kadaffi Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 40GB АТА 4( ATA 33 )SEAGATE BARRACUDA с една година гаранция ( в опаковка ) - цена: 45 лв 60GB ATA 133 MAXTOR с една година гаранция ( в опаковка ) цена: 55 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Колега вземи корегирай цените, че така няма да ги вземе никой. за 70лв. че може и по малко взимаш половин терабайт. ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted September 3, 2011 Author Share Posted September 3, 2011 Колега вземи корегирай цените, че така няма да ги вземе никой. за 70лв. че може и по малко взимаш половин терабайт. ТУК ти май не си в час, не ми сравнявай PATA със SATA ! това е дефицитна стока и на много хора им трябва. цените са напълно реални за PATA продукти ! ти не ми обяснявай колко вървят на мен то и 160GB пата 2.5" е 80 - 100 лв, а за същите пари ще си купиш 500 SATA2 ! горе-долу по същата логика я ми намери ти на мен 40 или 60ГБ SATA2 и ми оферирай цена , щото гледам ,че много search-ваш в уеб пространството ! ти втора ръка няма да намериш такива, камо ли чисто нови с гаранция пък !!! нямам проблеми да ми ъпваш темата, ама поне не пиши глупости ! ТОП ЦЕНА за ТОП ДЕФИЦИТНА стока ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 С такива мога да те затрупам , ама от личен опит знам че ще има да ги продаваш за тези пари докато и ти станеш дефицитна стока. Това 40ГБ е смешно , моя телефон е с толкова. Но както си реши , успех с продажбата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted September 3, 2011 Author Share Posted September 3, 2011 С такива мога да те затрупам , ама от личен опит знам че ще има да ги продаваш за тези пари докато и ти станеш дефицитна стока. Това 40ГБ е смешно , моя телефон е с толкова. Но както си реши , успех с продажбата. твоят телефон слабо ни интересува, майсторе. специално за теб намалям цените, щото полковникът е готин и дава на народа за без пари: 40 лв и 50 лв ХИТ ЦЕНИ ! НОВИ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 бартер 40 гигабайтовия за HITACHI 160GB Ultra ATA133 + доплащане 40 лева от теб? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted September 3, 2011 Author Share Posted September 3, 2011 бартер 40 гигабайтовия за HITACHI 160GB Ultra ATA133 + доплащане 40 лева от теб? не Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybadams Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 V izota ima 40 gb ata s garanciq 25 lv,kakto i 500 gb za 64 lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted September 4, 2011 Author Share Posted September 4, 2011 V izota ima 40 gb ata s garanciq 25 lv,kakto i 500 gb za 64 lv супер, дай линк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Колега наистина е добре да слезнеш малко на земята! Вярно е че цената я определяш ти спор няма , но нека тя да е поне реална за днешните стандарти. Хардовете са нови и не разпечатани добре , но тези хардове с този размер са спряни от производство преди доста врем все пак 40гб не се произвеждат или поне аз незнам за такива.Струва ми се че това са залежали хардове но както и да ее , ето ти линк към изотсервиз : http://www.izotservice.com/node/410 -25лв с 6м гаранция Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted September 4, 2011 Author Share Posted September 4, 2011 Колега наистина е добре да слезнеш малко на земята! Вярно е че цената я определяш ти спор няма , но нека тя да е поне реална за днешните стандарти. Хардовете са нови и не разпечатани добре , но тези хардове с този размер са спряни от производство преди доста врем все пак 40гб не се произвеждат или поне аз незнам за такива.Струва ми се че това са залежали хардове но както и да ее , ето ти линк към изотсервиз : http://www.izotservice.com/node/410 -25лв с 6м гаранция ето ти по-добра оферта от ИЗОТ СЕРВИЗ нови цени: 40ГБ - 25 лв с 12 месеца гаранция и 60ГБ за 45 лв с 12 месеца гаранция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Колега ти случайно да не си фирма, че и 12месеца гаранция издаваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted September 5, 2011 Author Share Posted September 5, 2011 Колега ти случайно да не си фирма, че и 12месеца гаранция издаваш? да. фирма съм ...в Либия ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Тя, тая фирма е пред фалит.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.