Jump to content
BulForum.com

Купувам Планински бегач enduro

Recommended Posts

Изискванията ми са да бъде със най-висок клас скорости като shimano stx или нещо от сорта , с най-висок клас гуми и амортисьори . Цената е по договорка .

Телефон: 0896678203

Остави, но и с това "най-висок клас" имаш шансове да си купиш колело за сметка на двата ти бъбрека и къщата на село - много относително е какво се има предвид с това искане относно качеството - има и има, сещаш се? Пробвай във форума на www.mtb-bg.com да поразпиташ какво за какви пари се намира и кое си струва, но внимайва за тия лафове да не те отстрелят с камъни.

И наистина - защо модовете оставят теми за покупка на нещо във форума за продажба на нещо? Често се среща напоследък.

• 2 months later...

Най-висок клас означава : 1-во че нищо не разбирам от такива колелета 2-ро байка не е за мен , правя услуга на приятел който ми каза искам байк с описанието което виждаш по-горе

темата е за КЛЮЧ

по повод темата - понеже скоро не съм влизал в този така обичан от мен форум не забелязах , че вече няма така да го нарека "отдел" купува/продава , а двете са по отделно и съм постнал в грешният "отдел" , извинявам се за което !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...