30 на площада, та да дойдат и работещите и не знам си к'во си... Дрън, дрън... Протести цял ден пред кметството и съдиите, блокада, та да не могат да си вършат работата (все едно до сега са я вършили както трябва), ясно изразени позиции и искания - това трябва да стане. Ама кой съм аз, та да разбирам - нали не съм в тълпата да троша и да крещя... Това почти 1:1 го казах и него преди 2 дена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Това почти 1:1 го казах и него преди 2 дена. Хахах добре де, ще прочета темата, та да не се повтаряме Ама това, че сме го казали, все още не ни дава решение на проблема :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Няма лошо да се повтаряме, дори е добре защото явно не само аз мисля по този начин. Ако протестиращите имат ясни искания може и да се постигне нещо. Ако се държат като тълпа футболни запалянковци ще бъдат третирани като такива. И нямат място лозунги "циганите на сапун, турците под ножа" - това е върха на тъпотията просто. Искам промяна на системата и отношението към малцинствата да не бъде различно от това към мнозинството - няма нищо по-хубаво от това и това е основата на всяка демокрация. Не може ромите да не си плащат задълженията и въпреки това да имат ток, а аз ако закъснея защото съм разсеян и съм забравил не само да ми го спрат ами да ме глобят заради това. Не е правилно човек с толкова присъди да е на свобода и да има не знам си колко къщи (даже къщи не е правилно да се каже - палати са това) и в същото време да се води безработен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Последното изречение на Доган обърнете внимание-My link Много интересни гледни точки от един и същ човек- http://www.youtube.com/watch?v=OG4PFDy14EI&feature=related и отново този човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 "Цар Киро пак измами всички и много майсторски подмени шофьора, който смаза Ангел, с друг човек в Турция" 3 дни преди инцидента Рашков е застраховал имотите си, поизпразнил е къщите от ценни неща, затова оставиха протестиращите да вилнеят и да палят необезпокоявано, разсъждават младежите. Е т'ва ако е вярно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Последното изречение на Доган обърнете внимание Тъй тъй... аз казах ли че той ще извлече най-много дивиденти? Смело с лозунгите и трошенето - той доволно потрива ръце. Идете подпалете някоя циганска колиба в столипиново или поне се приближете - те чакат та да я запалят сами после да се вайкат публично. Много добре режисиран спектакъл момци... "Цар Киро пак измами всички и много майсторски подмени шофьора, който смаза Ангел, с друг човек в Турция" 3 дни преди инцидента Рашков е застраховал имотите си, поизпразнил е къщите от ценни неща, затова оставиха протестиращите да вилнеят и да палят необезпокоявано, разсъждават младежите. Е т'ва ако е вярно... Нищо, нищо... то скоро ще се разбере кой е дал тон за песен, дано само не успеят да натворят достатъчно количество простотии малките... Как мразя да съм прав и да не ме слушат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Това са все още разсъждения както виждаш и нищо такова не е доказано! Като извади някой доказателства - тогава ще коментираме. Дотогава - само догадки. Но тъй като има вече основания да се мисли, че има подобна възможност, за пореден път се питам: 1. Защо мангала още не е арестуван и разпитван по казуса с убийството и евентуалния театър? Както казахме - има куп основания за арест. 2. Защо не се води вече сериозно разследване във в ръзка с евентуален сценарий? (дано да се води тайно, но едва ли) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 за пореден път се питам: 1. Защо мангала още не е арестуван и разпитван по казуса с убийството и евентуалния театър? Както казахме - има куп основания за арест. Може би заради това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 На Рашков всичко ще му се размине и ще се измуши между капките защото на софрата му папкат доста от политикан-юнаците, дето управляват тази държава! Казах го в началото и пак го повтарям. П.п. Че кой е луд да коли кокошчицата със златните яйчица? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Не и този път...... тва ти го гарантирам на 100%. Киро изгоря и то здраво. Ще му вземат тоя път всичко , прекалено много си повярва. Къщите които даваха с демонтирани климатици НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ , просто си стоят щото той има доста , няма театър , няма постановки не се набивайте излишно във филми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Васе, не ми приличат на недовършени строежи. предположих тоя момент, но няма логика да не е монтиран климатика (мръсна работа), а вътре да са подредени скъпи кичозни мебели... Разбира се, това са само мои разсъждения... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Те не са недовършени строежи. Просто са много и точно в тая в която дават по телевизията НИКОЙ не живее , телевизиите търсят евтин ПР отново. Всеки в селото знае точно в кои къщи е живял а именно те не са подпалени понеже са били пазени. Просто в тези къщи е живяно - някога. PS : Пуснете слави дават оная ГНУСНА КУРВА МИРОЛЮВА няма ли кой да я убие тая долна подлога ?!?!?! :angry1 Славито и той най-големият националист и той положи дупе да го шибат , АМАН !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.