bailey Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Здравейте на всички, Отскоро съм тук в форума. Имам компютър от 10 години ама май само дето го имам Не съм се интересувал за сглобяване на компоненти и др. Та да си дойдем на думата Имам един мн стар компютър: CPU Intel Pentium IIIE, 1000 MHz (7.5 x 133) Coppermine MB Hewlett-Packard HP Vectra VL400 Chipset северен мост Intel Solano i815 южен мост Intel 82801AA ICH RAM 256MB SDRAM HDD QUANTUM FIREBALLP AS20 20GB ATA CD TEAC CD-532E-B кутията не съм сигурен каква е,но не е малка Та въпросът ми е: Може ли да използвам кутията и захранването ако искам да подменя процесора, дъното, харда и cd-то? Смисъл с някой P4 2,4-3,0 Ghz Благодаря ви предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 ами ти точно нещата, които искаш да запазиш не си ги посочил, а си дал тези, които искаш да смениш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Тия Вектри не бяха ли с легнала кутия? До колкото си спомням захранването беше не повече от 230W. Като смениш дъното, проца, харда, какво ще правиш с Рам-а? След твоята SDRAM има още три по-нови технологии...към коя ще се насочиш? Най-добре гледай да разкараш дъртата кошница дори и на безценица и да се ъпгрейднеш с изцяло нова машина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bailey Posted September 22, 2011 Author Share Posted September 22, 2011 Е как написал съм кутията,захранването и LAN картата Румба с права кутия е ще си вземам лаптоп, ама искам да имам и нещо настолно с по-голям монитор 22', да си гледам филмчета Исках нещо P4 с дъно,хард,рам и двд записвачка ХА Ха и то май друго не остана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Ако е само за филми и този става. А за големия монитор - всеки един лаптоп може да се включи към друг монитор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 То кутия и ново захранване са толкова евтини че не си струва да се ползват тези. Отделно 10 годишно захранване за нищо няма да става а една проста кутия можеш за 20лв да си намериш... та по-добре изобщо не се занимавай. ПС: Лаптопа може да показва на нормален монитор образ.. и на телевизор... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bailey Posted September 22, 2011 Author Share Posted September 22, 2011 Румба, да ясно ми е това. Когато съм си в Хасково си закачам комп-а към плазмата, но сега като съм в София при приятелката ми(става въпрос за нейното PC) нещата стоят по-малко по различен начин Компа е слабичък, по принцип си залагам он-лайн в букмейкърски къщи и нещо ми се бави SDRAM e 256MB, до колко може да се вдигне? мился,че ако е 512 това ще помогне а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.