exabyte Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Ами просто властта в тази държава се избира от мангали и малоумници. А защо умните ( чудя се за кавички ) не отидат да гласуват, за да не е този президент/кмет/общ. съветници ?Или "И едните, и другите са маскари!" и файда йок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 А защо умните ( чудя се за кавички ) не отидат да гласуват, за да не е този президент/кмет/общ. съветници ?Или "И едните, и другите са маскари!" и файда йок. Умните не гласуват защото не могат да си харесат кандидат, а не могат да си харесат именно защото са умни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 (важи главно за Раптора , защото той най-много се вкарва в тези филми) Филми? То верно са филми, но не са от най-приятните за гледане. За съжаление обаче са абсолютно реални. Вие си вярвайте в каквото искате, ваше право е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Умните не гласуват защото не могат да си харесат кандидат, а не могат да си харесат именно защото са умни! Аха и са умни, защото оставят глупавите да изберат хората които да ги управляват? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Аха и са умни, защото оставят глупавите да изберат хората които да ги управляват? Колко ти плащат ГЕРБ за тази пропаганда? Щото ако плащат повече от тези, при които съм сега, да минавам при вас. Сериозно питам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 А защо умните ( чудя се за кавички ) не отидат да гласуват, за да не е този президент/кмет/общ. съветници ?Или "И едните, и другите са маскари!" и файда йок. Не бе, аз си гласувам... Просто тея като мене са малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 А защо умните ( чудя се за кавички ) не отидат да гласуват, за да не е този президент/кмет/общ. съветници ?Или "И едните, и другите са маскари!" и файда йок. Умните не гласуват защото не могат да си харесат кандидат, а не могат да си харесат именно защото са умни! Толкова са умни тогава. Ще накривят калпана на някой като не гласуват. Даже обратнотно, тези, които взимат властта мога само да са им благодарни. Пък после "умните" нека пак да не гласуват... Не бе, аз си гласувам... Просто тея като мене са малко. Тия, които не гласуват изобщо не можеш да ги сравняваш с тия, които гласуват. Не знам, защо се причисляваш към тях?! Колко ти плащат ГЕРБ за тази пропаганда? Щото ако плащат повече от тези, при които съм сега, да минавам при вас. Сериозно питам! Толкова са ти промили мозъка "тия при които си", че във всяко изказване на тема политика виждаш пропаганда за дадена партия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Толкова са ти промили мозъка "тия при които си", че във всяко изказване на тема политика виждаш пропаганда за дадена партия... А на теб колко ти плащат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Ей го и продължава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Като изключим прекрасната теория за това, че като не гласуваш и гласа ти се разпределял автоматично, но пък в крайна сметка се разпределя на база гласувалите ... Защо да гласувам? Или по-скоро за кого? Ако някой успее да ме спечели, ще гласувам за него. В противен случай, означава, че за мен всичките са в гз, и ми е все тая кой точно кретен ще се води президент, кмет или кфото дойде там. И това с малкото и голямото зло ... Защо трябва да избирам каквото и да е зло? Пък и кой прецени кое точно е малкото и кое голямото ... Ако някой трябва да спечели гласа ми то това са политиците, но тъй като БГ си има едно жалко подобие на политици, то тях не ги и ебе ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Ами ще ти кажа веднага - ВИНАГИ бих предпочел да управляват пожарникар и полицай (дори и да не ги харесвам), пред това да управляват комунисти-ибрикчии и рязани читаци. Всичко се свежда до това, тъй като нищо друго няма шанс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Е затова ти отиваш и гласуваш за тях. Но това е ЛИЧЕН избор. А аз не харесвам нито едните, нито другите, както и много други хора, и просто не си давам гласа за никого. Тези които са си харесали някого, дали са си гласа за него и той е спечелил - после да не мрънкат Edit : Нали разбираш, че пиша принципно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Сгреши - не съм гласувал за тях. Гласувах за приятел, който вече е ОС, което за мен е добра новина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Ами ще ти кажа веднага - ВИНАГИ бих предпочел да управляват пожарникар и полицай (дори и да не ги харесвам), пред това да управляват комунисти-ибрикчии и рязани читаци. Всичко се свежда до това, тъй като нищо друго няма шанс. Видене, тук малко се пообърка. Пожарникарят-мутра всъщност е един от най-големите комунисти-ибрикчии. Мат'рял за тази топла връзка има с тонове. Милиционерите всъщност са най-низшия ешелон на БКП/ДС и това би трябвало да е очевадно, но не знам защо хората са толкова отнесени, все едно живеят на Марс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Момчиле, тука ще се съглася с теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Да бе, много бързо забравихте, че Бойко охраняваше и бай Тошо, и Царя. Просто го изтърваха от контрол и сега се опитва да прилапа цялата баница. Тогава обаче ще стане страшно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Колко ти плащат ГЕРБ за тази пропаганда? Щото ако плащат повече от тези, при които съм сега, да минавам при вас. Сериозно питам! Бях настъпник за ВМРО и те ми платиха. Не ме кефи когато хората мрънкат за положението ни/си и после казват: ами аз не отидох да гласувам. Като изключим прекрасната теория за това, че като не гласуваш и гласа ти се разпределял автоматично, но пък в крайна сметка се разпределя на база гласувалите ... Защо да гласувам? Или по-скоро за кого? Ако някой успее да ме спечели, ще гласувам за него. В противен случай, означава, че за мен всичките са в гз, и ми е все тая кой точно кретен ще се води президент, кмет или кфото дойде там. И това с малкото и голямото зло ... Защо трябва да избирам каквото и да е зло? Пък и кой прецени кое точно е малкото и кое голямото ... Ако някой трябва да спечели гласа ми то това са политиците, но тъй като БГ си има едно жалко подобие на политици, то тях не ги и ебе ... Защо ли?Ами, защото когато не гласуваш това е = на безразличие.Просто един от многото на които им е все тая какво ще става. Лошото в случая е, че когато хората гласуват и избраниците им, не покрият очакванията, нищо не се случва.Нито някой подава оставка, нито е уволнен. Ама то и за какво да напуска, след като хората са толкова разочаровани, че чак ги мързи/не им се занимава да стачкуват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Да бе, много бързо забравихте, че Бойко охраняваше и бай Тошо, и Царя. Просто го изтърваха от контрол и сега се опитва да прилапа цялата баница. Тогава обаче ще стане страшно... изобщо не е изтърван, просто интересите Му (за Него винаги трябва да се говори с Главни Букви ) съвпадат с тези на тъмната страна и горе-долу спазва договорката за непречене+незакачане. аз пък предпочитам да не се концентрира властта в 1 политическа организация, особено такава построена за еднолично управление. значи тоталитаризма е гадно нещо, ама не и когато е организиран ГЕРБ (екс НДСВ, екс-БСП активисти) ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Видене, тук малко се пообърка. Пожарникарят-мутра всъщност е един от най-големите комунисти-ибрикчии. Мат'рял за тази топла връзка има с тонове. Милиционерите всъщност са най-низшия ешелон на БКП/ДС и това би трябвало да е очевадно, но не знам защо хората са толкова отнесени, все едно живеят на Марс. Така е, никой не го отрича, нито го е забравил. Само че не е ибрикчия. Какво можа да направи срещу Доган - направи го. Не беше много, нито пък каквото се плямпаше, но все пак е нещо, понеже никой досега не бе правил нищо. Рязаните се спотаиха и стискат това, което им подариха ибрикчиите и което вече не може да им се отнеме ненасилствено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Само че не е ибрикчия. Какво можа да направи срещу Доган - направи го. Мухахахаха, верно е. Каквото можа - направи. Например направи Корпоративна търговска банка най-големия притежател на държавни влогове и трезора, обработващ ключовите разплащания в държавата. Ако се опиташ да осъзнаеш финансовия порядък на тази схемичка, веднага ще ти светне, че няма как Тиквата да не е най-големия ибрикчия. Кой е скрития собственик на въпросната банка е ясно и на малките деца. Няма да отваряме и дума за приватизацията на Булгартабак и от къде отново минават и отиват всички финансови потоци. Ама матр'яла е свикнал на ПР. Дай му едно строшено барбекю и зрелището тутакси отклонява вниманието от истинската игра. Всъщност във финансов аспект Рапона направи може би най-големия ибрик, пардон, финансова инжекция на Доган от всички ибрикчии досега. В резултат медиите на детето-чудо Делян Пеевски станаха най-разпалените поклонници на Н.В. Рапона. И това са само нещата на пръв поглед. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Този филм къде го гледаш, че не ми е познат? Нещо мнОо си се объркал ми се струва. Даже откровени глупости написа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Този филм къде го гледаш, че не ми е познат? Нещо мнОо си се объркал ми се струва. Ами Видене, просто подобни ключови факти много лесно и бързо се забравят, ако въобще пък масата им обръща някакво внимание. Спомни си още в началото на 2010-та, когато се разрази скандала около СИБанк (тогава все още банката на Цветелина) и управлението на държавните финансови потоци. Още тогава лично Симеон Дянков заяви в Парламента, че всъщност вече над 60% от средствата на държавни дружества, които са депозирани в банки, са вложени в три кредитни институции: Корпоративна търговска банка, Инвестбанк и ЦКБ. Разбира се той не спомена дяловете, на всеки от трите трезора, но още тогава тихомълком беше започнал този процес, като днес въпросната банка вече е абсолютен лидер по този показател. С един куршум - не два, ами три заека. Всъщност Цветелина и Доган така здраво са вързали финансовите си активи, че почти не минава сериозна сделка, в която да не са намесени и двамата, като черешката в съвсем прясната торта е приватизацията на Булгартабак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 ВСИЧКИ пари на НАП без изключение минават през ИНВЕСТБАНК АД, собственост на ПЕТЯ СЛАВОВА, бивша съпруга на МИТКО СЪБЕВ, съдружник на ДЕНИС ЕРШОВ. Това е още от времето на тройната коалиция - защо ли? Нататък математиките си ги прави сам. КТБ няма нищо общо с държавните разплащания. Това е банка на милионерите (минималния депозит е 1 милион лева), собственост на шейхове от Оман. Какво общо с Доган има - сигурно в Канада знаете по-добре, какво държи на депозит - едва ли някой знае. Друга банка, която събира пари от такси е Токуда. Не знам д-р Токуда да съзаклятничи с политически сили в България. Така че нещо не се връзват нещата. Пожарникаря нищо не е правил в полза на Доган, с изключение на едни 150 млн лв, които раздаде на турците, които бяха ограбени от робовладелците им. За Булгартабак изобщо не се обаждай, че едва ли знаеш изобщо какво се случва там. Малко хора знаят като цяло. Едно е сигурно - няма да го купува Доган, нито хора около него. Техния интерес е да има производство, за да се изкупува тютюна на робите им. Нищо повече. Изобщо не намесвай БТ в тия работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Е добре де, може и да си прав. Сигурно Дянков е лъгал в Парламента, колко му е. Edit: Прочети отново за какво става въпрос. Не бъркай НАП със сметките на държавни предприятия и фирми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Е добре де, може и да си прав. Сигурно Дянков е лъгал в Парламента, колко му е. Edit: Прочети отново за какво става въпрос. Не бъркай НАП със сметките на държавни предприятия и фирми. Каквото и да е - как го сързваш с Доган ми е много интересно??? ------------------------------------ „Г-жа Кунева постигна феноменален успех. Готов съм да се подпиша под почти всички ангажименти, които тя пое" – Калфин пред в. "Труд" Шокиран съм, да знаете! Майка ви долна, комунистически ибрикчии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.