Jump to content
BulForum.com

Купувам адаптор 220V AC/5v DC 1,5A

Recommended Posts

Това е, предложения в темата или на ЛС.

Edit: Колеги чисто нов адаптор 220V AC/5V DC 4A e 11 лева с една година гаранция, така че повече от 5-6 лева за нещо на неизвестно колко години и неизвестно колко работило няма как да дам.

Има ли значение куплунга накрая ??? Ако ли не ,ще предложа няколко варианта след 19:00 часа с търсеното изходящо напрежение 5 V и ток 1.5 A или по-голям .......

Който е от твоят град нека се разрови за излишни захранвания на външни оптични и HDD устройства - те отговарят на изискванията 100 процентово ,а ако не помогнат ......до 19:00 - 19:30 съм аз насреща :beer:

:excl: :excl: :excl: ето пресни снимки за размисъл - http://cmdj7.snimka.bg/business/5v-dc-power-supply.613986.24631765 :tongue

Има ли значение куплунга накрая ??? Ако ли не ,ще предложа няколко варианта след 19:00 часа с търсеното изходящо напрежение 5 V и ток 1.5 A или по-голям .......

Който е от твоят град нека се разрови за излишни захранвания на външни оптични и HDD устройства - те отговарят на изискванията 100 процентово ,а ако не помогнат ......до 19:00 - 19:30 съм аз насреща :beer:

Куплунга е без значение, дори и да е само на проводници на изхода не ми е проблем.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...