djxd Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Продавам 2 видео карти незнам какви са но работят свалих ги от работещо ПЦ ето и снимки Снимки Снимки Снимки Снимки цена на 2 те 40 лева тотална распродажба на части Skype - dj-h0use GSM - 0884342960 E-mail - [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybadams Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 ave tva sa video karti 98 99 godina tva za ni6to ne se polzvat az imam 10 takiva ,nqmat prodajna cena Link to comment Share on other sites More sharing options...
djxd Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 незнам човек работят си от една зала са зети от пц та распродажба имаше и така Link to comment Share on other sites More sharing options...
michoo Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Залата трябва да е работила доста отдавна...Тея са за компютри с операционна система Windows 95,98.Кой ще ти даде 40 лв бе човек?Той един цял такъв компютър не струва толкова!Сигурно си ги взел за 2 лв...а ако не, са те преметнали здраво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djxd Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 нова цена за 2 те 20 лева! ако искаш... никои не те кара на сила ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 едното на снимките е аудио карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djxd Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 едното на снимките е аудио карта. Объркал съм снимките сажалявам имам и звукови карти за продаване за това сажалявам извинявам се за грешката си .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fen4eto91 Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 колвга мога да ги взема ама ти трябва да ми дадш пари за да ги взема колега мога да ги взема ама ти трябва да ми дадш пари за да ги взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Доколкото се вижда на снимките са на слот ПСАЙ-ИСА имам едно такова дъно мога да ти го подаря за да си ги сложиш да ти служат за декорация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.