Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

t.e stari raboti -predmeti,pafti,moneti izobsto vsi4ko koeto e ot prababa vi ili dqdo vi i koeto vi sedi po tavanite i mazeta i se 4udite kakvo da go pravite poneje si padam po takiva raboti i sam malko lud po tema hobita sega po4vam da sabiram i takiva raboti.Dano ima hora ,koito da mi predlojat intreresni ne6ta :) :rolleyes: :wir

ako nqkoi ima nqkvi stari ne6ta da pi6i ili v topica ili da prati PM kakto re6ite:)

iskash li 5 chuvala stari drehi :P

(ot baba mi i dqdo mi be)

e ne stava dumi za drehi a za nqkvi predmeti be 4ovek:))) :punk :tongue

ne 44e i drehite ne sa vehtorii , no zasega ne mi var6at rabota

колко даваш за 1бр. играчка от киндер :) и колко си готов да земеш ;) 100 ?

а за количка ? маджбокс ;)

че да знам дали да им издухам прахта или да си ги оставя за спомен

колко даваш за 1бр. играчка от киндер :) и колко си готов да земеш ;) 100 ?

а за количка ? маджбокс ;)

че да знам дали да им издухам прахта или да си ги оставя за спомен

ami kam 10 -20 stotinki zavisi ot igra4kata za metalnite davam 30

a za koli4kite parvo trqbva da gi vidq poneje po princip sabiram 4isto novi , no i ako ne sa mnogo ujuleni pak mi var6at rabota ako ima6 nqkvi fonokarti i tqh moje da gi vzema:)

ina4e problem nqma za 100 broiki

Imam moneta  50lv. ot 43-ta. Interesuva li te? I kolko dava6 ako da?

tova e monetas car boris 3 nali-pi6e'Boje pazi bulgaria

ako e tq v koeto sam po4ti 100% siguren trqbva da znae6 4e e mnogo ama mnogo razsprostranena ako ne se laja tiraja i e kam 10 miliona ili ne6to takova ako te ustroiva moje da ti dam 50 stotinki tq gore dolu tolkova struva pak i az mai4e q imam ;) :)

Аз ти давам колекция от колички MatchBox (около 45-50 са ) трябва да проверя, всички за 20-25 кинта

ok no parvo trqbva da gi pogledna bi trqbvalo da sa zdravi nali ,no dali sa ujuleni ili sa oste v kutiite ina4e cenata me ustroiva gore dolu

zna4i pi6i PM za sre6ta ako iska6

t.e stari raboti -predmeti,pafti,moneti izobsto vsi4ko koeto e ot prababa vi ili dqdo vi i koeto vi sedi po tavanite i mazeta i se 4udite kakvo da go pravite poneje si padam po takiva raboti i sam malko lud po tema hobita sega po4vam da sabiram i takiva raboti.Dano ima hora ,koito da mi predlojat intreresni ne6ta :) :rolleyes:  :wir

ako nqkoi ima nqkvi stari ne6ta da pi6i ili v topica ili da prati PM kakto re6ite:)

една монета на 116,7 години - 20 стотинки( сребрни) от 1888 година готина цифра а?

Колко даваш ?

pi4 az imam edna moneta.tq ne e vehtoria,nqma pari4na stoinost. vzeh q minalata godina kato bqh na edin ostrov v garcia.tova e monetata na samiq ostrov,neshto kato negovata emblema i moje samo ot tam da se vzeme.prodavaha gi v muzeq na ostrova.stava vapros za ostrov Hydra.ako iskash vzemi kartata i go nameri ili potarsi iz net-a neshto za ostrova da q vidish i ako ti haresa mi kaji kakvi pari4ki mojesh dad mi dadesh za neq.

edit : i ne mi kazvai smeshna cena shtoto da idesh do greece da si q zemesh ti izliza okolo 250-300 leva.

аз пък имам монета от 2,5 ст. (две стотинки и половина :) ) от ... 1888г. мисля че беше ...

da to4no taka ottogava e mnogo e qka:))) ;)

Kolko dava6 za igra4ki (nqkolko kila :D )? Ima i Kinder i drugi bolkuci...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...