FENA Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Купувам 4 броя презареждаеми батерии AA, за фотоапарат. Приемам оферти и за използвани такива, но все пак да държат прилично време. Трябват ми до 1-2 дни, след това вече няма да са ми нужни. Приемам оферти на ЛС, или mail: ve_li@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Good_God Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Имам 4 х 2000 mAh / 1,2 V - Hama Mignon NiMH батерии - чисто нови, неизползвани. Цена 15 лева. Към тях имам и зарядно, ако ти е нужно. Пиши ако си заинтересован на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheep Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Имам 4 броя Uniross 2300 mAh. Употребявани са/употребяват се във фотоапарати и дискмени. Не мога да дам никаква гаранция в какво състояние са. Цена общо за 4 броя - 8 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted August 31, 2011 Author Share Posted August 31, 2011 Благодаря на всички предложили, както в темата, така и на ЛС. За момента "проблема" е решен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.