Real Madrid Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Здравеите,ако има фенове на Реал Мадрид от Пловдив и са навити да гледат ма4а с Барса в сряда,предлагам терен.Сам съм в апартамент и няма с кои да го гледам,фен съм на отбора от 2000год. и за това предпо4итам някои с също толкова стаж,за да имаме общи теми на разговор,телевизора е лсд. перфектна картина от булсатком,ако има желаещи пишете тук и даите инфо за връзка с вас,приемам и др.идеи за двубоя.......?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real Madrid Posted August 17, 2011 Author Share Posted August 17, 2011 ???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real Madrid Posted August 17, 2011 Author Share Posted August 17, 2011 eeeeeeeeeeeeeeeee??/????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Пич, не че нещо, ама контингента, който следи този подфорум може и да не стигнем да ти запълним хола. Отделно, че не всички са в Пловдив... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real Madrid Posted August 17, 2011 Author Share Posted August 17, 2011 знам,аз ина4е си ги гледам сам ама реших да си потърся сродна душа.Писах и в форума на Реал Мадрид ама като ги гледам те освен да псуват Меси и компания маи др.не ги интересува,това да псувам съперника не ме прави по голям фен на отбора ми,но тук в БГ. е важно да си против а не за,и изборите проти4ат по същия на4ин...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.