jijigali Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Продавам ТЮТЮН Golden Virginia Шоколад на разфасовки по 200 грама цената е 18 лева НАЛИВЕН !!! с дЪх на шоколад по магазините 50 грама се търгува за 10 лева цена тютюн правя услуга на познат 0888 366 360 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 НАЛИВЕН това значи че не е пакетиран като този който си дал за сравнение ли? ако е така как ще сме сигурни че е този а не друг ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Аз го знам къде се продава същия на цена 13 лева за 250 грама пак наливен и е пълен боклук. И няма нищо общо с Golden Virginia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijigali Posted September 23, 2011 Author Share Posted September 23, 2011 Аз го знам къде се продава същия на цена 13 лева за 250 грама пак наливен и е пълен боклук. И няма нищо общо с Golden Virginia. и как разбра 4е моя е от този кадето казваш ааа или само си чешеш езика. не желая да споря който има интерес идва и пробва. не карам никой н асила да идва да купува нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 и как разбра 4е моя е от този кадето казваш ааа или само си чешеш езика. не желая да споря който има интерес идва и пробва. не карам никой н асила да идва да купува нали то е ясно че никой насила няма да вземее и че ще се пробва щом е наливен ама защо да не си спести човек разкарването загубатата на време и нервите Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijigali Posted September 24, 2011 Author Share Posted September 24, 2011 пак казвам правя услуга на познат (аз си пуша БЯЛО ВИКТОРИ 100) н емога да кажа с точност ккавои е качеството на тютюна но гледам бая от приятелчетата му го пушат . ТЮТЮНА е ЗЕЛЕНИКАВ ако по това можете да познаете лош ли е хубав ли е Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Joey^ Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 пак казвам правя услуга на познат (аз си пуша БЯЛО ВИКТОРИ 100) н емога да кажа с точност ккавои е качеството на тютюна но гледам бая от приятелчетата му го пушат . ТЮТЮНА е ЗЕЛЕНИКАВ ако по това можете да познаете лош ли е хубав ли е Това, че е зеленикав означава, че не е голдън вирджиния. В самото му име пише какъв трябва да е цвета - златен. Имам въпроси - на конци ли е рязан или е на люспи, ако е на конци широки ли са или тесни(широки над 1.5 мм)? И ако можеш да качиш някоя снимка, защото линка не се отваря. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijigali Posted September 25, 2011 Author Share Posted September 25, 2011 Това, че е зеленикав означава, че не е голдън вирджиния. В самото му име пише какъв трябва да е цвета - златен. Имам въпроси - на конци ли е рязан или е на люспи, ако е на конци широки ли са или тесни(широки над 1.5 мм)? И ако можеш да качиш някоя снимка, защото линка не се отваря. Благодаря. ще направя снимки утре сутрин тютюна е зеленикаво жълт ще се види от снимката на ленти е ми се струда не ена люспи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanislav85 Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Продаваш ли още от този тютюн? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.