Jump to content
BulForum.com

Продавам следните компютърни компоненти

Recommended Posts

Здравейте колеги,

Поради преминал ъпгрейд и заради това, че се завърна и лаптопа ми, продавам следните компоненти, които ми се оказват излишни:

1. MB + CPU - Asus P5B s.775 + Intel C2D6300 + охлаждане ArcticCooling Alpine GT7 - 130 125 120 лв.

Х-ка на дъното - MB

Х-ка на процесора - Processor

И двата компонента нямат гаранции (дъното има, но е изтекла вече), но това не пречи на коректното им функциониране. Към дъното има диск с драйвери и книжка, задна планка + 1 Sata кабел. - Продадени!

2. RAM - Corsair DIMM DDR2 4Gb Kit, TWIN2X4096-6400C5, XSM2 - 90 лв. 85 лв.

Инфо за паметта - My link

Паметите работят чудесно - с доживотна гаранция към РЕСЕТ компютърс; налична е и оригиналната им опаковка. - Продадени!

3. VGA - HiS ATi Radeon HD3850 512Mb DDR3 256bit, PCI-E, DVI, TV Out, Twin view - 75 лв. 70 65 60 55 50 45 лв.

Инфо за картата - VGA

Kартата е закупена от ЕРА, но гаранцията и вече е изтекла. Това обаче въобще не пречи на чудесната и работа. С оригиналната си опаковка (вклч. DVI - HDMI адаптер)

- Продадена!

4. Power Supply - Fortron Saga+ 450W - 60 55 50 45 лв

Инфо за захранването - FSP

Закупено от Адроит Електроникс - Работи чудесно. Гаранцията му е изтекла наскоро. Налична е и оригиналната опаковка.

- Продадено!

5. Sound card - Creative Audigy 2 ZS (SB0350) - 30 лв. - запазена за Stenli

Инфо за картата - Sound

Чудесен звук на достъпна цена. Гаранция - изтекла. - Продадена!

6. Case - Super Power - 25 20 15 13 лв.

Черна, със червен кант отпред, 2 извода за USB, 1 за слушалки и 1 за микрофон. ATX размер (точни размери ВхДхШ 420х420х80 мм).

Единствената забележка по кутията е, че навремето ми се беше наложило да изрежа частично и огъна 1 малко парче от предназначената за захващане на твърди дискове част. Въпреки това има възможност за монтиране на поне 4 харддиска безпроблемно.

Ето и няколко актуални снимки:

http://imageshack.us/photo/my-images/828/img0686ax.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/341/img0689lh.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/525/img0687qo.jpg

7. Джойстик Logitech Precision - 8 7 лв. - ползван е съвсем малко, в много запазено състояние.

Всички компоненти са били работещи и безпроблемни до свалянето им от употреба.

За въпроси и допълнителни уточнения - на лични.

Благодаря на колегите за забележката - компонентите се намират в гр. Куклен (намира се на 12 км от Пловдив, но аз всеки ден съм в града, така че няма да има проблем с превоза); тел за връзка: 0897837497 - Ибрам; е-майл: IzueL@abv.bg

On 9/18/2011 at 5:54 PM, Rumbata said:

Къде се намират нещата?

Към казаното от колегата ще добавя - Сложи някакви кординати за връзка с теб(скаип, ГСМ , електрона поща) за да е обявата ти изрядна.Поздрави

Конфигурацията е запазена за Rumbata без Creative-a, която ще е за Stenli (ако все още я иска разбира се), тъй като той прояви 1-ви желание за нея.

Приятен ден на всички. :)

Поради независещи от мен обстоятелства, се налага да се откажа от покупката, за което се извинявам на SoulReAVer!

Надявам се да не съм объркал нещо!

Компонентите отново са в продажба (Саунд картата остава запазена за Stenli) с нови цени за позиции 1. (130 лв -> 125 лв ) и 4. (60 лв -> 55 лв), както и на общата конфигурация (330 лв).

Лек ден на всички.

On 9/20/2011 at 5:19 AM, SouLReAVeR said:

Компонентите отново са в продажба (Саунд картата остава запазена за Stenli) с нови цени за позиции 1. (130 лв -> 125 лв ) и 4. (60 лв -> 55 лв), както и на общата конфигурация (330 лв).

Лек ден на всички.

предлагам пакетна цена за дъното, паметта и видеото - 95 лв. отказвам се

Саунд картата е продадена. Нови цени на поз. 2 и 3 (съответно от 90 и 75 на 85 и 70 лв), както и на цялата конфигурация - от 330 на 315 лв.

Поздрави.

Комплекта Дъно+Процесор+Охладител (поз.1) - Продаден!

РАМ паметта (поз.2) - Продадена!

Нова комплектна цена на останалите компоненти (Видеокарта + Захранване + Кутия) - 130 лв.

Лек ден на всички.

Нови цени на отделните компоненти (Видеокарта от 70 на 65 и захранване от 50 на 45) и на целия останал комплект (от 130 на 120 лв).

• 4 weeks later...

Захранването е продадено.

Остана Видеокартата и Кутията с цени съответно 60 и 20 лв и обща цена 75 лв + подаръка към тях (за подробно инфо - 1-я пост).

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Нови цени на Видеокартата - 50 лв, на кутията - 15 лв и на общата цена на Видеокартата+кутията - 62 лв (+ подаръчето Джойстик Logitech Precision).

Приятен ден.

Видеокартата е продадена - да си я ползва със здраве новия собственик.

Добавени са и актуални снимки на Кутията - 15 лв, а Джойстик Logitech Precision е вече за продан - 8 лв.

Приятна вечер на всички. ;)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...