Jump to content
BulForum.com

Купувам USB Удължител M/F

Recommended Posts

ако някой има добра оферта за такъв кабел мъжко женско за удължаване на клавиатура и мишка нека да пише тук или на лични.искам 3 метра (не 1,5 метра или 2м или 5м) и нека да не са цени които гледах днес в два магазина (1,5 метра - 2,8лв :confused )

ако някой има добра оферта за такъв кабел мъжко женско за удължаване на клавиатура и мишка нека да пише тук или на лични.искам 3 метра (не 1,5 метра или 2м или 5м) и нека да не са цени които гледах днес в два магазина (1,5 метра - 2,8лв :confused )

Имам точно 3м. С клвиатура работи, но с USB WiFi не работи. Просто е по-тънък. Имаш го за 2 лв. с мъни бек 1-2 дни ...

Камен

Имам точно 3м. С клвиатура работи, но с USB WiFi не работи. Просто е по-тънък. Имаш го за 2 лв. с мъни бек 1-2 дни ...

Камен

остави един телефон за връзка да се разберем и да го взема.и се надявам да си от Пловдив,че бях забравил да оточна координатите ми

една бройка(за клавиатурата)намерена вече с любезното съдействие на колега от форума на който искрено му благодаря за бързото решение на нещата.

ако някой др има такъв кабел под ръка нека даде оферта :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...