specat Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 здравейте сблъсках се с 1 проблемна флашка първия проблем е че на нея пише че е 2 гигабайта а компютъра ми показва че е 1 гигабайт,не е много фатална но е защитена не може да се качват файлове на нея но могат да се свалят,някой ако знае някоя програма ако може да ми помогне ето и какво ми показва като качвам файл http://imageshack.us/photo/my-images/824/40878673.jpg/ помощ на лс,в темата или на скайп speca_mitaka и мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
best.deals.bg Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Пробвай да е форматираш нали знаеш как трябва да си оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
specat Posted September 23, 2011 Author Share Posted September 23, 2011 пробвах го но не става не може да се форматира инаме мерси за идеята Link to comment Share on other sites More sharing options...
best.deals.bg Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Щом така нестава виж в сайта производител на флашката там трябва да има програма за форматирането,успех и лека вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 И вземи потърси цъкалка някъде по флашката която я заключва против запис Link to comment Share on other sites More sharing options...
specat Posted September 23, 2011 Author Share Posted September 23, 2011 И вземи потърси цъкалка някъде по флашката която я заключва против запис четох в нета такова нещо ама къде може да е под капачето ли аз не виждам такава Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Хубаво огледай флашката от всички страни. Гледай за нещо дребно. Ако искаш снимай я от всички страни но нека да не е с телефон за да могат да се виждат всички детайли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.