Unstable Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 По една или друга причина, джудото ми допада като спорт/бойно изкуство. Бих искал да знам, дали някой от вас може да ме насочи, към някой клуб по джудо в Пловдив ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Клуб "Щит", Петър Петрушев. То за джудо не знам дали има друг вариант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prof.Iceberg Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Клуб "Щит", Петър Петрушев. То за джудо не знам дали има друг вариант. Не само, че има, ами при Петрушев е последния вариант В залата на Спортното при Боги и Цеца Божилови и Лъчезар Харалампиев. В зала Олимпиада при СТайко Ушев и Петър Ардашев. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Така де, той щото Петрушев не го разбира джудото, затова обучава разните му там спецчасти на полицията примерно. От нямане на кво да прави човекът! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prof.Iceberg Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Така де, той щото Петрушев не го разбира джудото, затова обучава разните му там спецчасти на полицията примерно. От нямане на кво да прави човекът! Ахахаххахахаххаа, иди го кажи тва на бате ти Тошо Малев - че Петрушев ги обучава :D или на Саладинов в СОБТ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Да, изглежда това е синдром на виртуалното общуване на тема БИ - винаги започва едно мерене на бойни изкуства, моя сенсей е по-голям от твоя сенсей, моето БИ и е по-силно от твоето БИ... Смешно, та чак тъжно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Ахахаххахахаххаа, иди го кажи тва на... Не виждам причина да го правя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prof.Iceberg Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Да, изглежда това е синдром на виртуалното общуване на тема БИ - винаги започва едно мерене на бойни изкуства, моя сенсей е по-голям от твоя сенсей, моето БИ и е по-силно от твоето БИ... Смешно, та чак тъжно... Не, това е синдром на подаването на грешна информация Не виждам причина да го правя. След като го направи инструктор на техните хора, добре е и те да знаят...все пак да си търсят и те с кво да се занимават, нали така Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Ахахаххахахаххаа, иди го кажи тва на бате ти Тошо Малев - че Петрушев ги обучава :D или на Саладинов в СОБТ... Да , СПОР са провеждали съвместни тренировки с Петьо Петрушев и Гензан Такемура. Ако не вярваш питай бате ти Тошо Малев... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.