pitbull_power Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 1. "Bad look" вежда за VW Golf MK2 - 15лв. Не е монтирана както е от магазина. ПРОДАДЕНА 2. Хибридно табло за Golf MK1. Визия МК2, бели циферблати, електроника от MK1 за оборотомера - 20лв.-15лв. 3. Жило за скоростомер Golf MK1. Кафявия червяк в скоростите, мисля има значение - 5лв. 4. Комутатор. Седем пинов.Свален от Golf MK1-механична инжекция, но мисля че става за много други модели. Заедно със инсталацията и буксата към датчика на хол - 30лв. 5. Делко + датчик на хол от Golf, но става и за много други модели VW - 40лв.-35лв. 6. Уред налягане на масло - 5лв. Волтметър - 5лв. Десен мигач от МК2 широката броня - 5лв. 7. Дигитален часовник с оранжева подсветка - 10лв. Механичен не се продава. 8. Дросел от МК1 механична инжекция - 20лв.-15лв. - Продаден 9. Лост мигачи от МК1/2. Мисля че става за Jetta, Golf и др. - 10лв. 10. Лост чистачки от МК1/2. Мисля че става за Jetta, Golf и др. - 10лв. При едновременно закупуване на артикулите от позиция №9 и №10 - общата цена за двата е - 15лв. 11. Генератор Bosch 55A. Не съм убеден в това как работи (лагерите не шумят, има някви четки на реле регулатора, който варви с него, но :roll: ) свален е от блъсната кола, затова и цената е такава- 25лв. Давам също и всички стойки нужни за монтажа му. 12. Спотен филтър "YED DR-1". Употребяван, свален почистен и омаслен-20лв. Данните са в/у него на снимките.- ПРОДАДЕН 13. Добавям и едни дистанционни фланци, които са били с междуболтово разстояние 4х98, но отворите са преработени и стават и на 4х100. Карал съм ги на моя голф доста време и не е имало проблеми. Дебелина на фланците 5мм.Цена за 4бр.-20лв.- ПРОДАДЕНИ За подробна информация и размери на артикулите тук -> http://pitbullpower.snimka.bg/automobiles/avtochasti.618818 За връзка с мен: Пловдив - за страната с Еконт тел.: 0879648708 skype: pitbull_power_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitbull_power Posted September 8, 2011 Author Share Posted September 8, 2011 Хайде де колеги, мисля че цените са прилични, ако някъде съм се отдалечил от реалната стойност търпя разумни коментари .... Да добавя и един подарък към дросела от позиция №8 - оригиналния въздуховод+гумения преходник и скобите. http://pitbullpower.snimka.bg/automobiles/avtochasti.618818.24934486 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitbull_power Posted September 9, 2011 Author Share Posted September 9, 2011 Поради по-слабия интерес към някои от артикулите - намалявам цените на някои от тях както следва: №2.табло за Golf MK1 - цена 20лв. - намалено на - 15лв. №5. Делко + датчик на хол - цена 40лв. - намалено на - 35лв. №8. Дросел от МК1 - цена 20лв. - намален на - 15лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitbull_power Posted September 14, 2011 Author Share Posted September 14, 2011 Отново намалям цените както следва: 2. Хибридно табло за Golf MK1. Визия МК2, бели циферблати, електроника от MK1 за оборотомера. Мисля че имаше някакъв проблем с подсветката, но със запояването на два кабела е поправимо. - 20лв. -15лв. -10лв. 4. Комутатор.Свален от Golf MK1-механична инжекция, но мисля че става за много други модели. Заедно със инсталацията и буксата към датчика на хол -30лв. -25лв. 5. Делко + датчик на хол от Golf, но става и за много други модели VW -40лв.-35лв. -30лв. 9. Лост мигачи от МК1/2. Мисля че става за Jetta, Golf и др. - 10лв. -7лв. 10. Лост чистачки от МК1/2. Мисля че става за Jetta, Golf и др. - 10лв. -7лв. Двата лоста №9 и №10 закупени заедно за 10лв. 11. Генератор Bosch 55A. Не съм убеден в това как работи (лагерите не шумят, има някви четки на реле регулатора, който варви с него, но :roll: ) свален е от блъсната кола, затова и цената е такава. Давам също и всички стойки нужни за монтажа му. - 25лв. -20лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.