XMD Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Кажете къде да отида да ми оправят ел. инсталацията на колата. Горят ми бушони, габаритите не светят, единия стоп също, плафоните в купето когато си поискат светват. Ако някой може да ми препоръча кадърен майстор ще съм му много благодарен. Имам някакви спомени, че Psihara^^ преди време беше пуснал подобна тема, в която търсеше електричар в неделя, но не можах да я открия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Сурен is your guy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted September 13, 2011 Author Share Posted September 13, 2011 Сурен сервиз на Рогошко шосе ли имаш в предвид? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Мога да препоръчам и Слави. Сервиза му е до стадион Пловдив в двора отляво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
best.deals.bg Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Ако имаш желание отиди в този сервиз My link,аз съм много доволен от него,момчетата са професионалисти и си разбират от работата,работят бързо и качествено,ще останеш на 100% доволен,лека вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.