tihichkoto Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 В момента разполагам с чипиран и перфектно инсталиран XBOX1 (original) и го разменям за същата конзола, но нечипирана. Целта ми е да направя определен мод, но чипа не позволява и не желая да рискувам като разпоя чипа. Приемам и боксове без хардове и такива, които стартират с грешка и немогат да продължат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nolbi Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Пиши ми на [email protected] защото не си дал никакви твой координати ! има нещо за теб, но ... пиши Link to comment Share on other sites More sharing options...
nolbi Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 В момента разполагам с чипиран и перфектно инсталиран XBOX1 (original) и го разменям за същата конзола, но нечипирана. Целта ми е да направя определен мод, но чипа не позволява и не желая да рискувам като разпоя чипа. Приемам и боксове без хардове и такива, които стартират с грешка и немогат да продължат. Писах ти,но не получавам отговор или дори въпрос. Ако само ей така пускаш теми кажи... [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted October 12, 2011 Author Share Posted October 12, 2011 Извинявам се за липсата на отговор, но не видях темата. Нямах много време тези дни да разглеждам форума и мисля, че бях затворил темата. Все пак за момента прекратявам покупкопродажбите на тези неща. Нека темата да се затвори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.