vsinc Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 abe neshto se precaka. s xp sym i sled edin ot reboot-owete na mashinata awtomatichnite nastrojki poluchawani ot evrokom ne stanaha -- pc-to ne moveshe da hwane prawilen ip adres i si zachislqwashe nqkakyw private kakywto se seti. imah si zapisani kakwi bqha ip adresite i si gi slovih rychno i trygna. mislq che neshto sym precakal dhcp i pc-to ne zae kakwo da polzwa. kakwo sym naprawil? (za twa me e sram da pitam - shtoto ne pomnq 5 min) btw molq ne me karjte da preinsaliram win - weche sym go odyrval pochti 2 godini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Пробвай да създадеш мрежовата връзка от ново.....ама и 2 г. за за Windows са си много.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Виж от Start > Run > services.msc дали service-a, който се казва DHCP Client ти е пуснат и дали е на Automatic (ако не е, сложи го). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsinc Posted July 15, 2004 Author Share Posted July 15, 2004 tezi neshta gi probwah oshte w nachaloto - maj trqbwa neshto po-advanced :-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 А ако и ръчните настройки не работят, какво става тогава, защото една приятелка вече за втори път така си губи настройките и дори с ръчни настройки не й тръгва нета Единственото решение 635063 ли е??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsinc Posted July 15, 2004 Author Share Posted July 15, 2004 моят опит (може и да не е представителна извадка 2 - 3 обаждания - ама с такава система работя) показва, че на 635063 не обичат много да помагат по такива въпроси (отсреща: за нас всичко е наред - ние ви пингваме модема и значи той работи). ако ръчните настройки не работят - това става много съмнителен случай. питай ги да не са и сминили ip-то и от там gateway-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 А пък може и ланката да прави мизерии, миналият път като се оправи нета, много мистериозно стана, така че може и тя да е виновна (ланката) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Днеска пак са сменяли IP-та, тъй че не се учудвайте... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Е какво има за чудене. Погледнете си договорите: предоставя ви се динамично IP, така че не виждам причина за недоволства :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Не си много прав, защото ако вземат да ти сменят IP-то през няколко дни няма да ти е много приятно нали. А иначе мислите ли че лан картата може да създава проблеми, в случая за който казах. По-скоро според мен DHCP сървъра нещо се е пообъркал Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Щом и ръчните настройки не помагат пробвай с някаква друга ЛАН-ка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Щом и ръчните настройки не помагат пробвай с някаква друга ЛАН-ка. <{POST_SNAPBACK}> Vij dali si si platil neta Che na men ot tova mi se razvaliha nastroikite Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsinc Posted July 18, 2004 Author Share Posted July 18, 2004 Е какво има за чудене. Погледнете си договорите: предоставя ви се динамично IP, така че не виждам причина за недоволства :] <{POST_SNAPBACK}> pyrwo malko offtopic ako move nqkoj da mi obqsni kak taka klient da ne iska poweche za parite koito plashta... ama karaj - to w bg zatowa mnogo raboti ne sa nared - horata si mislqt "za tolkowa pari - tolkowa" i razni podobni - ami ne e taka. edin den kato ima istinska konkurenciq ili po-obshto kazano - neshtata sa weche po mestata si, nqma da se sluchwa da nqma i-net po polowin den. ili po-skoro kato se sluchi shte ti prispadnat polowinata mesechna taksa. shtoto po sweta taka se prawi. a po wyprosa za tolkowa pari - tolkowa - samo za swedenie 3.0 Mbit/s ADSL ni struwashe $89.95. a po kabelnata (shtoto e po-losho razbira se) - oshte po-ewtino - $35.95 + $20.99 za programi wkliuchitelno 7 HBO, 4 Cinemax i oshte 10 filmowi kanala . I ne stawa wypros za lokalen, mokalen, naroden i mevdunaroden - btw towa maj samo w bg go ima - stawa wypros za i-net. za 300 KB/s. ama anyway to pyk si ima i loshi strani byrziq i-net - gubi se malko trypkata. sega za DHCP w petyk otidoh malko na wakanciq i se wryshtam dnes - i-net nqma. kakto weche spomenah sym na rychni nastrojki. zwynq w evrokom - tam mi kazwat - smenqhme ip-ta. na rychni li si - az: da -te: daj malko na auto da probwame - az pochawam da smenqm i prez twa wreme mu obqsnqwam na momcheto za kalpawiq mu kolega deto mi razprawqshe che problema bil w men. anyway, o chudo!!! Auto nastrojkite trygnaha - ip-to mi dojde ot server-a!! bre, e na twa mu wikam problem pri men - predi nqma i sedmica nqma dhcp, sled 5 dena - ima. a az kato glamaw instaliram OS! towa mi se sluchwa za 2-ri pyt za polsednite 3 godini - prosto predi 2 god. minah na XP i trqbwahe da go instaliram. ama ajde, wavnoto e che stana. a move bi wavnoto e che ima takowa otnoshenie kym klientite - ne znam. no w edno sym siguren. tuk ne mi e tolkowa kef da sym klient, shtoto ne mislqt che klienta e winagi praw. e twa sluchi li se - mnogo po-gotino shte stane. i nqma da e weche za tolkowa pari tolkowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 ..i prez twa wreme mu obqsnqwam na momcheto za kalpawiq mu kolega deto mi razprawqshe che problema bil w men... http://warezru.veno.biz/invision/index.php...83entry106483 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.