groover Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 защо бе, майна? ov3rm4n, аз много се радвах на хайку-то ти и на karaman, пък и други хора поустваха стихове. това че голяма част от юзърите са говеда е друг въпрос. може да се опита с един нов раздел, само пробно. хубаво е след като си се занимавал с Линукс или новия Radeon да прочетеш едно стихче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 14, 2004 Author Share Posted July 14, 2004 може да се опита с един нов раздел, само пробно. хубаво е след като си се занимавал с Линукс или новия Radeon да прочетеш едно стихче Благодаря и на тебе Някой беше казал,че поезията облагородява.Ще премълча "Ода за пръднята" на Смирненски и "Курвиада" на П.Р.Славейков. Явно ти си пример за първото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 Момчета, според мене тая тема е по-добре да си остане тема. Най-добре да я преместя в Тя и Той и там да е пинната. В Тя и Той мисля че по се вписва отколкото в Others. Ако искате казвайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 14, 2004 Author Share Posted July 14, 2004 Аз нямам нищо против.Зергатул и Георги имат думата Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 Ако е така значи първите 3 дни ще има по 10 поста в него, а след това 10 поста ще се правят за една седмица. Няма да се учудя, ако стане така. Но ще е напълно в реда на нещата, според мен. Все пак става дума за творене - не може просто да седнеш и да напишеш нещо, иска се муза, настроение, подходяща атмосфера. Дори и в продължение на седмица нищо да не се пише, ще има ли проблем? Ще пречи ли? това пък е натоварване за модераторите и админите Защо да ги натоварваме? Не може ли да се дадат права на други хора, само за този форум? Те ще си отговарят за спазването на добрия тон, ще изтриват несъдържателните и обидни постове и т.н. С няколко думи - мисля, че "отварянето" на warez.ru към теми и проблеми, които не засягат дейността му, ще има само положителен ефект. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 Историята показва точно обратните резултати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 @Zerghathul: Не ми се повтаря едно и също... Бъди така добър да прочетеш всички мнения в тази тема. Всички знаем какво излезе от последния такъв опит... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 Аз лично за нищо не се натискам. Знам че аудиторията тук не е много като за такива неща. Затова работя по въпроса да направя отделен такъв форум или по-точното му наименование май е къмюнити. Но след като явно има отзиви от хора които не познавам и няма как да се сетя да поканя в евентуалния си форум ми се стори добра идея да пробвам първо тук. Щом не може - не може. Ако стане - стане. Все е доволно. Просто си мислих че можем да пробваме. Колкото до модериращите - винаги мога да поема такава функция макар че като гледам няма кой да ми я даде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 Няма да се учудя, ако стане така. Но ще е напълно в реда на нещата, според мен. Все пак става дума за творене - не може просто да седнеш и да напишеш нещо, иска се муза, настроение, подходяща атмосфера. Дори и в продължение на седмица нищо да не се пише, ще има ли проблем? Ще пречи ли? Дам ще пречи. Ако отворим 20 такива форума, в които има само една тема с един пост на 5 дни ще се изгуби адски много място. Отделно всеки ще трябва да влиза в 20-те отделни форума за да види, че няма нищо интересно... или да види, че има 1-2 неща, които го вълнуват. Сравнете колко клика са нужни и сравнете това с виждането на първа, втора и трета страница на others. След това си направете изводи сами дали това пречи и дали е в тежест. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 14, 2004 Author Share Posted July 14, 2004 Дриимър а какво ще кажеш за предложението на KILLERINCHO??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 Момчета, според мене тая тема е по-добре да си остане тема. Най-добре да я преместя в Тя и Той и там да е пинната. В Тя и Той мисля че по се вписва отколкото в Others. Ако искате казвайте. <{POST_SNAPBACK}> Аз принципно нямам никакви изисквания или конкретни желания. Ако няма да има отделен форум дали ще е закърфичена в Тя и Той или нормална в Others... Ако така смятате че ще е по-добре и за вас е по-удобно - ОК. Така да бъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 ми нека да пишат,а аз ще се радвам на "излятото" Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 Az podkrepqm napalno ideqta .... Sani6lenik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Дриимър а какво ще кажеш за предложението на KILLERINCHO??? Няма грижи и като гледам то е вече факт. Нядавам се, че ви удовлетворява това решение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Имаше и друг вариант, но според мене за в момента този е най-добър. Примерно да се направи отделна секция във Адрес 4000. Но това пак може да стане ако си развиете темата и се появят повечко желаещи за една отделна секция. За мене примерно няма да е проблем да я модерирам за да не натежава на другите модератори които се занимават с големите секции като Games Movies Others в главния форум. Но времето ще покаже има ли смисъл и нужда от такава секция във форума ни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 15, 2004 Author Share Posted July 15, 2004 Dowolno dowolno.... Nai iskreni blaodarnosti na ekipa na modowete i adminite. Izvinqvam se za 6liokavicata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Mi kato gledam e stignalo do niakade.Zalko 4e ne vi dadoha pove4e miasto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 15, 2004 Author Share Posted July 15, 2004 Колкото толкова.Вече се поства в другата тема Благодаря за подкрепата Close Topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.