djadomraz Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Прочети ми коментара по-горе, работил съм с цигани, точни, работливи, наблягам на РАБОТЛИВИ, които издържат жена и дете, които ще ги защитавам ако трябва от българи. Всяка вечер са били прибирани мангали и са били смазвани от бой до сутринта, за да си знаят мястото. Я спрете 2мата за момент да се палите и си помислете над горните 2 неща - кое от 2те е вярно и правилно? И как точно ще разбереш кой какъв е след като се водите само по цвета на кожата? Double post-вам защото ми хрумна току що нещо. Докато тези 2000 човека редовно си правим протести ще ескалира всичко, а вие защо спорите, като сте шепичка тук, странни типажи. Лека от мен. А ти би ли помислил за момент колко е населението на гр. Пловдив и околните села. Ако смяташ че 2000 човека са много значи си сериозно закъсал с математиката. В този форум сме шепа хора, защото малко хора имат навика да дращат по форуми, но ако се опиташ да пресметнеш какъв процент са от населението на града се събира на площада ще си направиш изводите сам. ПС: Би ли отговорил откровенно на 1 въпрос - ти симпатизант на Атака ли си? Да знам да не се опитвам да ти наливам акъл ами да те оставя да се развиваш както намериш за добре. Въпреки, че си ми цитирал коментара, никъде не съм писал, че е хубаво. По-точно е единственото решение. Ами ти го написа като нещо хубаво... и по какъв начин биенето на полицаи решава нещо и какво по-точно решава? пс. Колкото до мутрите и срещу тях може да се организира протест, но тук е по-лесния случай, врага е ясен Какво??????? Ама ти сериозно ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Аз не съм симпатизант на никой, до сега даже бях пристрастен на герб, но не и след този инцидент. Мразя политиката, мразя всяка част от държавния апарат, даже и касиерките в енергото. Тук партиите си показаха цветовете. Цигани мразя, защото на тях им се позволява да крадат, мразя ги и защото мразя мюсюлманите, аз всъщност съм атеист. И християните не обичам, аз съм меко казано хейтър. пс. Киро сапуна е враг на целия български народ, както е и онзи руснак, който блъсна момче, онзи балетиста, не му знам името и не искам да го знам. Врагове на държавата са и пияните шофьори, корумпираните полицаи и много други организации и личности. В случая на киро сапуна обаче трябва да има справедливост и смъртно наказание изпълнено или от катунчани или от някакви брутални футболни фенове или екстремисти, скинари, неонацисти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 В случая на киро сапуна обаче трябва да има справедливост и смъртно наказание изпълнено или от катунчани или от някакви брутални футболни фенове или екстремисти, скинари, неонацисти. А защо не и от теб? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Аз нямам много късмет, 3ка от тотото не съм хващал, надали ще ми се отдаде такава възможност, нито ще успея да се вредя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 http://lesswrong.com/lw/jq/926_is_petrov_day/#2011 Тема за размисъл на бързо палещите се (дано можете да четете английски, ако не ползвайте google translate - справя се задоволително добре за да схванете смисъла) PS: И не знам какво целят всичките хора които се събират да протестират, но това, което ще отразят чуждестранните медии е "Вълна от расизъм заля България след убийството на един младеж. Скандира се циганите на сапун, а турците под ножа". Не това искате всъщност нали? (Казвам искате а не искаме, защото аз не съм бил на тези протести и като гледам накъде отиват нещата няма и да отида) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Тема за размисъл на бързо палещите се Дедо, дедо, остаряваш. Трябва да се самоцитирам, щото явно си пропуснал какво казах преди две страници и продължаваш с безнадеждните призиви за употреба на разум. Ако го имаше разума, нямаше никога да съществуват такива абсурди. Тия "революционери" освен трагичното пропускане на една камара поучителна история са забравили и нещо изключително важно - да си вземат порядъчно количество вазелин за предстоящото им обяздване от едни определени тарикати, които си ги работят както си искат. То тва, че точно по същото време започна предизборната кампания е много трудно да се схване, че е съвсем "случайно". Хората са казали - акъл море, глава шамандура (или патки пасе - все тая). Да се замислят? Дедо, ти на коя планета живееш? То тези проблеми все с мислене са се натрупали през годините. Много мисъл пада, когато всеки си прави каквото си иска, но пък когато всеобщите резултати от това мислене го застигнат по някакъв начин, започва да пищи, че го налитат марсианците. А особено интензивен процес на мислене може би трябва да асоциираме с поставянето на мутра на върха в държавата - при това точно двадесет години след дългото и дълбоко преосмисляне на наследството от предишните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Пффф, гледахте ли новините? Агитките са му подпалили всички къщи и автомобили... агитките са агитки в и около стадиона. в останалото време са граждани на България Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Расистки деца с майки, пазете се, че ще ви бият с количките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Не е решение да се колят цигани но не е и решение нищо да не се прави. Мангалите са камък на врата на всеки работещ БЪЛГАРИН , щото манго не го ебе криза мриза той помощи взима , манго не го ебе че фирмения телефон в сравнение с преди две години мълчи той си знае че стотици Българи накрая на месеца му осигуряват помощите , не го ебе от проверяващи данъчни и тн и тн. Миналата година ми спряха тока заради 11лв. .....бях забравил да го платя ай познайте колко след крайният срок ми го спряха - 2 дена че и 19лв за вклчване платих. Пак миналата година за партида с големи мощности платихме 7500лв , манго огъва 2 арматури и се закача за 2 мин аз чаках 2 месеца в които се сещате губя пари .....та айде да ми обясни сега някой как да се чувствам добре при положение че си внасям чинно данъци , осигуровки плащам си всичко но имам по малко права от манговците ? Заради един гнусен мангал сме на косъм от гражданска война , а ББ го пазят ....що ? Защо не го изправят по бързата процедура пред съд и всичко дс приключи , сигурно щото мангалските гласове са по важни от българските. Аре стига вече от някъде трябва да се почне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Расистки деца с майки, пазете се, че ще ви бият с количките. Човеко, като изчетох нещата които си изписал от снощи в тази тема, стигнах до заключението, че ти е крайно време да смениш дилъра (щото яко те нарежда) и да престанеш да си купуваш шльокавица от гаражчето на кьошето... Не вървиш на добре, младеж, честно... ..................................................................................................... А, тази сутрин БТВ тотално ми се срина в очите. Толкова тенденциозно представяне на новини и събития не бях гледал отдавна... Това ще е втората телевизия в личната ми бан-листа, веднага след Планета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Дядо, в момента си като дървен философ. На мен ми е ясна позицията ти, ама ти грам не се опитваш да вникнеш в мотивацията на другата страна. Естествено е такива като теб да са по-инертни и същевременно, младите да са толкова спонтанни. За сега действат "младите", хаотично, правилно или неправилно - няма значение. Достигне ли се критична маса (по мои наблюдения е близо) ще се включат и "старите" и тогава всичко ще добие завършен вид. Какво толкова се страхувате от последствията? Какво ще стане? Най-много да има няколко смъртни случая от двете страни, докато се предприемат съответните политически мерки, от който там трябва. Граждански войни, европи, натота не знам как ги фантазират някои хора. Все пак за да има промени, трябва нещо да ги провокира иначе ще си сетим на същото положение още 20 години. Само дето след 20г не е ясно кой кого. Не съм съгласен и с твърденията, че събитията са дирижирани. Първо се вижда от хаоса в действията. Това че някой "важен" ще яхне вълната в последствие е ясно. Аз за целия си живот до момента съм наблюдавал как циганите носят само вреди на личността по единично или на обществото като цяло. Като добавим и дългогодишната ненавист от (не)управлението на държавата, перманентната престъпност от кокошкари и мутри, трупана в хората, нищо чудно че едно такова уж "нормално" събитие, предизвиква такива неща. Хората намират различни неща в протеста, но ги обединява крайната нетърпимост (вече) към статуквото. ПП Ще е интересно някой да добави анкета към темата "за" и "против" недоволството, формата и целта на протеста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Я спрете 2мата за момент да се палите и си помислете над горните 2 неща - кое от 2те е вярно и правилно? И как точно ще разбереш кой какъв е след като се водите само по цвета на кожата? Не съм казал, че е правилно, а че това е бил ефетивен начин да се контролират циганите. Относно, кой какъв е, свестните цигани са имали акъл в главата и са знаели какво да правят, за да не ги пребират. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 @JDFU, само мога да добавя, че е въпрос на време центъра на дискусията да се премести от циганите към циганизацията в държавата, като във втората категория влизат и политици, полицаи и други държавни служители. Колкото по-скоро се случи, толкова по-добре. Пък и времето е подходящо, точно преди избори. Забелязва се, че протестите стават все по-масови, като крайните десни групировки представляват все по-малка част от тъплата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Съжалявам, че в нашата държава има много ниско образовани хора. Мойто мнение можете да го прочете в личния ми блог - Земи се спри вече пък ти кой точно го ебе за твоето мнение и нещастният ти блог та чак да се напъва и да го чете. Кой точно те обяви за по умен от мадите протестиращи? Аман от блогъри и форумни лузъри .....ти ли си по умен от другите ? Ти ли ? Човека който бил на двата протеста без ясна представа кво прави там , човека принизил хладнокръвно убийство на дете до обикновенно ПТП. Бог да ни пази ако умните хора са като тебе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Съжалявам, че в нашата държава има много ниско образовани хора. Мойто мнение можете да го прочете в личния ми блог - Престани да пишеш за образование, да обиждаш на "прости изречения" и да се превъзнасяш, при положение, че от одеве, каквото напишеш, има една камара елементарни правописни грешки. Това е моЙто мнение и вече го прочете в bulforum.com. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 http://www.novatv.bg/news/view/2011/09/27/21286/%D0%91%D0%B5%D0%B7%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%B8-%D1%81%D0%B1%D0%BB%D1%8A%D1%81%D1%8A%D1%86%D0%B8-%D0%B2-%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2.-%D0%A0%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Тия с всичкия си ли са? Те били 50 000, ние сме били 3 000.... Щели да тръгват обратно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Не харесвам циганите, защото са нагли, противни, мързеливи и са само в тежест на обществото. Плащаме им тока, водата, данъците, а те в отплата ни крадат и явно вече прегазват с коли. А някакви политици и еврокомисари ни говорят за интеграция и за защита на малцинствата. Не харесвам факта, че има новини на турски и джамии в центъра на Пловдив и на всеки техен празник на главната става лудница. Не харесвам факта, че всеки ден по целия център отекват "песните" на мюезина от джамията, при положение, че 5 века са ни забранявали църквите ни да се виждат от земята... Не харесвам автобусите от Турция на всички избори. И т.н. и т.н. НО! Не мога да приема, че някаква глутница от 15-16 годишни "мирно протестиращи" лекенца, кръстосващи главните улици на града с неясни искания и неясни убеждения(защото и те самите не знаят с какви убеждения са) ще оправят нещата. Вчера, прибирайки се по главната с приятелката си попаднах на шествието, при което, за малко да бъдем ударени от прелитащ стол от близката дюнерджийница. В последствие разбрах, че "кротко" минаващите участници в "мирното" шествие, просто взимат столове и ги хвърлят, където им падне. Една от бомбичките, хвърлена от някой "мирно протестиращ" падна в краката на една минаваща двойка и така стресна момичето, че тя се разплака с глас, а много от минаващите като мен хора предпочетоха да се скрият в пресечните на главната улици, че да не пострадат от "мирното" шествие... Наречете ме както си искате, ама според мен тези малоумници, които винаги на всеки протест са на предни линии и опорочават всяка идея и кауза, защото тяхна единствена цел е да правят безредици и да трошат на воля, трябва да бъдат прибирани още в самото начало, че да може протеста да протече, както си му е реда и да постигне някаква цел, а не да бъде безславно разпръснат от полицията, защото група гаменчета са решили за разнообразие да целят с камъни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Крий се мишок, ходи в турция там няма да те бият със столове. http://news.plovdiv24.bg/290478.html кучета сме за тях, ЗА ТАЯ СГАН СМЕ БИЛИ КУЧЕТА. САНДМЕН, ТИ ИСКАШ КОГАТО ТИ СЕ РОДИ СИН ДА Е КУЧЕ, ТАКА ЛИ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Крий се мишок, ходи в турция там няма да те бият със столове. http://news.plovdiv24.bg/290478.html кучета сме за тях, ЗА ТАЯ СГАН СМЕ БИЛИ КУЧЕТА. САНДМЕН, ТИ ИСКАШ КОГАТО ТИ СЕ РОДИ СИН ДА Е КУЧЕ, ТАКА ЛИ? Кой мислиш, че му е казал да каже това? Престани с глупавите нападки и като ти се скандира и ти се бие, ходи си скандирай и си се бий с някоя стена или нещо друго. Това да не ти е отдушник? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Така се получава, когато напрежението ескалира с години. Знаем добре пословичното добиче търпение на българина, но пък и историята е показала какво става, когато дори то се изчерпа. Разбира се , че ще има размирици, разбира се, че от подобни ситуации се възползват лумпени, вандали и хулигани... Това е нормално. Нормално е, когато границата на толеранса ОТДАВНА е подмината и положението е изпуснато. В момента вече е късно да коментираме кой е виновен и кой не - това е друга тема. Сега полицитята трябва да реагира адекватно и стабилно, да се обърне внимание на подривните елементи и да се прекрати хаоса навреме. И оттук нататък след тези събития да се надяваме, че ще има сериозни промени по отношение на паразитното малцинство, което живее на гърба на цяла България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Ще ви го кажа от сега, може да не съм умен като вас, но мога да почувствам мъката. И аз скърбя за това момче, можеше да е от моя клас, можеше да ми е приятел, всъщност е приятел на приятел. Повратна точка за събуждането на българина е тук според мен де, но аз съм простичък. Обаче колкото и да съм прост разбирам едно нещо и ще си го напиша тук, тъй като тук пишат само хора като вас. Интелигентни, висшисти, които обичат да разсъждават. Но какво разсъждават в момента? Това не е важен въпрос, въпроса е защо разсъждават? Не се ли чувстват горди, че са българи, не ли им е писнало да слушат за цар киро, смоци, баници, картофи и т.н., за политически изцепки, за схеми и т.н. , идваме до въпроса защо разсъждават, а не излязат да покажат гласа си. Вземете един мегафон и обяснете на тълпата сложните си мисли, как всичко е замисъл на военните или там каквото ви се върти. Защо мислят толкова тези хора, ще се запита някой? Аз ще ви кажа, страх ги е, страх ги е да протестират, страх ги от еничарите, страх ги е от циганите, обичат да се затварят у тях си, от тях до работата, или в локалното заведение, ходят на центъра по обяд, като гледат полицаи изпитват респект и страх, изобщо не минават до смесените квартали, по цял ден стоят и си говорят във форума и размишляват кой прав кой грешен, знаят да обиждат и да търсят лошото у всеки, знаят кой е този, кой е онзи, знаят кой с какво се занимава, легален/нелегален ли е, постоянно изготвят тези как това няма/ще стане, знаят как се изготвя жалба, но не могат да викат на някой държавник, тези са хулигани, онези са хулигани, никой от тях не харесва циганите, но не са и расисти. Много има за изброяване, няма смисъл, говорете си аз ще отговарям и ще слушам. Странни сте ми, защото изготвяте философски обосновки на всяко едно събитие и до там. Вместо да излезете навън да вървите с тълпата или да я направлявате, обиждате, хулигани били, малки били. Ами да, не са дърти и страхливи като вас, не ги е страх от еничарите, като вас, може да са простаци, може да са отрепки и утайки, наркомани, но не им харесва какво става в държавата, това което вие, вашите и техните родители са ни насадили, защо има наркоманчета? Защото се позволява, защо живота на младите е пълен с наркотици, алкохол и разврат? Защото се позволява. От кого? От цялостния държавен апарат. Кой е виновен за това - ти, който стоиш у вас и пишеш на клавиатурата, иначе си голям философ. Но хората не искат след 10 години да им викат кучета, да са малцинство и децата им да се молят в джамията, да бъдат изнасилвани, убивани, обиждани, пренебрегвани от полицаите и по-лошо бити без причина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Гледам нищо не си разбрал от това, което написах. Надявам се поне да си го прочел, защото това което правиш облагодетелства именно Доган. В следващия парламент той ще има 2но повече депутати - помни ми думата. И неговите другарчета от Атака които ви подкукуросват да се биете ще се изпокрият като мишки като стане страшно. Помниш ли предния път какво се случи когато Атака се проявиха и арестуваха няколко от младежите като теб? Я потърси с гугъл в нашия форум една друга тема където го нищехме това. Сам каза че познаваш цигани, които са свестни, а в същия момент поставяш всички тях под един знаменател и скандираш "циганите на сапун, турците под ножа". Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Нещата винаги могат да се решат лесно и....сложно. По лесния начин обаче никой няма да позволи, а сложния....в момента тва правят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Също така и Бойко Борисов педерас педерас, всичките политици и всичко. И не, няма да гласувам, не симпатизирам на никоя партия и смятам да агитирам заедно с другите във сайтовете за да продължат протестите до деня на изборите и да се бойкотират изборите, трябва оставки, нека будни хора, като "вие кажете кой" да заместят местата им, тези не ни трябват. И такива еничари не ни трябват, намразих полицаите след като дойдоха до нас да търсят починалия ми преди 3 месеца вуйчо, за да го карат в съда. пс. Да познавам цигани, които работят по улиците и им казах днес да се пазят да не ги премаже някой, веднага след като видях тази новина, в която онзи коментира, че сгазил куче. пс2. Ти, не се притеснявай, те мирните цигани или не са в махалите или се затварят и не излизат, сганта са тези с ножовете в репортажа, тези са за колене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.