mmuto Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 та въпроса ми е като пусна линампа ми излиза прозорец "искатели да разрешите на тази програма да прави промени на компютъра" и после всички филми и клипове тръгват с линамп вместо с медия плеър класик или която програма съм задал преди това и ме дразни някои ако може да помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 При XP е View -> Folder Options -> File Types -> намираш вида файлове, който търсиш и посочваш с коя програма да го отваря. При Vista и Windows 7 е -> Control Panel -> Control Panel Home -> Default Programs -> Set Associations и от там пак си избираш. Ако Media Player Classic има такива неща в опцийте си, тогава и от там може да се нагласят, иначе ще използваш горните начини, които ти написах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 При него проблемът не е в това, а в Winamp, който се опитва да краде асоциациите при старт. От опциите му - File Types - там Restore type associations чекбокса, разгледай и другите опции. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmuto Posted August 19, 2011 Author Share Posted August 19, 2011 мерси ще пробвам и ако има нещо ще пиша пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmuto Posted August 19, 2011 Author Share Posted August 19, 2011 момчета нищо не става давайте още идеи Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 С кой winamp и с кой windows си да ти напиша точно какво да направиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmuto Posted August 20, 2011 Author Share Posted August 20, 2011 С кой winamp и с кой windows си да ти напиша точно какво да направиш? Winamp 5.572 Build 2830 win 7 32 bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.