tonev2 Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Търся дискети джоистици и тн от старите тв игри. Сещате се тези с танковете , марио патиците и тн. Вместо да ги изхвърляте даите ми ги на мен. дори и да не работят пак ще ми свършат работа. Благодаря ви предварително . За връзка може по ЛС , на e-mail tonev2@gmail.com или по skype - nimito5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Ще ги претопяваш за цветни метали? Да извличаш златото вътре? Или е друга идеята? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonev2 Posted August 28, 2011 Author Share Posted August 28, 2011 Коелкционер съм хоби ми е . Аз се отнасям към тях с много внимание а не като другите хора да ги изхвърлят на боклука Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonev2 Posted September 10, 2011 Author Share Posted September 10, 2011 И явно нямам никакъв късмет... Ако не сте от София поемам разходите по доставката Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Те нямат никаква колекционерска стойност, тъй като никой не ги колекционира, освен теб. Това са копия на фамиком и нес, а игрите копия на ориг игри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonev2 Posted September 10, 2011 Author Share Posted September 10, 2011 Това го знам ного добре че са копия на оригиналите... аз имам и оригинални от япония... имам и оригинален NES ( само че нямам игри за него... ) знам че хората ги изхвърлят затова вместо да ги хвърлят по добре да ги дадът на мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agent Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 мисля че имам някоя друга дискета че можеби и джоистици стара работа от дете са ми но не сам в сф сорри! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonev2 Posted September 10, 2011 Author Share Posted September 10, 2011 мисля че имам някоя друга дискета че можеби и джоистици стара работа от дете са ми но не сам в сф сорри! А откъде си? То откъдето и да си попощата ще ти излезе 2/3лв да ги пратиш или ако искаш да не плащаш по speedy за моя сметка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonev2 Posted December 17, 2011 Author Share Posted December 17, 2011 bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 bump Това да не се повтаря, защото ще затворя темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.