Jump to content
BulForum.com

Купувам-Upgrade na Laptop Toshiba

Recommended Posts

Здравейте,

искам да си Ъпгрейтна лаптопа (модел Satellite A300-15L с рам 2 GB и ~200 Gb Hard ,Intel Pentium Dual CPU T2370) и тъй като знам ,че има доста фирми и специалисти , които следят любимия форум. Та въпроса ми е -може ли да го засиля малко и искам по-голям Хард диск + още Рам памет и смяната като услуга (може и с замянка или каквото кажет). Може ли някой да я направи и какво ще ми предложи като цена за това. Купувам. Moже да ми пишете на lubomir.atanasov1@gmail.com или тук на лично за да направим връзка с най-добрата оферта.

Благодаря.

Максималната памет на машинката ти е 4GB

В момента си с 2GB които предполагам са 2 плочки по 1GB

Решението за ъпрейд на памета ти е да си вземеш 2 плочки по 2GB

Бих ти предложил да погледнеш ТУК и да си прецениш дали цената те устройва.

Сега на въпроса за твърдия диск.

В момента си с 200GB на 5400 оборота.

Погледни ТУК 500GB бърз диск на 7200 оборота.

Колкото до демонтаж на старите и монтиране на новите модули.

Памет и диск се сменят най-лесно. Ако не можеш сам да ги смениш,

в момента на покупката искаш да ти ги монтират на място за проба.

Работата е не повече от пет минути и никога не са ми искали допълнително заплащане.

Идея си нямам дали ги изкупуват,

но дори и да го правят цената ще е незадоволителна.

Доста по-добра цена ще получиш примерно тук във форума.

И за да те ориентирам ,за 2GB памет може да и вземеш към 25 лева

Цената която можеш да търсиш твърдия диск 200GB е около 40+ лева

колега, тия продават само рам памети за ъпгрейди и на тошиба намери си модела и си готов. Инсталацията на рамта е лесна 1.махаш 2.слагаш 3.затваряш.и пускаш.

.За ниските цени към 20лв хич не се лъжи. Това са стари използвани памети и имат я нагорели пинове я чипове или друго лейтънси и след месеци ще купуваш нова памет. Вземи си от фирма с гаранция за съвместимост.

:tongue

http://nmemory.org/index.php?cPath=25_70

Това са стари използвани памети и имат я нагорели пинове я чипове или друго лейтънси и след месеци ще купуваш нова памет.

Ще ме извиняваш но подобна глупост не бях чел. Още имам една кутия с памети от времето на 286-486 и всички РАБОТЯТ. Не съм чувал досега да "нагарят чипове" още повече пък пинове - да не тече трифазен ток там че да нагорят :laughing:

Също не знам дали ти е ясно, но "лейтънси"-тата на всеки модул ги пише във EEPROM и чрез SPD се прочитат от биоса, който подкарва паметта на каквото трябва "лейтънси"... Но не е така - има си DDR2 667MHz за IBM, за HP, за Тошиба и ако ги омесиш ще нагорят чиповете :laughing:

По темата: За 30лв мога да предложа следния процесор за ъпгрейд: Core 2 Duo T5800 (2GHz/800MHz FSB/2MB Cache). Сигурен съм, че е напълно съвместим и работи (изваден от мой лаптоп при ъпгрейд с Т7500), но не мога да помогна с поставянето му, защото не съм в Пловдив.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...