Steeler Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Здравейте, искам да попитам дали някой знае дали може да се подмени клавиатурата на лаптоп дел 15r n5110 с такава без нъмпад. Намерих този вариант в ибей: http://www.ebay.co.uk/itm/Dell-Inspiron-15R-N5110-US-Backlit-Keyboard-black-new-/320751694988?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item4aae4a748c и модела даден е същия, но все пак ми се струва леко по-тясна отколкото оригиналната клавиатура. Оценявам всяка помощ по въпроса, че все пак 50$ за експеримента не ми се дават ей така (поне засега ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Много ми е чудно как ще стане това. Бутоните трябва да са доста по-големи, за да се запълни цялото пространство, както и разстоянието между самите бутони.. Хубавото е, че има подсветка. Какво те дразни в numpad-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steeler Posted September 11, 2011 Author Share Posted September 11, 2011 Много ми е чудно как ще стане това. Бутоните трябва да са доста по-големи, за да се запълни цялото пространство, както и разстоянието между самите бутони.. Хубавото е, че има подсветка. Какво те дразни в numpad-a? за дразнене има мн (не само в нъмпада, но и стрелките, супер малките Ф-ове и безсмислено огромните алт/спейс).. иначе и аз затова питам, че не можах да намеря версия на лаптопа без нумпад, а на тази клавиатура си пише че е за този модел. От снимката се вижда, че пак има доста място м/у клавишите, а и ф-овете са малки та сигурно височината са успели да я спазят.. може би с малко по-широки клавиши и широчината е паснала, нз.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.