Jump to content
BulForum.com

Продавам: MB ASUS P6T SE, 19" LCD и слаб компютър

Recommended Posts

1. Дъно ASUS P6T SE http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1366/P6T_SE/. В гаранция е до 26.08.2012г. към Ресет. Държал съм го със i7 920 като максималния клок, за който съм напъвал е бил 4гиги за 24/7. Причината поради която го продавам е липсата на SLI поддръжка. Принципно такава може да се подкара чрез кросфлашване от биос на P6T, но на мен не ми се занимава. Продавам го пълен комплект от кабели, планки, само мисля, че книжките и диска с драйвери ги няма.

Цена: 130лв.

2. Монитор 19" Philips 190P6 Briliance. Мониторът е от старите 4:3 формат. Има вградени тонколони и микрофон както и 4 портов USB 2.0 Hub. Има лека пукнатина на корпуса горе в дясно, но матрицата, както и целят монитор са в перфектно състояние и няма нито един изгорял пиксел. Като съм го купувал имаше даже и 0 Pixel Warranty. Няма вече гаранция.

Цена: 120лв. 110 100 лева

img194n.th.jpgimg196c.th.jpgimg197td.th.jpg

3. Продавам и една стара машина със следните параметри:

MB: AsRock 775i65PE

CPU: Intel Celeron D 3.06Ghz s.775

RAM: 512MB DDR400 Kingmax

VGA: Sapphire ATI Radeon 9550 256MB не знам колко бита. AGP 8x

HDD: 160GB Samsung SATA

ODD: NEC DVD-RW

Floppy: Sony MPF920 3.25" Black

PSU: 350W Rexpower куча марка някаква

Цена: 80лв.

4. Захранване OCZ GameXStream 600W. На няколко години е вече и няма гаранция. Работи безпроблемно, като преди време само имаше проблем ако не се лъжа с кондензатори, защото се рестартираше под товар. Проблемът е оправен, но просто не си спомням какъв точно беше той, за да дам конкретна информация. В момента храни 2хGTX 460 SLI, i7 920, 1xHDD, Creative X-Fi Titanium и много вентилатори.

Цена: 80 70лв.

20110926001.th.jpg

5. DVD писачка на LG. Новото ми дъно няма РАТА и се наложи да я сменя. Черна е отпред.

Цена: 15лв.

20110926002.th.jpg20110926003.th.jpg

За контакт 0899/910-558 Злати

Частите се намират в Пловдив. За града и региона безплатна доставка за другите градове с Еконт. За София може също да се измисли нещо, тъй като се очертава да пътувам доста до края на месеца.

ЧАСТИТЕ НЕ СА МОИ, ПРАВЯ УСЛУГА. АКО ИМАТЕ ВЪПРОСИ, ДИРЕКТНО ЗВЪНЕТЕ.

Компютърът е продаден. Дъното е запазено за човек от друг форум. Мониторът е на промоционална цена от 100 лева до 25.09.2011г.

Ето затова, господа админи, предлагах да се въведе златно правило за писане на кирилица :), пък и така като гледам... може и някакъв лек IQ тест да се минава, преди да се се сере пише във форума :).

томрайдъре, дай линк с OCZ 600W за 69 лева ново.

И ако имаш допълнителни въпроси и предлагаш разни смешни суми, обаждай се директно на посочения телефон, тъй като с ГОЛЕМИ ЧЕРВЕНИ букви съм уведомил, че частите не са мои и правя услуга на приятел...

1. Научи се да пишеш поне разбираемо, макар и не на кирилица.

2. Когато си го вземеш за 50 ДОЛАРА от АМЕРИКА, ВТОРА УПОТРЕБА, захранването ми се обади, мога да ти дам телефон на лично.

3. Всеки електротехник ще ти обясни колко просто и елементарно е да се заменят кондензатори на едно захранване (поне така е писал автора на темата) и заменени с подходящи такива рискът да се случи нещо е в пъти по-малък от това да купиш някакъв китайски ментак за 50лв., който във всеки един момент може да ти повлече цялата система с него самия.

Ако админите смятат, че коментарът ми не е на място нека да го изтрият, но съм твърдо против флеймване без реален интерес за покупка на дадена стока.

Здрасти колега, интересувам се от записвачката.

5. DVD писачка на LG. Новото ми дъно няма РАТА и се наложи да я сменя. Черна е отпред.

Цена: 15лв.

Дай координати на ЛС от къде да мина да я взема.

Нови цени на захранването и монитора. И ако може темата да се преименува на "Продавам: 19" LCD Philips 190P6, 600W OCZ PSU, LG DVD-RW". Благодаря.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...