Deathzone Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Купих колоните от колегата, обаче сега ми трябва такъв кабел, за да ги вържа към двд-то. Ще съм благодарен ако някой ми каже откъде мога да закупя или продава. Давам 5 лева. http://pokupkata.com/userfiles/productlargeimages/product_392.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Като са без кабел ти защо ги купи, такъв кабел е трудно да намериш в България. То и от чужбина няма да е лесно. Мога да ти дам буксата с 3 женски RCA-та на нея и едно 4-пиново S-Video. От там нататък почваш да твориш, режеш, кълцаш, запояваш и т.н. Ще се наложи да отвориш усилвателната част за да видиш кой канал на кой пин отива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted September 24, 2011 Author Share Posted September 24, 2011 Ами а де, кой ме би през главата. То такъв кабел няма никъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Каква е точната подредба на пиновете на буксата? Най-добре я снимай за да видя дали ще стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted September 24, 2011 Author Share Posted September 24, 2011 Добре по-късно ще е снимам. Междодругото се чух с Майкъл от Luxeonnav и ми обеща 2 кабела безплатно за мен до България. Ще си платя само пощенските разходи. Благодаря ти много, не мислих, че този кабел ще е толкова труден за намиране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Здравей ! Някои от сериите на Elite ,NEO ,KTN и тем подобни домашни кина са със същият /подобен конектор от тялото към СУБ-говорителя ,където е всъщност и многоканалният усилвател - шибан и труден за намиране ! Мисля ,че имам няколко подобия от тези домашни сбиртаци и ще видя дали кабела е наличен за да ти го подаря ....... Пиши и тук - http://forum.eshop.bg/ в секцията КУПУВА /ПРОДАВА ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted October 1, 2011 Author Share Posted October 1, 2011 Купих си 2 броя кабели от фирма Торин Компютърс, представители на Луксеон за България. Всеки кабел е на цена от 10 лева. Благодаря за съдействието, тема е за ключ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.