Tony4162 Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Продавам следните части за Шкода 125/120/105 Прилагам снимки, описание, цена. Интериорно огледало, отзад е избеляло и е станало кафеникаво. Цена 2 лв Десен фар, нов. Цена 20 лв Фарове 2ра ръка (леви и десни). Рефлектор и стъкло в отлично състояние. Цена 12 лв/бр Рефлектор за ляв стоп. Цена 2 лв Стъкла за стопове (имам леви и десни). Цена 4 лв/бр Стъкла за мигачи (имам леви и десни) - 3 лв/бр Маска, нова. Цена 12 лв Имам още една такава 2ра ръка. Цена 8 лв. Светлоотразителчета, нови. Дръжки за врати, 3 лв/бр. Лостчета за чистачки, 2 бр. Едното е с отрязана букса. Edit: Още части: Капачка + палец, употребявани, цена 2 лв/бр. Стойка за предпазители Разни тампони, не знам за къде са, нови. Цена по договаряне. Спирачни маркучи, нови. 5 лв/бр. Гумички за кабели за свещи, нови. Имам 2 комплекта. Намират се във Варна, мога и да пратя с Еконт. За връзка: Skype: t_o_n_i_88 GSM: 0884618097 e-mail: [email protected] или Лично съобщение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony4162 Posted October 5, 2011 Author Share Posted October 5, 2011 Добавям още части: Карбуратор Иков. Цена 15 лв. Включвател за стартер - 5 лв Имам и нов - 15 лв Нова спирачна помпa за Ниса/Жук/УАЗ. Цена 35 лв Моторче с механизъм за чистачки за Лада - 15 лв Помпа за съединител (пластмасовия щуцер е счупен) - 5 лв. Гумени подложки за пружини и още тампони: Още спирачни маркучи Казанче за антифриз със капачка - 5 лв Разни: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony4162 Posted June 3, 2012 Author Share Posted June 3, 2012 Up. 7. Абсолютно се забраняват постове, целящи да вдигнат темата по-нагоре или да я върнат на първата страница. 'UP' постванията са строго забранени ! Вдигането на тема може да се осъществи само в случай, когато има промяна в първоначалните условия, предлага се нова по-атрактивна цена или някакъв бонус към продаваната стока. Фиктивните бонуси по преценка на модераторите се отчитат като "ъп", както и допълнителните постове за коментар на цената. Намаляването на цената трябва да е съобразено с дадените по-долу цифри. При неспазване се прилага предупреждение с 20%! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.