tonybadams Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Imam problem s 2 dana i iskam da gi testvam koq programa moje da mi svar6i rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybadams Posted September 6, 2011 Author Share Posted September 6, 2011 znam 4e mem test var6i dobra rabota.Kazaha mi da tarsq po ruskite sajtove Link to comment Share on other sites More sharing options...
chavi Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Memtest ,както самото име подсказва е програма за тест на паметта , не на дънната платка.Дъното може да се тества с платка тестер .Какво им има на дъната , все пак .Кажи , може да помогнем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybadams Posted September 16, 2011 Author Share Posted September 16, 2011 На две от тях има някакав лек дефект -повреда.незнам то4но от какво е защото ми ги дадоха.ПАли даното но не светва монитораА.От много време се занимавам с това и вече имам изграден нюх. Мем тест освен 4е тестжа паметта тества и даното. Memtest ,както самото име подсказва е програма за тест на паметта , не на дънната платка.Дъното може да се тества с платка тестер .Какво им има на дъната , все пак .Кажи , може да помогнем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.