Jump to content
BulForum.com

Купувам лаптоп

Recommended Posts

Купувам лаптоп като изискваенто е да е лек, не повече от 1 кг.. Мшината трябва да има батерия, която да издържа поне два часа непрекъсната работа. Маркат и модела не са от съществено значение. Моля за Вашите предложения и оферти. Най-ниската печели. Аз съм от Пловдив и за предпочитане е продавачът също да е от града.

Хубаво щеше да бъде да споделиш и някакви характеристики на масовата аудитория, понеже има лаптопи и с Pentium II, които са ЛЕКИ и с ГОЛЕМИ батерии...

Ще уточня,че ме интересуват модели поне Pentium 4.

Лаптоп с Pentium4 едва ли ще е ултракомпактен, понеже че Pentium4-M си греят принципно и искат охлаждане...Имал съм лаптоп с Pentium4-M, и лятото бях принуден да го Downclock-вам от 2Ghz на 1,2Ghz или дори софтуерно до под 1GHz, за да не работи на ненормални температури от по 80градуса.По-добре PentiumM или PentiumIII, ако ще се ползва за елементарни дейности.

IBM T60

Процесор:Dual Core T2400,1833MHz

Памет:1GB

Хард диск:80GB SATA

Видео:Radeon X1300

Резолюция:1024х768

Оптика:DVD/CD-RW(combo)

Батерия:2-2.30часа

bff6a6b1c253t.jpg

Цена:319лв

ACER Extensa 4220 --->ТУК

Продавам лаптоп Acer със следните характеристики:

Процесор: Intel Pentium® Dual-Core T4300 @ 2.10GHz 2.09GHz

Рам памет: DD3 3gb

Видео карта: Nvidea GForce G 105 M 512mb

USB порта: 3

Твърд диск: 500gb

17 инчов дисплей

HDMI: няма

Батерия: 2-2:30 часа.

Лаптопа е купен преди 1 година .. гаранцията му е изтекла , но си работи перфектно .. продавам го защото ми трябва настолен компютър за новите игрички , които излизат през 2012 година !

За повече въпроси по лаптопа : 0895480002 Казвам се Георги.

ЦЕНА : 700лв.

Купувам лаптоп като изискваенто е да е лек, не повече от 1 кг.. Мшината трябва да има батерия, която да издържа поне два часа непрекъсната работа. Маркат и модела не са от съществено значение. Моля за Вашите предложения и оферти. Най-ниската печели. Аз съм от Пловдив и за предпочитане е продавачът също да е от града.

Здравей, виж тази обява ТУК

Батерия - 5 часа гарантирам

• 3 months later...
  • 2 weeks later...

Досега направените предложения не ме устройват. Моля за по-адектвани оферти, впредвид ниските цени на новите машини в момента.

Еми като искаш отиди и си купи нов за 200 лв няма да си намериш нова машина те компютрите хубавите са от 250 нагоре втора ръка пък камо ли лаптоп

Досега направените предложения не ме устройват. Моля за по-адектвани оферти, впредвид ниските цени на новите машини в момента.

Нов лаптоп с горе долу добри параметри над 700лв

Колега sonangol сори за спама,ама с тези темпове(гледам обявата ти е от 4 месеца) лаптоп търсиш ли си или обявата си я пуснал просто ей така(между другото за 200 лв. не очаквай чудеса).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...