djxd Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Продавам много неща на веднъж 4 броя рам памет 4 броя кабели 1 брой захранване 3 харда 2 тв тунера 1 дъно процесор 1,8 1 CD кутия за PC цена за сичките неща накуп 60 лева Skype - dj-h0use GSM - 0884342960 E-mail - [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Продавам много неща на веднъж 4 броя рам памет 4 броя кабели 1 брой захранване 3 харда 2 тв тунера 1 дъно процесор 1,8 1 CD кутия за PC цена за сичките неща накуп 60 лева Skype - dj-h0use GSM - 0884342960 E-mail - [email protected] Каква рам > ??? Какви кабели > ??? Захранването ще приемем че е ATX Какви хардове > ??? Какво дъно > ??? Какъв процесор > ??? А дали работят частите > ??? Нещата сглобени и работещи ли са та накуп ги даваш ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michoo Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Сега ,ако напишеш за всеки чарк по две три изречения , ми се струва ,че ще имаш повече успех!Аиде снимки няма да искаме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djxd Posted August 23, 2011 Author Share Posted August 23, 2011 Сега ,ако напишеш за всеки чарк по две три изречения , ми се струва ,че ще имаш повече успех!Аиде снимки няма да искаме... то хубаво да ви кажа какви са що са но като и аз не знам само знам че работят от сървари за камери от фирма са дето се вика само за дъното мога да кажа че е интелско или нещо от сорта незнам рам памета има по 128 има и майче една 256 ако не се лъжа захранването е 250 вата някво си там не ги знам какви са нещата СД- то е записвачка помеждодругото ЛГ марката му кабелите са тези дето са за харда широките такива са те да нещата се продават напук слагам ги в 1 кашон и сичко искам да махам да заминава а харда 1-ният е максел нещо си 20 гб-та а другият е 40 ако не се лажа сегейт нещо си Link to comment Share on other sites More sharing options...
michoo Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Тогава едни снимчици ще свършат работа ...Взимай от комшията фотото ,ако нямаш , и ги мятай тука!Ама това със снимките е нож с две остриета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Като направиш снимки и разбереш кое какво е - можеш да си пуснеш пак темата. В тоя си вид тя е несериозна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.