riskov Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Цената ми зависи според състоянието на колелото: изискванията ми са да е запазено, но съм готов и да си купя дори счупено такова. За района на Пловдив, София и околностите EDIT: да не отварям нова тема: Купувам и бегач за братовчед ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybadams Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 iam nqkvo ama ima nujda ot remont Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted September 6, 2011 Author Share Posted September 6, 2011 iam nqkvo ama ima nujda ot remont Мога да ти дам от 10 до 20 лв в зависимост от състоянето му ако си навит мога да го видя и да се договорим. ЕДИТ: ако има калници и др аксесоари и състоянието му е поносимо цената може да се промени Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosho_cool Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Купувам колело балканче . Е стига бе.От сантименталност ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted September 15, 2011 Author Share Posted September 15, 2011 Да не отварям нова тема: Купувам и бегач, цената според състоянието! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.