cmdj7 Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Здравейте ! Необходимо ми е захранване за DELL модел PA-10 или PA-12 .Имал съм в излишък и от двата модела в архива си ,но явно съм окомплектовал някоя машина без да помисля за после Държа на оригинално ,неремонтирано захранване ! Предлагайте на лични или е-майл livanov@abv.bg и с нормални цени ! Ще пътува с ЕКОНТ до гр.Плевен ! Ако Ви трябва някакво захранване за масовите марки и го имам в излишък ще помагам и аз на същата цена ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mic Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Здравейте ! Необходимо ми е захранване за DELL модел PA-10 или PA-12 .Имал съм в излишък и от двата модела в архива си ,но явно съм окомплектовал някоя машина без да помисля за после Държа на оригинално ,неремонтирано захранване ! Предлагайте на лични или е-майл livanov@abv.bg и с нормални цени ! Ще пътува с ЕКОНТ до гр.Плевен ! Ако Ви трябва някакво захранване за масовите марки и го имам в излишък ще помагам и аз на същата цена ! предлагам чисто нов адаптер DELL OEM. Адаптерът е Slim Кат номер J62H3 - 90W 35лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.