playful Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Huawei EchoLife WiMAX CPE! е устройство останало ми след фалирането на Транстелеком с което ми предоставяха интернет в офиса безжично и се бях изръсил доста за него. Уреда на мен вече не ми върши работа , тъй като аз не знам как да го разкодирам ... имах идея да го ползвам като рутер , но явно не съм достатъчно компетентен и не можах да го настроя Ето линк с инструкции на английски В шкафа попаднах и на едно VoIP устройство обаче не му намерих адаптера , което също не ми трябва За двете джаджи търся общо 50 лв , като цената може да подлежи на коментар Цена за Huawei EchoLife WiMAX CPE! 30лв + подарък повреден HDD 80гб SATA Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimvel Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 3. Не е позволено да се създават няколко теми, за един и същ обект на продажба, на покупка или на замяна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
playful Posted August 26, 2011 Author Share Posted August 26, 2011 3. Не е позволено да се създават няколко теми, за един и същ обект на продажба, на покупка или на замяна. не съм създал нарочно няколко теми. нещо се бъгна просто Link to comment Share on other sites More sharing options...
playful Posted August 27, 2011 Author Share Posted August 27, 2011 VoIP устройството е запазено цена само за WIMAX-a 35лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
playful Posted August 28, 2011 Author Share Posted August 28, 2011 Ето актуални снимки на устройството Link to comment Share on other sites More sharing options...
playful Posted August 30, 2011 Author Share Posted August 30, 2011 VoIP-а е продаден Нова цена за WiMAX-a - 30лв , добавям като подарък към него един повреден 80гб SATA HDD с лоши сектори Link to comment Share on other sites More sharing options...
playful Posted September 9, 2011 Author Share Posted September 9, 2011 Устройството се сваля от продажба , поради липса на интерес ! Темата е за затваряне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.