TRIBALERO Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 Жена ми категорично отказа да дойде да го гледа с мен на 3D що :Д... той няма да е мноо страшен. И аз тръпна в очакване на филма Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 26, 2012 Share Posted October 26, 2012 Всички чакаме тоя филм с нетърпение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 26, 2012 Share Posted October 26, 2012 Днес е 26ти.Значи другата седмица ще го гледам в МолЪ на промоция Всъщност чак в сряда го дават на предпримиера.Значи ще го гледам по-другата седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mnml Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Devil Link to comment Share on other sites More sharing options...
genabis Posted July 3, 2015 Author Share Posted July 3, 2015 кажете някой нов и интересен ужас Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 3, 2015 Share Posted July 3, 2015 Аз последните 1-2 години ужасите които съм гледал ми се струват по-скоро комични отколкото страшни... Иначе и на мен би ми било интересно някой да препоръча добър ужас Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 3, 2015 Share Posted July 3, 2015 Ужас от какъв тип? Призраци и духове, или от другия тип ужаси, като Тексаско Клане? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 Аз последните 1-2 години ужасите които съм гледал ми се струват по-скоро комични отколкото страшни... Иначе и на мен би ми било интересно някой да препоръча добър ужас It Follows - бива сравнително, малко тийн концепция, но като цяло идеята е интересна. Babadook - хубаво начало, нататък малко бях разконцентриран и не особено впечатлен Deiliver Us From Evil - доооста добре, към края пак разочароващ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 I Saw The Devil - малко revenge хорър. Много ме впечатли мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolev83 Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 The Belko Experiment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Много глупав филм. Пропилян потенциал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.