martatel Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Обмисляме да сложим домофони във входа. Прегледах няколко фирми в нета, но ако някой е слагал скоро или знае фирма ще ми е от полза. Поканих една фирма и днес идваха, гледаха и казаха до 2 дни ще ми изпратят оферта. Хубаво е все пак да сравня цени. Външната врата е здрава, метална и в отлично състояние, звънците работят... Цени ми трябват за да подготвя съседи и евентуално да монтираме домофони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Много скъпа услуга. Особено окабеляването. Съветвам те да погледнеш в DSC какво имат, наскоро гледам получиха много прилични нови артикули. Отлични домофони. В зависимост от апарата цените варират много, особено ако искате и видео. Ако минете само на гласови домофони и нямате нужда от ново окабеляване може да се мине сравнително евтино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihonii Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Здрасти,фирма Ел браво имат добри цени ,добра техника и работят качествено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.