Jump to content
BulForum.com

Избори 2011

Sothbiss

Recommended Posts

Каквото и да е - как го сързваш с Доган ми е много интересно???

Финансово, връзката е през Корпоративна търговска банка. Медийно, през групата на Делян Пеевски. А политически - изборния ход на Доган, с който гарантира спокойствието на балотажа за боковия пудел.

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

А чия беше банката която изкупи дълговете на държавните предприятия и изплати дължимото 6 месеца след изборите с цесия (и естествено оформяйки го като заем със 7% лихва)? Банка, съществуваща единствено с София, ако изобщо има повече от 1 офис...

Аз не знам за какво още ги коментирате. От всякъде е ясно, че всички са навързани и обвързани по между си. Със стремителното обезлюдяване, състаряване, циганизиране на населението нещата никога няма да тръгнат нагоре. Обществото/ политиците и държавата ще продължава да деградира. Единствената надежда е в огромния брой студенти, които учат зад граница. Те са хората, които могат да донесат промяната.

А именно те никога няма да поискат да се върнат обратно в дупката и хаоса, откъдето са успели да излезнат. Особено при всичките неуредици навсякъде (в сравнение с "белите" страни)

Всъщност, Доган (рабирай ДС) спечели изборите още преди дори да са приключили, а заблудения мат'рял цвили от кеф, че уж има възможност за първи път да му накриви шапката. Щеше да е смешно, ако не беше жалко.

Само в моята избирателна секция ли беше по - пусто от Сахара или е масово явление?

При мен цялото училище беше пустош, само застъпници се мяркаха.

Иначе бюлетината за президент верно си е прозрачна :lol:

И при мен беше пустош...Членовете дремеха по чиновете или си гризяха ноктите...Казаха, че минали за целия ден има-няма 100 души.... Избирателна активност, а?laughing.gif

И си мисля, че както намериха шистов газ, сега остава да намерят и нефт...И да дойдат американците да ни донесат малко демокрация и освобождение от режима на...няма значение, диктатор ще се намери, като е за нефт...А ако отворим отново урановите мини, какво ли ще стане laughing.gif

Guest Rumbata

Наличието на билбордове и плакати в деня за размисъл и в деня на вота не се ли счита за агитация?

Ей ся си еба мамата.... Честито на всичко гербери. Явно правите нещо хубаво щом хората гласуват за вас.

да - правят чудна реклама.

за работа обаче не ги търси....

честито герберисти.

и в моята секция нямаше опашка - явно повечето са се стресирали от висенето миналия път. организирания хаос дава резултат.

и двете бюлетини са прозрачни и то точно под мястот за печатите. печатарката може наум да си отчете гласовете :)

Обрат: Славчо изпревари Тотев

До преди малко масово се извозваха цигани от махалите и се караха под строй да гласуват, чак кордон се беше получил от 20 коли някъде, засякох как излизат от шекера... За коя политическа партия са гласували може да разберете от видеото което бях постнал по - горе.

Ако се съди по резултатите Славчо Малоумников е спечелил мощно в Столипиново. Интересно... Гетото Тракия е ясно че за него гласува, а аз не мога изобщо да повярвам, че пловдивчани гласуват пак за най-тъпия кмет в новата история на града... Не че лицето Тотев е за предпочитане, но всякакво ДРУГО лице е за предпочитане.... И за малко тоя тъп плондир да изкара още един мандат....

В крайна сметка ГЕРБ прегази комунистите, както се и знаеше. Да видим какво ще ни донесе това в общините...

Ако се съди по резултатите Славчо Малоумников е спечелил мощно в Столипиново. Интересно... Гетото Тракия е ясно че за него гласува, а аз не мога изобщо да повярвам, че пловдивчани гласуват пак за най-тъпия кмет в новата история на града... Не че лицето Тотев е за предпочитане, но всякакво ДРУГО лице е за предпочитане.... И за малко тоя тъп плондир да изкара още един мандат....

В крайна сметка ГЕРБ прегази комунистите, както се и знаеше. Да видим какво ще ни донесе това в общините...

Това е при 66% преброяване на гласовете, още може да се обърне.

Raptor - предишните кметове бяха и по-зле от Славчо. Не искам и нямам намерение да го защитавам по никакъв начин, но искам да кажа, че той не прави никакво изключение от тях. Факт е че всичко в Пловдив се развива с някакви умрели темпове. От време на време някой, някъде се напъне да по-свърши някаква работа и това е. Да видим през следващия мандат кой какво ще свърши.

Тотев обещава да оправи централния площад, околовръстното и входно-изходните артерии. До колкото знам, ще се строи нов надлез между Коматево и Първенец. Не че нещо, но това ми се струва малко работа за 4 години.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...