JIS Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 Я ми обяснете как става това нещо ако въобще може? струвами се че има някаква несъвместимост трябва да пратя целия таск! а не таск репорт да може човека да получи таск-а, да го изпълни ... през което аз да получавам инфо (което мисля че само ще си става ) и накрая да ми изпрати таск-а изпълнен. и понеже едната машина е с уин98 а другата с ХР и имат на 1-вата офис97 а на втората мисля - 2000 да не трябва някъв патч ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted July 15, 2004 Author Share Posted July 15, 2004 Още един проблем ми изникна при настройката на Microsoft Server Exchange, къв е тоя сървър дето тряа да въведа Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted July 16, 2004 Author Share Posted July 16, 2004 айде бе дайте помощ не ползвате ли outlook ? или не разбирате проблема ми ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 айде бе дайте помощ не ползвате ли outlook ? или не разбирате проблема ми ? <{POST_SNAPBACK}> Нищо не разбрах от въпроса ти, но така или иначе това е най тромавия и бъгъв POP3 клиент на света! Ползвай The Bat и няма да се занимаваш с глупости! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted July 16, 2004 Author Share Posted July 16, 2004 мерси за препоръката. ама в работата шефа иска тва да си ползва та проблема е че като се прати task request от outlook 97 -> outlook2000 и не се получава като task а като обикновенно писмо с 2 прикачени файл-а (txt и msg) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.