Jump to content
BulForum.com

Избори 2011

Sothbiss

Recommended Posts

Това сериозно ли си го вярваш!? Че няма кой да те пипне? Той ти обяснява, че всеки луд с номера си, ти говориш по учебник!

Пък ти ги съди после, като си нямаш друга работа.

Като ти запорират за 2 месеца сметките на бизнес с бързооборотни стоки, да те видя какво ще правиш? И това само защото лелката няма кой да я оножда редовно!

Да не почна и аз със случаи от практиката... И ние не ядем доматите с колците, макар да нямаме УНСС...

А за изискванията за износ, какво общо имат с него? Той ти каза, че НИЩО НЕ ПРОИЗВЕЖДА! Да си ги търсят при производителите!

Жоре, айде мислете малко и вече аз лично спипрам с тоя тотален офтопик! При изрядно изградена производствена инфраструктура няма кой да те пипне. Могат да те закачат само и единствено при нередности в производстения ПРОЦЕС, включително и дреболии ако няма за какво да се хванат. В този случай пишат ПРЕДПИСАНИЕ, като имаш няколко месеца срок да го изпълниш. След това ако дойдат и не си го изпълнил следва глоба. Напълно логични неща. Какви запори, какви 5 лева?

Разбери вече, че НЯМА изисквания за износ!!! Има изисквания на ЕС!!! Те важат и за цеха за месо на Васил от България и за цеха за месо на Ханс от Германия, и за цеха на месо на Пиер от Франция! Не сте глупави бе, мама му стара!

-------------------------------------

Василе, усещаш ли как почваш да повтаряш това, което аз казвам? ЕС изисква след като си с тях, да си равен с тяхните условия. Затова тук всичко стана безбожно скъпо, народа обедня, дребния бизнес умира и ще умре почти нацяло и т.н. Погледни си инфлацията как лети само. ЕС не им пука каой какво с колко пот е градил, това не е другарска разпивка. Който не може да спазва изискванията - затваря и си търси други решения. Не един и двама затвориха, знам много добре. ЕС никога не е идвал да ти помага. ЕС идва, за да може онези да почиват, а бедните да работят без пари. Познай кои са бедните. Ако някога си се залъгвал, че ЕС ще дойде да ти подаде ръка - жалко за тебе.

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

.............

Нито ме знаеш с какво се занимавам, нито с какво съм се занимавал, нито какво съм видял.

Това дето го говориш са някакви напълно несвързани неща. И престани ако обичаш да ме нападаш за това, че имам желание за развитие и нужда от получаване на нова информация, защото започва да става нелепо.

Преди правителството на ГЕРБ нямаше да ти направят глоба за дето не си си взел фактурите от другите фирми? Ти сериозно ли? Това си е твоя грешка. Глобата е солена, но грешката не е тяхна. Те какво да направят? Защо като ти заявиха проверка не си потърси оригиналите от фирмите, които са ти ги издали? И защо ти си строен до лелката да и отговоряш на въпросите? Тоя много добрия счетоводител какво прави, а не ти е подготвил всичките документи за проверката, включително и липсващите оригинали на фактури?

Това, което написах беше отправено към djadomraz, не знам изобщо защо се буташ там където никой не те търси. Не е нужно всеки път, когато видиш, че съм писал, да коментираш, за да ми кажеш отново как гледам YouTube и чета информация без родословие, защото знаем, че ти, информация от източници, които не са директно свързани с обекта я игнорираш.

Ти плюеш срещу правителството на ГЕРБ и се оправдаваш с бюрокращината. Ми и в САЩ да идеш, и там ще има бюрокращина и бумаги.

А дали не е възможно просто при предното правителство, да не си се занимавал с тия неща и да не си бил на ясно? Защото мога да ти гарантирам, че 2007 беше същото. Ако нямаш оригиналите на фактурите и ти направят проверка - имаш проблем.

Данъчните му били виновни, че той не си осчетоводил фактурите.....

Не не сме глупави ама ти отказваш да четеш и най-важното е че супер упорито повтаряш нещо което за 4ти път ти казвам.

Аз нямам цех за месо и няма как да се съзтезавам с Ханс от германия аз имам транжорна за нуждите на магазина , ай ся се сети ква е разликата и престани да ми повтаряш наизустени неща.

Нито ме знаеш с какво се занимавам, нито с какво съм се занимавал, нито какво съм видял.

Това дето го говориш са някакви напълно несвързани неща. И престани ако обичаш да ме нападаш за това, че имам желание за развитие и нужда от получаване на нова информация, защото започва да става нелепо.

Преди правителството на ГЕРБ нямаше да ти направят глоба за дето не си си взел фактурите от другите фирми? Ти сериозно ли? Това си е твоя грешка. Глобата е солена, но грешката не е тяхна. Те какво да направят? Защо като ти заявиха проверка не си потърси оригиналите от фирмите, които са ти ги издали? И защо ти си строен до лелката да и отговоряш на въпросите? Тоя много добрия счетоводител какво прави, а не ти е подготвил всичките документи за проверката, включително и липсващите оригинали на фактури?

Това, което написах беше отправено към djadomraz, не знам изобщо защо се буташ там където никой не те търси. Не е нужно всеки път, когато видиш, че съм писал, да коментираш, за да ми кажеш отново как гледам YouTube и чета информация без родословие, защото знаем, че ти, информация от източници, които не са директно свързани с обекта я игнорираш.

Ти плюеш срещу правителството на ГЕРБ и се оправдаваш с бюрокращината. Ми и в САЩ да идеш, и там ще има бюрокращина и бумаги.

А дали не е възможно просто при предното правителство, да не си се занимавал с тия неща и да не си бил на ясно? Защото мога да ти гарантирам, че 2007 беше същото. Ако нямаш оригиналите на фактурите и ти направят проверка - имаш проблем.

Данъчните му били виновни, че той не си осчетоводил фактурите.....

Кви оригинални фактури бе професове ? От къде да ги взема тия фактури като фирмите не са ми ги донесли. Аз незнам за тяхното съществуване до момента в който ми се връчва наказателният АКТ. После никой не го ебе , нито фирмите които са ГОЛЕМИ фирми нито НАП. И аз съм стоял нареден до лелката от НАП заедно с всичките хора които отговарят за фирмената документация щото става въпрос за доста голяма сума пари която явно за тебе не е проблем и са джобни пари та сигурно няма да си и направиш труда да отидеш да "постоиш" там.... и наистина по възможно най-културният начин те моля не завършвай поста си по подобен начин и за конкретният въпрос защото просто не си наясно какво съм направил и какво не .....

ПС : а относно началото на поста ти , изключително съм доволен че не те познавам. даже може би следващите месец два всяка сутрин като се събуждам ще съм благодарен че не те познавам.

Една статия,която много мо хареса:

Аз съм ви обиден.

Нямам ви никакво доверие повече. Малко сте ми неприятни, честно казано. Пич, не се оглеждай, ако обичаш! Недоволстваме всички, постоянно, навсякъде. Даваме оценки, съдим, обиждаме, но когато дойде време да изкажеш мнението си - ти какво правиш, брат - отиваш и гласуваш за този, който си плюл досега. Защо ме лъжеш, защо лъжеш приятелите си, близките и всички? Защо лъжеш сам себе си? Ето това не ми е ясно в твоята природа, приятелю. Хич не ми дава мира въпросът що за човек си ти.

Днес тръгнах за работа. Цял ден ми се очертава да пиша за избори и политици. Гледам да не мисля за тях, те са ни ясни на всички. Но когато се качих в тролея, на път към редакцията, ви видях вас, хората - моите хора, нашите хора - извадка на онова множество, което живее наоколо и наричаме "народ".

Почувстах се омерзен, хвана ме гнус от тъпите ви погледи и чувство на обида започна да клокочи в цялото ми тяло, което трябва да носи на гръб гражданската ми позиция и отговорност. След малко и аз придобих същия тъп поглед като вас.

Здравейте, аз съм Павел, на 24 години, от София. Всъщност неприязън в мен събудиха хората от моята генерация - от 18 до 35-годишните граждани на републиката. Свикнали сме "старите" да ни поставят във всякакви надупени ситуации през последните няколко избора за съдбата на България.

Като ученик сляпо вярвах в деня, когато ние ще сме активната част от обществото и ще имаме възможността да разбием отвратителното политическо статукво. Вярвах, че мислещата младеж е лостът на промяната и по безкръвен начин просто ще успеем да изтласкаме тежкото минало, което продължава да е и бъдеще за страната ни.

Уви, оказва се съм доста наивен. Моя грешка. След първата ми такава получих, за себе си, жълт картон - не вярвах, че българинът ще избере Бойко с такъв ентусиазъм, не вярвах, че сме толкова прости. Сега вярвах, че вече поосъзнали се, ще дадем качествена оценка на политическия живот. Отново се заблудих - със своите въжделения явно съм недостоен като пример за адекватно мислещ младеж. Картонът този път е червен.

Февруари месец ще получа една прекрасна хартийка - доплома за висше. Прекрасно. Багажът ми е готов. Бягство? Не. Просто ще потърся мястото и хората, които са толкова заблудени, колкото съм аз. Вие не сте моите хора, нито аз съм вашият човек. Няма битка, затова няма победени и няма победители.

Не се сърдя на хората, които подкрепиха г-н Калфин - те са си ясни - социалисти, леви, комунисти, объркани, побъркани, интелигентни - те си знаят. Без да имам нищо против кандидата на ГЕРБ, като министър и човек - не разбирам хората, които гласуват за даване на монопол във властта на една партия, на която поне за заблудената ми личност не става ясно с какво е доказала искреността си, усърдието и волята да се работи за добруването на народа.

Да не изпадаме в крайни оценки за управляващите, все пак. Неприятно ми е, че съм поставен в ситуация в която да избирам "по-малкото зло"? Това няма ли да свърши, бе пичове?

И нещо за тези, които не гласуваха. Кажи ми, брат, какви ги дървиш тука? За какво се бориш и какво очакваш да стане, като не можеш да отделиш един ден, за да направиш избора си за няколко години напред? И ти, дето не можеш да отделиш толкова малко внимание за родината си, очакваш други да отделят цялото си ежедневие, за да се грижат за мързеливия ти задник. Кажи честно?!

П.П. Към Витков: "Това е, баце. Върти!".

В случая Васил има право. Липсата на документите е проблем, но това не означава, че трябва да го санкционират непременно. Вина има и той (Василе - ти срещу какво плащаш бе, момче???), но това е лесно решимо. Едно простичко изискване към издателите на тези фактури (които предполагам са му редовни доставчици и не са 100 фирми) да представят необходимите копия или оригинали и всичко си идва на мястото.

Но в момента Очилатия простак е наредил да се трепе наред. Данъчните, обърнете внимание - ДАНЪЧНИТЕ - са притеснени и са го намразили. Не знам дали сте виждали предписания, подписани от него към НАП. Това е целенасочено малоумно съсипване на РАБОТЕЩИТЕ фирми. Това притеснява и данъчните служители - "тормозим работещи фирми". Тази година ми запорираха сметките, преди да пристигнат уведомленията за доброволно плащане! Това е един от многото резили на правителството - финансовият ни министър е пълно леке, който третира икономиката ни като тази на някои африкански бананови републики и извива ръцете на средните и малки предприемачи, за да пълни държавния бюджет. Както и да го гледаме обаче, тенденцията ще се запази - няма начин. Да не забравяме, че всичко има причина и следствие! Тези мерки, които налагат сега трябваше постепенно, бавно и леко да се налагат с годините, а не изведнъж и убийствено. Ама така е, като години наред преди това разни жълти, червени и фесове бляха и късаха от баницата.

ЕДИТ: Васко, разбрах те, но и обратното важи - в магазина ти вече пазаруват и граждани на ЕС, респективно ще спазваш нормите. Няма бягане от сопата във всяко отношение.

Още малко и ще си метна клавиатурата през терасата, явно ми трябва нова....

Кви оригинални фактури бе професове ? От къде да ги взема тия фактури като фирмите не са ми ги донесли. Аз незнам за тяхното съществуване до момента в който ми се връчва наказателният АКТ. После никой не го ебе , нито фирмите които са ГОЛЕМИ фирми нито НАП. И аз съм стоял нареден до лелката от НАП заедно с всичките хора които отговарят за фирмената документация щото става въпрос за доста голяма сума пари която явно за тебе не е проблем и са джобни пари та сигурно няма да си и направиш труда да отидеш да "постоиш" там....

Не съществуват оригинални фактури? Ще ги вземеш от там от където е трябвало да ги вземеш. И аз съм изисквал фактури. И на мен не са ми давали оригинала или е нямало възможност да взема оригинала в момента на получаване на стоката, но до последния срок за осчетоводяване съм правел всичко възможно, за да може фактурите да са ми в ръцете и при счетоводителката. Няма да ти обяснявам кой е виновен, но не можеш да очакваш от данъчните да те милват по главата и да ти кажат, че ще те изчакат, щото си симпатичен.

Щото следващия дето го хванат, може да не е направил грешка, а умишлено да е искал да краде. Тогава ще са "ЕГАТИ ТЪПИТЕ ДАНЪЧНИ. ТОЯ КРАДЕ ДДС КАТО РАЗПРАН." Нали?

60 000лв не са малко пари за такава малка немърливост. Надявам се да си спечелите делото и да си ги приберете (да ви ги опростят). Но това няма нищо общо с Избори 2011 и правителството на ГЕРБ.

Не се разбра дали си седял при проверката или след това. Почни да обясняваш по-подробно и тогава говори нападателно.

Тези мерки, които налагат сега трябваше постепенно, бавно и леко да се налагат с годините, а не изведнъж и убийствено. Ама така е, като години наред преди това разни жълти, червени и фесове бляха и късаха от баницата.

Като се наложат бавно и с времето, нали след 4 години ще се изпищи "ТИЯ ЗА 4 ГОДИНИ КВО НАПРАВИХА?".

Именно това се опитвам да обясня.

Видене не всяка стока идва винаги с фактура (за което имам вина но не и оценяваща се на 60К лева) а и с обикновена разписка. След което се очаква да получа фактура за тая стока.

Но явно с годините няколко фирми са забравяли да ми носят всичките фактури и по някое време те изплуват. Ок , мога да докажа че аз не съм ги получавал и нарочно да съм ги заровил някъде или загубил ама никой не иска щото искат да ми вземат парите. Кво значи плащаш и след това обжалваш - тва е невероятна глупост. Опитвам се обясня нещо съвсем простичко което всеки занимавал се с бизнес може да го възприеме ама ей го живият пример за абсолютен българин изплува ВОКС от дебрите на Булфорум и ми обяснява директно - ТИ СИ СИ ВИНОВЕН .... ай обясни ми как няма да ми писне от всичко. Щото в дните в които ми връчиха акта ти гарантирам че ако се беше появил само един ей такъв като Вокса да ми се направи на знаещ сега най-вероятно щях да го лежа....

ПС : Воксе ти не четеш , или не искаш да разбереш какво се опитвам да ти обясня.

Как точно очакваш да търся нещо и да го представя по време на проверката след като незнам че това нещо съществува ? :angry1 Щото на мен всичко ми беше изрядно не споменаха за никви други нередности и изведнъж шах и мат идва становището на великаните от НАП.

След това реагирах по възможно най-бързият начин но файда никва щото никой не го ебе , как така ще ми опрощават акта.....

Като се наложат бавно и с времето, нали след 4 години ще се изпищи "ТИЯ ЗА 4 ГОДИНИ КВО НАПРАВИХА?".

Няма да стане така. Финасовата тежест щеше да се поеме постепенно. В момента масово фирми фалират и затварят. Наред с кризата вместо да ги облекчава, държавата им извива ръцете до счупване. Просто положението е катастрофално в някои отрасли... И по-лошо ще става.

Именно това се опитвам да обясня.

Видене не всяка стока идва винаги с фактура (за което имам вина но не и оценяваща се на 60К лева) а и с обикновена разписка. След което се очаква да получа фактура за тая стока.

Но явно с годините няколко фирми са забравяли да ми носят всичките фактури и по някое време те изплуват. Ок , мога да докажа че аз не съм ги получавал и нарочно да съм ги заровил някъде или загубил ама никой не иска щото искат да ми вземат парите. Кво значи плащаш и след това обжалваш - тва е невероятна глупост. Опитвам се обясня нещо съвсем простичко което всеки занимавал се с бизнес може да го възприеме ама ей го живият пример за абсолютен българин изплува ВОКС от дебрите на Булфорум и ми обяснява директно - ТИ СИ СИ ВИНОВЕН .... ай обясни ми как няма да ми писне от всичко. Щото в дните в които ми връчиха акта ти гарантирам че ако се беше появил само един ей такъв като Вокса да ми се направи на знаещ сега най-вероятно щях да го лежа.....

И отново не отговаряш на въпроса какво ти е виновно правителството на ГЕРБ за това и защо реши, че ще те поощрят в чужбина ако се случи подобно нещо?

И вземи питай някой твой приятел как ми се пише ника, че не спря да го пишеш грешно, а на мен няма да ми повярваш ако ти кажа.

Виновен ми е Дянков щото тия мизерии стават от както той е тук - той е от ГЕРБ - виновни са ми от ГЕРБ.

А ти за пореден път ти обявявам че си абсолютен форумен трол на който единственото му съществуване в тоя форум (надявам се не и в живота е да поучаваш , поправяш и дразниш хората) къде видя да съм казал че ще ми простят в чужбина ? Къде видя изобщо да съм споменявал нещо за бизнеса ми и евентуалното му развитие в чужбина ? Къде го видя това нещо ? Никъде ама понеже си форумен трол си избираш 3 изречения от 3 различни поста и веднага правиш един генерален извод. :angry1 :angry1

А тебе да те запитам ти живееш в някъв собствен свят или ? Наистина ли успя да сравниш бюрокрацията тук и в УСА ? СМЯХ.... пич ти си за лечение ако наистина смяташ че има нещо общо. Сигурно и в Азербейджан е по-добре.....

Добре аз съм бил в грешка извинявам се :) Успех с делото.

ПС:Викам да направим форумна среща преди да е станало -12847184 градуса.

Васко ако имаш при теб атрибутите на фактурите - номер, дата, сума - просто ги предай на данъчните. Ако ги нямаш - вината брат е в тебе. Хуквай по доставчиците да си ги издирваш. Няма как да не ти ги представят, при тях или в кочани, или в счетоводни програми всичко фигурира.

В България винаги си виновен до доказване на противното. Нашето законодателство е такова - плащаш ефективно, после се оправяй и обжалвай. Патил съм неведнъж тежко така...

Нямах ги в момента на проверката.

След това ги получих. Ама тва не променя факта че никой шибаняк в НАП не го ебе.

Нищо отклонихме се много , надявам се в съда всичко да се нареди.

Обжалвай акта пред Началника на НАП ако не си изпуснал срока. В една обяснителна записка опиши целия проблем и дай данните на фактурите. В никакъв съд няма да ходиш.

само на мен ли ми се струва от развилия се спор на двамата средномастити бизнесмени, че не им понася особено добре бизнесклимата който вее откъм ЕС? и некак си как така всички имат приключения откакто ГЕРБ е наоколо? случайност едва ли не може би току виж?

а в историята на злобила, преди да почнат да си мерят пачките с документация, някак си се пропусна фактът, че напоследък не е нужно да се доказва вина, за да се налагат административни наказания - само с констатация (Акт) и глобата вече е дължима. честито, щото дянков иска блажна пица....

малко зло били.

а самото провеждане на сегашните избори е силно опорочен процес. в ЕС дали се случва да не могат да се предадат протоколите от секциите до 5 сутринта, или да не се допускат журналисти за отразяването на процеса по събирането и обработката на информация?

Виновен ми е Дянков щото тия мизерии стават от както той е тук - той е от ГЕРБ - виновни са ми от ГЕРБ.

А ти за пореден път ти обявявам че си абсолютен форумен трол на който единственото му съществуване в тоя форум (надявам се не и в живота е да поучаваш , поправяш и дразниш хората) къде видя да съм казал че ще ми простят в чужбина ? Къде видя изобщо да съм споменявал нещо за бизнеса ми и евентуалното му развитие в чужбина ? Къде го видя това нещо ? Никъде ама понеже си форумен трол си избираш 3 изречения от 3 различни поста и веднага правиш един генерален извод. :angry1 :angry1

А тебе да те запитам ти живееш в някъв собствен свят или ? Наистина ли успя да сравниш бюрокрацията тук и в УСА ? СМЯХ.... пич ти си за лечение ако наистина смяташ че има нещо общо. Сигурно и в Азербейджан е по-добре.....

А ти си страшно първосигнален. Дянков го нямаше 2007-ма и нещата с фактурите при проверка седяха по същия начин.

Никъде не си казал, но и аз не виждам да съм те обвинил в противното. Нали обвиняваш правителството. В чужбина правителството на ГЕРБ го няма, но ще се отнесат към теб по същия начин. Ще ти наложат глоба и тва ще ти е. В Германия дори глобите за паркиране ги трупат една върху друга под чистачката, а какво остава ако те заподозрат в данъчна измама.

Не живея в собствен свят, но ти изобщо сблъсквал ли си се, за да ме обвиняваш в подобно нещо? Да видиш колко по-зле е. Там също връщат на избирателен принцип от държавните институции. Тук ако се примолиш може и да те пуснат за нещо дребно. Ще се обадиш по телефона на познат, ще минеш. Там ще те въртят докато не си го дадеш. Направо ще ти се завие главата от номера на документи. I-4, DS-889032, B-321, B-322 .......

Ама какво ли ти обяснявам. Ти сигурно имаш информацията от някой държавен служител там.

само на мен ли ми се струва от развилия се спор на двамата средномастити бизнесмени, че не им понася особено добре бизнесклимата който вее откъм ЕС? и некак си как така всички имат приключения откакто ГЕРБ е наоколо? случайност едва ли не може би току виж?

а в историята на злобила, преди да почнат да си мерят пачките с документация, някак си се пропусна фактът, че напоследък не е нужно да се доказва вина, за да се налагат административни наказания - само с констатация (Акт) и глобата вече е дължима. честито, щото дянков иска блажна пица....

малко зло били.

а самото провеждане на сегашните избори е силно опорочен процес. в ЕС дали се случва да не могат да се предадат протоколите от секциите до 5 сутринта, или да не се допускат журналисти за отразяването на процеса по събирането и обработката на информация?

Верно ли ще ми кажеш ти какво ми изнася и какво не? laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Приключенията поне при мен не са свързани с политически сили на власт изобщо. Също и при Васко. Той неправилно ги свързва непременно с ГЕРБ, което е грешка. На Дянков му е НАРЕДЕНО да събира пари и той го прави. Той е поредният финансов министър с такава заповед.

И вина е абсолютно нужно да се доказва. Констативен акт и дължима веднага глоба - да да. Ако си изтърве някой сроковете и не действа - може. Аз лично отивам и се оправям навреме - приключенията ми са в миналото, да чукна на дърво. Друг е въпроса, че вече всичко в бизнеса в тая страна се превръща в приключение... Един много тежък и истински Сървайвър...

--------------------------

В частта относно изборите съм съгласен. Много нередности както винаги, но пък никакви изненади. Предупредих ви, че тези избори са подредени. Ако изобщо има изненади, те ще се организират през тази седмица.

Тоя път го разбирам напълно Злобил. И това не е единичен случай, още повече, че има и много разновидности. Скоро ни викаха за фактури, които сме издали на фирма, а те не са отчели и това при положение, че сме им ги предали. Друг вариант е примерно с надписани фактури, които НЯМА КАК да хванеш. Примерно работя с фирма, която има 3ма клиента - 2ма от тях не искат фактури, за да скрият ДДС, но фирмата няма как да не изпише фактурите и в последствие ги изписва на мен, като съответно не ми казват, защото тия фактру ще излезнат само при насрещна проверка или при затваряне на фирмата, което може да е след години. Аз реално не съм купувал никаква стока от тях, дори само на стокови разписки и съответно няма как да очаквам, че ще ми пуснат такава фактура, че да я отчета или поне да си я поискам. Следовалтелно в един момент ми правят тава проверка, поради някаква причина и става точно това, което Злобил казва - почва се ходене по мъките и ми се ебава майката. Вместо да си гледам бизнеса, става счетоводител, адвокат и т.н.

И тия глоби, за които Злобил казва са даже малки. В момента има една комисия за борсите и тържищата, при които за един пакет солети с изтекъл срок на годност, които даже не знаеш, че са ти в склада - 3500лв, за второ подобно нарушение - от 7500лв нагоре... Като тук няма предписания - влизат ти в склада с ясната мисъл, че днес ще олекнеш с минимум 3500лв. (ако ти е първо провинение), като няма как да не се хванат за нещо!

И нещо по темата с изборите - в Бургас по време на мандата на техния кмет, който е от ГЕРБ са усвоени над 200млн., докато тук по времето на мандата на Славчо сме усвоили около 8млн. Айде гласувайте пак за него...

Верно ли ще ми кажеш ти какво ми изнася и какво не? laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Приключенията поне при мен не са свързани с политически сили на власт изобщо. Също и при Васко. Той неправилно ги свързва непременно с ГЕРБ, което е грешка. На Дянков му е НАРЕДЕНО да събира пари и той го прави. Той е поредният финансов министър с такава заповед.

И вина е абсолютно нужно да се доказва. Констативен акт и дължима веднага глоба - да да. Ако си изтърве някой сроковете и не действа - може. Аз лично отивам и се оправям навреме - приключенията ми са в миналото, да чукна на дърво. Друг е въпроса, че вече всичко в бизнеса в тая страна се превръща в приключение... Един много тежък и истински Сървайвър...

--------------------------

В частта относно изборите съм съгласен. Много нередности както винаги, но пък никакви изненади. Предупредих ви, че тези избори са подредени. Ако изобщо има изненади, те ще се организират през тази седмица.

от констативния акт винаги следва наказателен, който в много случаи е необжалваем, а в други - първо се плаща, а после се оспорва, с което пък отпускаш безлихвен кешов кредит на дянков. и реално с оспорването и обжалването, наказвания се принуждава да доказва невинност, вместо държавата да доказва вина....

woox, разликата между глобите за паркиране тук и тези в германия са дадени сериозни възможности да ги избегнеш - паркинги, масов транспорт, удобство, достъпни цени. тук няма смисъл да ти обяснявам. просто си без шапка.

едит: е че 50лв малко ли актове са?! или пък не знаеш че основно се оспорва за да се върне наказанието до минималните прагове?! и що трябва да влизаме в състезание кой е чел повече юридически книжки?! печелиш - аз не съм.

По принцип винаги първо се плаща, после се оспорва, но да ми дадеш пример за необжалваем акт, че такъв не съм виждал още (освен за под 50 лева)?

woox, разликата между глобите за паркиране тук и тези в германия са дадени сериозни възможности да ги избегнеш - паркинги, масов транспорт, удобство, достъпни цени. тук няма смисъл да ти обяснявам. просто си без шапка.

Добре. Напълно съм съгласен с това. Самоче повечето хора тук биха предпочели, да няма условия, да се чудят къде да паркират и да им слагат по 20лв талони ако ги хванат, отколкото да има условия, пак да се чудят къде да паркират и да им удрят по 60 евро ако си в нарушение и то не "от време на време", а всеки път.

4 страници кръчмарски лафове...Все едно съм минал набързо на село през хоремага...Никой нищо смислено не е казал по темата. Гласувахте ли? Гласувахте. Чухте ли, че международните наблюдатели вече се съмняват в законността на вота? Не сте чули. Главите ви още ли ви са в задниците? Там са.

Ред. Простете. Сега проверих. Страниците с глупости са 5.

4 страници кръчмарски лафове...Все едно съм минал набързо на село през хоремага...Никой нищо смислено не е казал по темата. Гласувахте ли? Гласувахте. Чухте ли, че международните наблюдатели вече се съмняват в законността на вота? Не сте чули. Главите ви още ли ви са в задниците? Там са.

Ред. Простете. Сега проверих. Страниците с глупости са 5.

Първо - добре дошъл на масата. Второ - през оная ми работа е за международните наблюдатели. Нищо законно няма в тия избори, казах го 5 пъти поне, че и цени на гласове ви цитирах - днес по телевизията ги повториха. Наште глави викаш са в задниците - а твоята къде е?laughing.gif

Ай наздраве - в хоремага сме все пак beer.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...