vankata_r Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Става дума за ТОЗИ хеликоптер. При мен дойде в окаяно състояни - счупена опашка, счупени витла, държачи на витлата... Текущите витла НЕ са карбонови а са имитация на карбон, с нови държачи на главните витла е, нови главни витла, опашката не е купувана а си я изработих от дуралуминиева тръбичка, опитах се да поправя подпорите на опашката - не знам колко съм успял, но поне стоят цели. Причината да го продавам е, че така и не успях да го вдигна във въздуха - при набиране на обороти започва да се върти в кръг, не може да стои на едно място и ми писна да се занимавам с него. Ако някой има познанията и опита да го стабилизира - нека да му е късмет. Това което имам е: Хеликоптера, кабинка, дистанционно. Всички сервота, мотора главния и дистанционното работят. Батериите оригиналните NI-MH ги изхвърлих защото бяха напълно изтощени. Впредвид цената на нов и доставка за България, аз му търся - 150 лв. Намира се в Пловдив, мога да го изпратя по Еконт. Коментар на цената само за сериозни купувачи. Връзка с мен ЛС или E-Mail Ето и реални снимки: Снимка1 СНимка2 Снимка3 СНимка4 ПРОДАДЕН! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.