Kobrata Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Продавам Усилвател Респропм РС 201, спецификации в нета бол. Усилвателчето е поддържано и преди около година му бяха сменени кондензаторите. Доста е обгрижван и на 6 месеца му се смазват копчетата със спрей. Потенциометърите ( врътките ) са в перфектно състояние. Радиото не му работи, не знам защо, но не ми и трябва, понеже го ползвам само като усилвател свързан към компа. Черен на цвят, има тук таме някоя драскотина, но изглежда много добре за годините си. Към него имам 2 тонколони. Колоните са със Български говорители. Мощност: 40W Импендианс: 4 Ома Бас - ВK 201B4 Средни - ВВ 108 Високи - ВКВ 0422 Снимки : Всичко се намира в гр. Пловдив, Тракия. Цена на усилвателя 25 лв. Цена на тонколоните40 лв Ако се вземе всичко на куп 50 лв! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted August 23, 2011 Author Share Posted August 23, 2011 Nova cena na tonkolonite - 35 lv Dobavqm i bezplaten transport v ramkite na Plovdiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 Нова цена на комплекта 45 лв!!! За 45 лв. даже и гадните китайски боклуци 2.1 които са на килограм не можете да си купите, а да не говорим за качество на звук... А тези колони са най-малко 150 пъти по-добри във всяко отношение. Адски много си заслужава комплекта и който го вземе няма да остане разочарован!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Здрасти колега, продава ли се още комплекта. Ако е да ги взимам, дай координати за връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.