PinHead Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 1. 3бр. антени, универсални за всеки вид безжичен рутер, подходящи за усилване на обхвата и сигнала (10 dbi) Цена - 7 лв/бр 2. 3бр. адаптери SD/MicroSD/MiniSD/MMC към усб 2.0. Изключително удобно устройство за прехвърляне на всякакъв вид карти памет. Цена - 6 лв/бр 3. 2 бр. 4 портов хъб. Цена - 5 лв/бр 4. 1 бр. мини блутут приемник за PC Цена - 3 лв Ако има сериозно заинтересовани ще пратя снимки на скайп. Контакти: ЛС и скайп: радо_77 (на латиница) Обявата е от Пловдив, но може да пътуват с Еконт за сметка на купувача. 3 дни връщане на парите за тест от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_ice Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 адаптери SD/MicroSD/MiniSD/MMC към усб 2.0. Изключително удобно устройство за прехвърляне на всякакъв вид карти памет. Цена - 6 лв/бр Един брой за мен дай някакъв телефон и от кой квартал си Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Антените ме интересуват. Само че дай точен модел или поне снимка. Най-добре дай телефон за връзка или ми се обади на координатите в подписа ми да се разберем къде да мина да ги видя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PinHead Posted August 11, 2011 Author Share Posted August 11, 2011 Здравейте колеги, излезе ми възможност за "неочаквана ваканция" Така, че известно време няма да съм в града. Всеки, който е изявил желание за нещо ще го получи след като се върна - около 10 дни. Ще имам грижата да се свържа с всеки които е проявил интерес, като като бонус за търпението мога да добавя безплатен транспорт в рамките на града. Така, че всеки може да пише какво си е харесал аз ще записвам всички желаещи, разбира се няма да се разсърдя на никой, който не му се чака Всеки, който е купил нещо от мен знае, че получава коректно отношение. Така че за сега имам записан колегата @black_ice с 1 бр адаптер за SD/MicroSD. @GeorgeCh като спецификация мога да дам това: RP-SMA 2.4GHz 10dBi Wireless WIFI Antenna Booster WLAN Specifications : 2.4 GHz wireless coverage range : 980 -1148 ft (300 - 500 M) Antenna type : omni-directional Frequency : 2400-2483 MHz Impedance : 50 Ohm VSWR : < 1.5 Finish : matte black Connector : RPSMA (female) Polarization : vertical Antenna Length : 27CM Gain : 10 dBi Description : Boost your wireless coverage with this 10 dBi omni-directional Wi-Fi flexible antenna. Work with any wireless IEEE 802.11b/ g router/ AP/ PCI/ PCMCIA adapter with reverse SMA connector, improve signal strength and signal quality. Add more power and distance for your wireless network, help to clear up dead spots in your network. Compliant with IEEE 802.11b and 802.11g wireless LANs. Increase wireless coverage. Antenna directions adjustment in base. Operate with AP/Router with RP SMA connector. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Нямаше да е лошо все пак да поместиш и снимки, още повече, че и правилата го изискват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PinHead Posted August 11, 2011 Author Share Posted August 11, 2011 Добре, може да направим и друго тъй като в момента вече няма как да кача снимки - някак сваляме (замразяваме) обявата до като се върна и след това ще я пусна по всички правила на форума. Естествено, реда на колегите се пази. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 ОК, ще я "замразим" временно, но когато се върнеш има вероятност някои от записалите се вече да са се отказали (личен опит). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.