Jump to content
BulForum.com

Някой ще ходи ли на протеста

abcuser

Recommended Posts

EvilDemon, една лична молба - запомни хората които крещят най-много и тези които нахъсват тълпата. Опитай се хубаво да им запомниш физиономиите, защото утре като те приберат в ареста те няма да са там поне повечето от тях.

И си припомни при предните безредици, организирани от Атака какво стана и дали те зарязаха хората си в ареста? Потърси - в нашия форум имаше тема.

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Да, помня ги, знаеш ли кво, ако беше излязъл щеше да видиш, че точно тези, които крещят най-много са най-отпред, отпред назад тръгват песни и псувни, те отиват да се бутат в еничарите и те хвърлят камъни. Тях хващат, не майки с деца и дъртаци, като теб. Малки, 13 годишни, по-големи скинари, хулигани и т.н. Те са хора, които мразят еничарите и мангалите безсмилено, нямат логика зад омразата си и това ги прави опасни за всички, но няма друг начин, сори. Надявам се, че ще се получи нещо, ще излязат умни хора като теб и други философи, ще направят партии и ще мислят за държавата, за тях ще гласувам, не за тези турци, цигани, еничари, мутри, лайнари, които на деня на инцидента мълчаха като пукали, никой нищо не каза, даже този боклук Волен, големия циганомраз и нацист не се показа, скри се като мишка.

EvilDemon, не ме познаваш! И по този повод нямаш право да ме поставяш под общ знаменател. Не знам дали изобщо си струва да се обяснявам, но все пак ще го направя. Израснал съм в Тракия сред цигани, знам ги много добре какво представляват. Бил съм се с цигани толкова пъти, че не мога да ги запомня. Ходил съм на протести не веднъж, включително и на протестите 97-ма година, когато ти най-вероятно си бил на 2 годинки. Бих отишъл и на тези протести, стига да не трябва да се пазя от другите протестиращи. По заведения ходя от толкова години, на колкото може би си ти. И съм виждал неща, които ти едва ли си си представял, че има. Не смятам, че съм изразил някакво кой знае какво философско мнение - за мен нещата са прости - когато някой ме цели със столове, павета и т.н. за мен е враг, независимо какъв е като етнос. Тези кретени, които не мислят какво правят, а вървят по улиците и трошат наред, трошат магазините и заведенията на други Българи, застрашават здравето на други българи, бият се с други българи - те са не по-различни от мангалите. Ако се стигне до сблъсък с циганите - това вече е друг въпрос - тогава непозволени средства няма, тогава виновни няма. Както на мангала няма да му мигне окото да ти тегли ножа, така и на теб няма да ти пука да хвърляш срещу него, каквото ти попадне. Само че разликата между мирен протест и лична саморазправа е огромна. И честно казано - кеф ми стана като гледах как обръщат скъпите мерцедеси на тоя престъпник Рашков... Но там видях обикновени хора, на които им е писнало от произвола на гадната им фамилия...

И на мен не ми харесва какво става в държавата, но част от нещата, които не ми харесват са същите тези протестиращи, които като няма протест и съответно оправдание да безчинстват и трошат наред, трошат пейки, кошчета, спирки и т.н. да не губят тренинг.

И не ме наричай мишка, защото не аз се крия зад маски и качулки и никога не съм се крил! Мишки са тея, които като са тълпа са много смели но като останат сами се насират. Тези, които са много смели да бият 2-3 40 годишни циганки или да счупят камера на репортер, но никога не биха влезли в циганската махала да демонстрират омразата си към циганите. Познавам хора, на чиято смелост се възхищавам и които са доказали, че за тях няма значение пред кой трябва да се изправят, за да устояват правата си. Но на протестите снощи такива хора не видях...

Ти не знам кьорав ли си или си глух, или просто не приемаш какво става. Пазат се входовете на всички махали, за да не се влиза вътре. Пред аджисана стояха полицаи с брони и каски и държаха оръжия от тип помпа наподобяващи това: http://www.guntechinc.com/870marinemag.jpg без приклада(предполагам разбира се, че не са били огнестрелни, а някакви за разпръскване на тълпи и безредици). Тогава тълпата беше съставена от 15-30 годишни, преобладаваха бръснати, а майки с колички с бебета минаваха и викаха "убийте ги тея мангали, писна ни от тях".

Интересно взе да става. Адвокатът на циганинът, който е шофирал микробуса, е Стефан Левашки. Този човек представяше маргините, както и корумпирани полицейски служители пред съда.

:)

Да, помня ги, знаеш ли кво, ако беше излязъл щеше да видиш, че точно тези, които крещят най-много са най-отпред, отпред назад тръгват песни и псувни, те отиват да се бутат в еничарите и те хвърлят камъни. Тях хващат, не майки с деца и дъртаци, като теб. Малки, 13 годишни, по-големи скинари, хулигани и т.н. Те са хора, които мразят еничарите и мангалите безсмилено, нямат логика зад омразата си и това ги прави опасни за всички, но няма друг начин, сори. Надявам се, че ще се получи нещо, ще излязат умни хора като теб и други философи, ще направят партии и ще мислят за държавата, за тях ще гласувам, не за тези турци, цигани, еничари, мутри, лайнари, които на деня на инцидента мълчаха като пукали, никой нищо не каза, даже този боклук Волен, големия циганомраз и нацист не се показа, скри се като мишка.

Тези които крещят най-много са пушечно месо като теб. Тези които ги подкукуросват да го правят са по-назад момко. Опитай се да ползваш главата си по предназначение.

Малки, 13 годишни, по-големи скинари, хулигани и т.н.

Демек все хора, които са скарани с мисленето и думата "последствия" за тях е чужда.

Я ми отговори на едно нещо - какво искаш да стане? И след като стане какво после?

Надявам се, че ще се получи нещо, ще излязат умни хора като теб и други философи, ще направят партии и ще мислят за държавата, за тях ще гласувам, не за тези турци, цигани, еничари, мутри, лайнари,

Леле колко си предвидим. Значи ще гласуваш за следващото ново лице в политиката? Както се гласува за Царя а после и за Бойко Борисов. Абсолютно предвидимо - следващите парламентарни избори ще се печелят от поредната нова партия с нови лица твърдящи че ще оправят всичко с един замах...

Волен, големия циганомраз и нацист не се показа, скри се като мишка.

Ми той и предния път се беше покрил и нищо не направиха за техните симпатизанти ама нищо - момчета като теб трябва да научат урока по трудния начин. Като си "счупиш главата 1-2 пъти" може пък и да схванеш какво ти говоря.

Ти не знам кьорав ли си или си глух, или просто не приемаш какво става. Пазат се входовете на всички махали, за да не се влиза вътре. Пред аджисана стояха полицаи с брони и каски и държаха оръжия от тип помпа наподобяващи това: http://www.guntechinc.com/870marinemag.jpg без приклада(предполагам разбира се, че не са били огнестрелни, а някакви за разпръскване на тълпи и безредици). Тогава тълпата беше съставена от 15-30 годишни, преобладаваха бръснати, а майки с колички с бебета минаваха и викаха "убийте ги тея мангали, писна ни от тях".

Разбира се че ще се пазят! Какво мислиш ще стане ако тълпата озверели ****** влезе в тези махали? Колко смъртни случаи ще има? И какво според теб ще се случи СЛЕД това? Или за теб думата "след" не съществува както и думата "последствия"?

Майки с колички и бебета да го кажат това са глупости.

Тогава тълпата беше съставена от 15-30 годишни, преобладаваха бръснати

Тъй тъй.. остава да кажеш каква част от тях са били и пияни или все още са пиели я бира я нещо друго за да се довърши картинката.

Надпреварваш се да докажеш че думите на DeathZone са верни с всеки твой пост...

Никога не съм харесвал никой политик, но харесвах ГЕРБ, през тяхното управление имаше изграждане на някои работи и повече работа на държавниците, но след този инцидент си мисля, че е по-добре изобщо да няма управляващи, но аз не разбирам от политика и не знам дали ще може да функционира държавата без управляващи. Господин, дядо, моля изразете мнение какво ще е най-добре да се прави от сега нататък, според вас разбира се. Какво трябва да се направи и от къде трябва да се започне, за да може държавата да започне да се оправя и корупцията да намалява. Вместо да ме убеждавате по някакви въпроси и да се опитвате да ми натяквате това и онова. Направете нещо като план от действия, които според вас ще помогнат за разрешаване на случая а след това за оправяне на държавата.

Никога не съм харесвал никой политик, но харесвах ГЕРБ, през тяхното управление имаше изграждане на някои работи и повече работа на държавниците, но след този инцидент си мисля, че е по-добре изобщо да няма управляващи, но аз не разбирам от политика и не знам дали ще може да функционира държавата без управляващи. Господин, дядо, моля изразете мнение какво ще е най-добре да се прави от сега нататък, според вас разбира се. Какво трябва да се направи и от къде трябва да се започне, за да може държавата да започне да се оправя и корупцията да намалява. Вместо да ме убеждавате по някакви въпроси и да се опитвате да ми натяквате това и онова. Направете нещо като план от действия, които според вас ще помогнат за разрешаване на случая а след това за оправяне на държавата.

Той действия не иска. Иска само да му е спокойно. Решения нямат хората, само акъл дават. С тия техните акъли до къде я докарахме, а ?? Така както аз го виждам, доникъде. Да видим кой и как ще ме убеди в обратното.

Той действия не иска. Иска само да му е спокойно. Решения нямат хората, само акъл дават. С тия техните акъли до къде я докарахме, а ?? Така както аз го виждам, доникъде. Да видим кой и как ще ме убеди в обратното.

Поправи ме ако греша, но чупенето и насилието над невинни цигани няма да доведе до нещо хубаво.

И отново ме поправи ако греша, но това е едно много добре режисирано представление, само че участниците в него още не могат да се усетят. Ти поне имаш малко повече акъл от малките...

Добре де, ти до какво мислиш ще доведе? Как си представяш евентуалния сценарий? И не се заблуждавайте, че АТАКА/ДПС ще оберат дивидентите, хората не са толкова глупави.

До вчера не бях в България, та смътно дочувах за скандала. Снощи се поосведомих малко.

Прави ми впечатление, че освен хората, които мислят за смъртта на момчето, в пъти повече са онези(най-вече между 12 и 18 години), които искат само да потрошат нещо и да се измъкнат безнаказано. Т. нар. "агитки", които след всеки мач създават проблеми. Само ако погледнете запис на вчерашния "протест" и ще ви стане ясно...

"Хотелът на Рашков до Понеделник пазара - узаконен тихомълком

ПЛОВДИВ Валя ЙЕРЕМИЕВА, 27 Септември 2011

Разрешение за ползване е издадено от София

Шестетажният хотел със сини стъкла до Понеделник пазара е узаконен от Дирекцията за национален строителен контрол - София (ДНСК). За лъскавата сграда, която никога не е била обитавана, защото не е завършена, се знае, че е на Кирил Рашков. Информацията за узаконяването е потвърдена и от пловдивската РДНСК, чийто директор инж. Димитър Кацарски е в отпуск заради предизборната кампания."

До вчера не бях в България, та смътно дочувах за скандала. Снощи се поосведомих малко.

Прави ми впечатление, че освен хората, които мислят за смъртта на момчето, в пъти повече са онези(най-вече между 12 и 18 години), които искат само да потрошат нещо и да се измъкнат безнаказано. Т. нар. "агитки", които след всеки мач създават проблеми. Само ако погледнете запис на вчерашния "протест" и ще ви стане ясно...

Един здравомислещ човек имало тука.

Ето какво са написали авторите в една от фейсбук страниците свързани с протестите:

И В КРАЙНА СМЕТКА КАКВО СЕ ПОЛУЧАВА,НИЕ ПРОТЕСТИРАМЕ И ЩЕ ИЗЛЕЗНЕМ СЪС ИСКАНИЯ ПРЕД ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗА ДА ПОДОБРИМ НАЧИНА НА ЖИВОТ НА ЦИГАНИТЕ И ТЕ ПАК НА ГОТОВО ЩЕ СИ ЧАКАТ В ГЕТАТА И ЩЕ СИ ВЪРШАТ ОБЕЗПОКОЯВАНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ДОКАТО НИЕ ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ ЩЕ ХАБИМ ВРЕМЕ,СРЕДСТВА И ЕНЕРГИЯ ЗА РЕШАВАНЕТО НА ТЕХНИТЕ ПРОБЛЕМИ

ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ЛИДЕРИ НА ЦИГАНСКИ ОБЩЕСТВА, НАВСЯКЪДЕ В БЪЛГАРИЯ ДА ОРГАНИЗИРАТ ПРОТЕСТИ И ДА ИЗТЪКНАТ ТЕХНИТЕ ИСКАНИЯ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НЕ СРЕДАТА ИМ НА ЖИВОТ НАРАВНО СЪС НАС,НЕКА ПРАВИТЕЛСТВОТО ЧУЕ И РАЗБЕРЕ ТЕХНИТЕ ПРОБЛЕМИ!!!

НАШИЯ ПРОБЛЕМ С ЦИГАНИТЕ Е ЯСЕН ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ И ТОЙ СЕ НАРИЧА ПРЕСТЪПНОСТ

ОМРЪЗНА НИ ДА ЧАКАТЕ НА ГОТОВО, ВСИЧКО НИЕ ДА ПРАВИМ,ЩОМ СЕ ЧУВСТВАТЕ ГРАЖДАНИ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ ХОРАТА, ЗА КОИТО СИ ПРОДАВАТЕ ГЛАСОВЕТЕ И ИЗРАЗЕТЕ СВОЕТО НЕДОВОЛСТВО, КАКТО НИЕ ГО ПРАВИМ

ПАК ПОВТАРЯМ ВАШИТЕ ПРОБЛЕМИ ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗНАТ ОТ ГЕТОТО И ДА СТИГНАТ ДО ПАРЛАМЕНТА.

ОМРЪЗНА НИ ВИЕ ДА ПРИТИСКАТЕ НАС НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ С ВАШИТЕ БЕЗКРАЙНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ А ПОСЛЕ ДА БИЯТ НАШИТЕ ДЕЦА С ПАЛКИ ПО ПРОТЕСТИТЕ

Незнам, но ето го и в.Марица

Нищо чудно да е така. Вече минаха доста години и тая сграда някак потъна в забвение, след като замразиха строежа. Тогава освен незаконен строеж, казусите бяха, че няма как да докаже с какви пари е строен обекта и че предстои той да бъде отнет в полза на държавата. Какво стана - така и никой разбира се не разбра. При замразен строеж няма какво друго да се направи, освен да се бутне. Естествено за някои тая практика не важи. Сега примерно ако бяха бедни рибари - отдавна щяха да са им отнесени колибките...

-----------------------------------

МНОГО интересни въпроси са повдигнати ТУК

-----------------------------------

Кирил Рашков е доведен в София с полицейски кордон късно снощи.Това съобщи БНТ в емисията си. Според телевизията той е на сигурно и охранявано място.От пресцентъра на МВР съобщиха за БЛИЦ, че по-късно през деня ще съобщят повече подробности по случая.Късно снощи с полицейска охрана семейството на Рашков е докарано в София. Настанен е на място, което засега полицията пази в тайна. Екип на телевизията е по следите на ромската фамилия.Междувременно стана ясно, че започва вътрешна проверка на служители на НАП-Пловдив в данъчната служба във връзка с информацията, че Кирил Рашков не е плащал данъци. Съмненията са, че служители на дирекцията в Пловдив са си затваряли очите и не са предприели необходимото. Дисциплинарното производство трябва да даде резултати до края на тази седмица.

Аз лично пак питам защо тоя мангал не е в ареста!!! Има множество основания да бъде арестуван. Защо не се прави това!

-----------------

Още интересни неща:

През миналата година, по разпореждане на НАП, данъчните в града под тепетата са започнали попълването на "лична карта" на Кирил и Костадинка Рашкови с имоти и харчове над 500 000 лева. Засечени са пътувания в чужбина, покупката на мерцедес на стойност над 200 000 лева, който се води на името на Костадинка Рашкова, придобиването на къща в Пловдив с данъчна оценка 800 000 лева и други разточителни действия на човека без официални доходи. Движението по преписката обаче е било спряно от шефове на пловдивската данъчна дирекция. Един от бившите началници на НАП-Пловдив е червеният кандидат за кмет на Пловдив Георги Търновалийски. Той е подкрепян от олигарха Георги Гергов, член на Висшия съвет на БСП, когото държавата съди за неправомерна приватизация на Международен панаир - Пловдив. Съпругата на кандидат-кмета работи като прокурист в панаира."Изпратихме дисциплинарна комисия в Пловдив да направи проверка и след два дни да докладва резултатите. Виновните ще бъдат уволнени и дадени на прокурор", каза за БЛИЦ Красимир Стефанов, изпълнителен директор на НАП. Според източници от Агенцията, Кирил Рашков и фамалия никога не са подавали данъчни декларации.

Това е много малка част от цялостната картинка ако питате мене...

Аз ти казах да не си даваш акаунта на Миролюба ама нещо ти се е изплъзнал ей така между другото.

Добре де, ти до какво мислиш ще доведе? Как си представяш евентуалния сценарий? И не се заблуждавайте, че АТАКА/ДПС ще оберат дивидентите, хората не са толкова глупави.

Може може, подценявате ги.

..........................

Това е много малка част от цялостната картинка ако питате мене...

ЕТО ЕДИН ЧОВЕК ЗАДАВАЩ ПРАВИЛНИТЕ ВЪПРОСИ

Истината е, че Рашков е цвете в сравнение с Гергов.

Циганите ги гоним, ама белите през това време ни дупят здраво...

И по всяка вероятност накрая си пият уискито заедно ама не от онова което те правят нито от тези които аз пия ами такива за които не съм си и мечтал да опитам...

Killerincho, държиш се като EvilDаemon само че се предполагаше да имаш малко повече опит и акъл от него. Айде той е малък още му кипи кръвта и го мързи да мисли ами ти?

Тука да запитам , Рапторе , Дедо мразе и там другите които сте против протестите .... умни хора сте айде дайте акъл какво друго е решението ? Протести с чупене на магазини и т.н. и т.н. не са решението това е ясно , но според вас какво е ? Виждате добре че въпреки че вдигнаха цялата държава на крак Рашкови са още на свобода и то под полицейска закрила , тва да ви подсказва случайно че вместо да търсим от тук от там интернет извади кви имоти имал и кво ли не е по-добре да направим нещо друго... щото реално всеки може да отвори гугъл да напише "цар киро" и да прочете всичко което има за него , отделно фейсбуците на внуците му също дават достатъчно информация с кви пари разполага. Въпроса е че ние и да ги гледаме и да ги постваме по форумите файда няма , щото няма държава която да вземе мерки. Ние сме овчарник , случайно да забелязахте че изведнъж и Бойко и ЦВЦВ изчезнаха и няма лентички , няма магистрали скриха се като мишки щото им е пределно ясно в момента колко е напечено положението и че задниците им са заложени , по-силно оръжие от народа няма и те го осъзнават добре ... 60 000 човека с палки разпръснати из държавата ще бъдат пометени за секунди и полицаите го осъзнават много добре , проблема е ние да го осъзнаем.

Не разбирам защо хората се опитват да омаловажат протеста като намесват футболни агитки , хулигани , надрусани младежи и т.н. т.н. .... надявам се осъзнавате че РЕАЛНО погледнато всичките които не сте ОТИШЛИ НА НИТО 1 ПРОТЕСТ нямате право дори ОНЛАЙН такова да коментирате протестиращите какво са направили и какви са. Вярно имаше много младежи , вярно имаше и доста фенове но в НИКАКЪВ случай те не бяха преобладаващи.

Точно поради тая причина ви моля най-откровено , ако наистина искате няква промяна станете си от клавиатурите и прохладните и удобни домове и елате довечера на протеста нищо не ви пречи по някое време ако видите че нещата не отиват на там на където искате просто се разграничете от протестиращите и се приберете , но да стоите от булфорум ВСИЧКИТЕ и да коментираме имотите на цар киро и колко били глупави всичко от тълпата определено не ви прави много по умни от нея - дори напротив. Както започнах по-горе повечето "по-възрастни" хора от форума претендират че са умни , че могат , че знаят .... е сега е момента да покажете какво можете , какво знаете , на протестиращите им трябват такива хора не 12 годишни деца.

ПС: Вчера протеста в с.Катуница беше мирен , хората вървяха със запалени свещи из цялото село и нямаше нито расистки лозунги , нито чупене на магазини просто обикновенно съчувствие и съпричастност - естествено това не беше отразано в нито 1 новинарска емисия. Пак повтарям за пореден път не намесвайте хулиганите нито в първата вечер бяха толкова много , нито протеста е техен , нормално е да ги има , ЛОГИЧНО е да ги има на ВСЕКИ протест по света има хулигани правещи погроми , помислете малко с глави и осъзнайте че това от МНОГО МНОГО ГОДИНИ е единственото нещо което успя да обедини толкова много Българи в една идея - нито ЕУ , нито Шенген нито квото и да е успявало да сплоти народа по такъв начин.

Ами аз? Дядо, не виждаш ли, до къде се простира всичко - най-високите етажи на властта се облагодетелстват от него, а ти искаш да търсиш подкрепа от тях. Според теб, как смяташ да стане това? С мирни протести и бдения ли? Смяташ ли, че на някой от тия ще му направи впечатление мирната тъпла под прозорец му, която днес ще е там, а утре ще си е тръгнала? За тях е ясно, че всичко е от ден до планде.

Не е нужно да им го обясняваш , разбират го ИДЕАЛНО добре , въпроса е че ровенето в гугъл и плюенето по "хулиганите" е много по-лесно. На всеки разумно и трезво мислещ човек му пределно ясно че с чупене на магазини няма да стигнем до никъде , но ако въпроса е да се запали някоя сграда с удоволствие бих гледал как гори Министерският съвет или някое Районно управление , държавата ни е пълна с паразити и все от някъде трябва да се започне.

PS! Не си мислете че мангалите са задружни , нещата по новините пак се отразяват по съвсем различен начин , мангалите са страхливи хлебарки , при тях не важи правилото "и спокойното куче притиснато хапе" , въоръжените мангали които дават по новините са деца , деца с ножове но при първата запалена къща ще се разбягат като мухи .... и преди сега някой от форума да почне да ми обяснява как не е така и как греша генерално да си кажа - НЕ НЕ греша , много много голяма част от съзнателният ми живот е минала в кв.Изгрев , израснал съм м/у цигани , ограбван съм от цигани , били са ме цигани а съм бил дете , дете отиващо на училище (мисля бях 3-ти клас) т.е. с 2 думи заради циганите ми се наложи да порасна и физически и психически много по бързо от връстниците ми израснали из другите квартали.

Чупенето и паленето не е начина. Ходенето в циганските махали също? Казах го преди 2 дни - протестирайте пред управляващите. Насилието над цигани няма да доведе до нищо хубаво. Освен това тези които ще успеете да хванете ще са от почтените цигани а не баш разбойниците защото последните знаят как да бягат и да се крият.

Министерския съвет, парламента, общината - там е мястото за протести, не махалите.

Истината е, че Рашков е цвете в сравнение с Гергов.

Циганите ги гоним, ама белите през това време ни дупят здраво...

Истината е, че по времето на Живков имаше вечерен час за циганите, както и забрана да се движат на групи (повече от двама циганина заедно бяха група). Истината е, че циганските гета в момента са съставени от къщи, които са незаконни (нямат строително разрешение, архитектурен план, акт 16 и т.н.) и те не се събарят..., що бе брате?

Истината е, че циганите получават всякакви помощи от държавата и Европа, въртят улична търговия, продават цигари без бандерол, алкохол без бандерол, перилни препарати и какво ли не и имат доходи по-високи и от твоите. И на кой плащат данъщи, бе брате? И къде е полицията, данъчните, общината, кмета? За наркотици и проституция да не говорим. Ти... кога си влизал в Столюпиново за последно? Знаеш ли какво става там и какви пари се въртят?

Истината е, че при показаните оръжия и отправени закани по телевизията, полицията спи а прокурорите явно се чудят кой порно филм да си свалят от нет-а.

Истината е, че циганите са си цигани - престъпници, и престъпленията са им в кръвта. И на Европа като и харесват толкова - да си ги вземат и да си ги пуснат в сититата, ако ще и правителство от цигани да си сформират.

Истината е, че цигани на нас не ни трябват. Полза от тях никаква, нито за нас, нито за тях.

Е, това е истината.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...