Jump to content
BulForum.com

продавам РАМ

Recommended Posts

2 платки ддр1 ADATA

1GB - 60лв. - 35лв.

512mb - 40лв. - 20лв

не мога да ви кажа нищо повече за платките. не са мой съответно не знам херци и други параметри.

моят компютър не подържа ддр1 така че не мога да ги кача и да взема инфо.

Ако някой е заинтересуван да пише на лс или на тел 0889 522 437

от пловдив съм за страната пращам с желан от вас куриер.

Колегя , я слез на земята с тези цени. Свали ги най-малко три пъти че и отгоре и тогава пак пиши. ВИЖ ТУК а във форума вървят по за около 15тина лева.

добре де,нали казах че цените няма да са тези обявените.

на някой ако му трябват,да пише цената ще е по договаряне.

2. :excl: Задължително е при продажба на някаква стока, продавачът да определи и напише в самата тема реалистична цена. При неспазване на това правило се трие темата ! Директно се трият и фиктивни постове от рода "Цена - за правилата 1 лв."! :excl:

6. Цената се определя от продавача. Предлагане на цени, които са с голяма разлика под цената определена от продавача, ще се трият директно.

От друга страна - определяне на цена, еднаква или по-висока от тази в официален магазин, на един и същ продукт, с едни и същи екстри към него, е крайно нежелателно и е възможно да бъде третирано от модераторите като изкуствено завишена цена с цел бъдещи ъпове с редукция на цената, така че сверявайте цената си, преди да я поставите! Помислете, че никой няма да предпочете да купи от човек дадена стока, при положение, че абсолютно същата стока се продава в магазина нова и с гаранция.

Само където за да се спазват правилата преди това трябва да се прочетата >> http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=21176

От мен 10 лева за двете плочки

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...