Jump to content
BulForum.com

Оригинални втулки O.Z за лети джанти O.Z. Racing!

Recommended Posts

Продавам 3 бр. втулки за джанти OZ, 4-тата е шчупена, което се вижда от снимката и я получавате бонус, имат на тях лого O.Z. Материала от който са направени е алуминий или нещо подобно. Свалени са от моите джанти, външния диаметър е 68 мм., а вътрешния е 57.5 като за ФВ или Опел може и за други.Намират се в Пловдив. Може да се свържете с мен на Л.С. влизам всеки ден във форума.

Цена: 25 лв.

Снимка:

024602056.jpg?r=0

Ното за Опел, нито за Фолксваген стават.

VW - 57,1 mm

Opel - 56,5 mm

Edit:Верно е че има такова нещо като допуски и сглобки, но не съм забелязал ръждата да присъства като фактор там.

Уточнение. На втулката пише Ф58.03.

Ното за Опел, нито за Фолксваген стават.

VW - 57,1 mm

Opel - 56,5 mm

Джантите ми дойдоха с Голф 3 от Италия, така че със сигурност стават за ФВ, а един приятел искаше да види как седят на Опел Вектра Б и на нея пасваха перфектно без да тропат. Все пак по главината има ръжда и ако е втулката е с точния размер едва ли ще се напъха джантата. Има такова нещо като допуски и сглобки. Така, че смело мога да твърдя, че и за 2-те стават и не тропат.

Значи за 25лв продаваш 3 железа

които струват 15лв ако са 4 бр. ( Днес минах през стругар и питах )

Никой не кара с 3 гуми нали.

Няма как цената да е такава па било то и с някаква щампа на тях.

Просто обявата е нереална.

Значи за 25лв продаваш 3 железа

които струват 15лв ако са 4 бр. ( Днес минах през стругар и питах )

Никой не кара с 3 гуми нали.

Няма как цената да е такава па било то и с някаква щампа на тях.

Просто обявата е нереална.

А просто имаш ли интерес или така си чешем клавиатурата? Щото по правилата би трябвало да имаш щом пишеш.

1. Стругар ако ти направи втулки от стомана, така ще се "завари" джантата за главината след първия дъжд, че няма да можеш да я свалиш. Питай стругара от дуралуминий или какъвто и да е алуминий дали струват 15 лв....

2. Провери в някой представител на O.Z. колко струва 1-та втулка пък тогава да си говорим. Оригиналното струва пари и мен не ме кефи Адидас маратонки да са 200 лв примерно, пък китайските вършат същата работа и са 15 ама не е едно и също.

3. Никой не съм накарал да купи, ако ги иска добре ако не ще идат на вторични.

4. Явно нямате интерес иначе щяхте да питате на лични, пък там с цена винаги можем да се договорим.

• 1 month later...

Нова цена: 10 лв. Ако не ги иска никой отиват за Халумин на Алброн.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...