sakuzov Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Изискванията ми са да бъде със най-висок клас скорости като shimano stx или нещо от сорта , с най-висок клас гуми и амортисьори . Цената е по договорка . Телефон: 0896678203 Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Остави, но и с това "най-висок клас" имаш шансове да си купиш колело за сметка на двата ти бъбрека и къщата на село - много относително е какво се има предвид с това искане относно качеството - има и има, сещаш се? Пробвай във форума на www.mtb-bg.com да поразпиташ какво за какви пари се намира и кое си струва, но внимайва за тия лафове да не те отстрелят с камъни. И наистина - защо модовете оставят теми за покупка на нещо във форума за продажба на нещо? Често се среща напоследък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakuzov Posted November 27, 2011 Author Share Posted November 27, 2011 Най-висок клас означава : 1-во че нищо не разбирам от такива колелета 2-ро байка не е за мен , правя услуга на приятел който ми каза искам байк с описанието което виждаш по-горе темата е за КЛЮЧ по повод темата - понеже скоро не съм влизал в този така обичан от мен форум не забелязах , че вече няма така да го нарека "отдел" купува/продава , а двете са по отделно и съм постнал в грешният "отдел" , извинявам се за което ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.