Jump to content
BulForum.com

Продавам Тютюн

Recommended Posts

Продавам ТЮТЮН Golden Virginia Шоколад

на разфасовки по 200 грама цената е 18 лева

НАЛИВЕН !!! с дЪх на шоколад

по магазините 50 грама се търгува за 10 лева

цена тютюн

правя услуга на познат

0888 366 360

Аз го знам къде се продава същия на цена 13 лева за 250 грама пак наливен и е пълен боклук. И няма нищо общо с Golden Virginia.

и как разбра 4е моя е от този кадето казваш ааа или само си чешеш езика. не желая да споря който има интерес идва и пробва.

не карам никой н асила да идва да купува нали

и как разбра 4е моя е от този кадето казваш ааа или само си чешеш езика. не желая да споря който има интерес идва и пробва.

не карам никой н асила да идва да купува нали

то е ясно че никой насила няма да вземее и че ще се пробва щом е наливен ама защо да не си спести човек разкарването

загубатата на време и нервите

пак казвам правя услуга на познат (аз си пуша БЯЛО ВИКТОРИ 100) н емога да кажа с точност ккавои е качеството на тютюна но гледам бая от приятелчетата му го пушат . ТЮТЮНА е ЗЕЛЕНИКАВ ако по това можете да познаете лош ли е хубав ли е

пак казвам правя услуга на познат (аз си пуша БЯЛО ВИКТОРИ 100) н емога да кажа с точност ккавои е качеството на тютюна но гледам бая от приятелчетата му го пушат . ТЮТЮНА е ЗЕЛЕНИКАВ ако по това можете да познаете лош ли е хубав ли е

Това, че е зеленикав означава, че не е голдън вирджиния. В самото му име пише какъв трябва да е цвета - златен. Имам въпроси - на конци ли е рязан или е на люспи, ако е на конци широки ли са или тесни(широки над 1.5 мм)? И ако можеш да качиш някоя снимка, защото линка не се отваря. Благодаря.

Това, че е зеленикав означава, че не е голдън вирджиния. В самото му име пише какъв трябва да е цвета - златен. Имам въпроси - на конци ли е рязан или е на люспи, ако е на конци широки ли са или тесни(широки над 1.5 мм)? И ако можеш да качиш някоя снимка, защото линка не се отваря. Благодаря.

ще направя снимки утре сутрин тютюна е зеленикаво жълт ще се види от снимката на ленти е ми се струда не ена люспи

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...