JOVANI Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 t.e stari raboti -predmeti,pafti,moneti izobsto vsi4ko koeto e ot prababa vi ili dqdo vi i koeto vi sedi po tavanite i mazeta i se 4udite kakvo da go pravite poneje si padam po takiva raboti i sam malko lud po tema hobita sega po4vam da sabiram i takiva raboti.Dano ima hora ,koito da mi predlojat intreresni ne6ta ako nqkoi ima nqkvi stari ne6ta da pi6i ili v topica ili da prati PM kakto re6ite:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 iskash li 5 chuvala stari drehi (ot baba mi i dqdo mi be) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOVANI Posted July 14, 2004 Author Share Posted July 14, 2004 iskash li 5 chuvala stari drehi (ot baba mi i dqdo mi be) <{POST_SNAPBACK}> e ne stava dumi za drehi a za nqkvi predmeti be 4ovek:))) ne 44e i drehite ne sa vehtorii , no zasega ne mi var6at rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 Az imam edin star chasovnik ot okolo predi 73 godini... Ako te interesuva pishi PM ili v IRC Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOVANI Posted July 14, 2004 Author Share Posted July 14, 2004 nqkoi ako ima zna4ki.kinder igra4ki,metalni voini4eta,ili malki koli4ki pak ste me zaintriguvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 колко даваш за 1бр. играчка от киндер и колко си готов да земеш 100 ? а за количка ? маджбокс че да знам дали да им издухам прахта или да си ги оставя за спомен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Ibis Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Imam moneta 50lv. ot 43-ta. Interesuva li te? I kolko dava6 ako da? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOVANI Posted July 15, 2004 Author Share Posted July 15, 2004 колко даваш за 1бр. играчка от киндер и колко си готов да земеш 100 ? а за количка ? маджбокс че да знам дали да им издухам прахта или да си ги оставя за спомен <{POST_SNAPBACK}> ami kam 10 -20 stotinki zavisi ot igra4kata za metalnite davam 30 a za koli4kite parvo trqbva da gi vidq poneje po princip sabiram 4isto novi , no i ako ne sa mnogo ujuleni pak mi var6at rabota ako ima6 nqkvi fonokarti i tqh moje da gi vzema:) ina4e problem nqma za 100 broiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOVANI Posted July 15, 2004 Author Share Posted July 15, 2004 Imam moneta 50lv. ot 43-ta. Interesuva li te? I kolko dava6 ako da? <{POST_SNAPBACK}> tova e monetas car boris 3 nali-pi6e'Boje pazi bulgaria ako e tq v koeto sam po4ti 100% siguren trqbva da znae6 4e e mnogo ama mnogo razsprostranena ako ne se laja tiraja i e kam 10 miliona ili ne6to takova ako te ustroiva moje da ti dam 50 stotinki tq gore dolu tolkova struva pak i az mai4e q imam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Ibis Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Az si misleh da ti ia probutam za 200-300lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOVANI Posted July 15, 2004 Author Share Posted July 15, 2004 Az si misleh da ti ia probutam za 200-300lv. <{POST_SNAPBACK}> ehe tq i da e zlatna nqma da e tolkova skapa ako iska6 otide v muzeq i pitai kakva i e cenata Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlr8tor Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Аз ти давам колекция от колички MatchBox (около 45-50 са ) трябва да проверя, всички за 20-25 кинта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danco Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 az imam okolo 400 fonokarti (mobikom , betkom , bulfon i ot razli4ni strani) imam mn sabrani seriii ot tqx i ot nqkoi karti s razli4ni tiraji i impulsi. Kolko pari ti se davat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOVANI Posted July 15, 2004 Author Share Posted July 15, 2004 Аз ти давам колекция от колички MatchBox (около 45-50 са ) трябва да проверя, всички за 20-25 кинта <{POST_SNAPBACK}> ok no parvo trqbva da gi pogledna bi trqbvalo da sa zdravi nali ,no dali sa ujuleni ili sa oste v kutiite ina4e cenata me ustroiva gore dolu zna4i pi6i PM za sre6ta ako iska6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bai Ganio Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 t.e stari raboti -predmeti,pafti,moneti izobsto vsi4ko koeto e ot prababa vi ili dqdo vi i koeto vi sedi po tavanite i mazeta i se 4udite kakvo da go pravite poneje si padam po takiva raboti i sam malko lud po tema hobita sega po4vam da sabiram i takiva raboti.Dano ima hora ,koito da mi predlojat intreresni ne6ta ako nqkoi ima nqkvi stari ne6ta da pi6i ili v topica ili da prati PM kakto re6ite:) <{POST_SNAPBACK}> една монета на 116,7 години - 20 стотинки( сребрни) от 1888 година готина цифра а? Колко даваш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOVANI Posted July 15, 2004 Author Share Posted July 15, 2004 kolko mnogo hora ste videli topica, a tolkova malko sa pisali ne6to vse trqbva da imate nqkvi bokluci u vas Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 pi4 az imam edna moneta.tq ne e vehtoria,nqma pari4na stoinost. vzeh q minalata godina kato bqh na edin ostrov v garcia.tova e monetata na samiq ostrov,neshto kato negovata emblema i moje samo ot tam da se vzeme.prodavaha gi v muzeq na ostrova.stava vapros za ostrov Hydra.ako iskash vzemi kartata i go nameri ili potarsi iz net-a neshto za ostrova da q vidish i ako ti haresa mi kaji kakvi pari4ki mojesh dad mi dadesh za neq. edit : i ne mi kazvai smeshna cena shtoto da idesh do greece da si q zemesh ti izliza okolo 250-300 leva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 аз пък имам монета от 2,5 ст. (две стотинки и половина ) от ... 1888г. мисля че беше ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOVANI Posted July 16, 2004 Author Share Posted July 16, 2004 аз пък имам монета от 2,5 ст. (две стотинки и половина ) от ... 1888г. мисля че беше ... <{POST_SNAPBACK}> da to4no taka ottogava e mnogo e qka:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 Kolko dava6 za igra4ki (nqkolko kila )? Ima i Kinder i drugi bolkuci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 Една колежка си продава старите мебели, ако те интересува пусни РМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOVANI Posted July 23, 2004 Author Share Posted July 23, 2004 Kolko dava6 za igra4ki (nqkolko kila )? Ima i Kinder i drugi bolkuci... <{POST_SNAPBACK}> ako mi haresat ste ti dam dobri pari no trqbva i da gi vidq Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOVANI Posted July 25, 2004 Author Share Posted July 25, 2004 Kolko dava6 za igra4ki (nqkolko kila )? Ima i Kinder i drugi bolkuci... <{POST_SNAPBACK}> ok zna4i ste 4akam da gi vzeme6 i da pi6e6:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.