Dunc Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Аз се чудя дали този психологически проблем е на футболистите или персонално на Венгер, който го предава на тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Поздрав за L1v3ruS A pastor was joining two gays in marriage but didn't know how to pronounce them Husband and Wife. He thought about it for a while and yelled "I now pronounce you Man United!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Поздрав за L1v3ruS A pastor was joining two gays in marriage but didn't know how to pronounce them Husband and Wife. He thought about it for a while and yelled "I now pronounce you Man United!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Последният път когато Олимпиакос победи Манафа е било през 350 година пр. Хр. Резултатът 2-1, головете за гърците са дело на Плaтон и Аристотел, а почетното попадение на Райън Гигс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Я каква изненада. Без съдийския натиск от страна на Съра, и без неговото командване отбора яко забуксува. И... Райън Гигс още не е приключил състезателната си кариера и вече е... старши треньор След като Арсенал отново заора в края на сезона - официалната ми подкрепа е за Ливърпул, които сериозно се насочват към титлата и доста бих се радвал, ако отбор с такъв бюджет спечели титлата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 За мое съжаление Ливърпул се самоуби в последните два мача... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Дано БР и момчетата си вземат урок. Цял сезон ни покриваше късмета все пак. Жал ми е за Стиви, той я заслужава. Ако не се беше подхлъзнал, чукотка никога не можеха да ни бият. Онзи ден, при 0:3 си повярвахме че можем да си оправил головата, и забравихме че ТП и отборчето му това и чакат.Майната му, здраве да е. Реално погледнато, целта ни този сезон беше постигната, аз лично съм доволен. Дано стане чудо идните 4 дни, или догодина пак да имаме спортния шанс да сме в битката. YNWA ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 17, 2014 Share Posted May 17, 2014 АРСЕНАЛ СПЕЧЕЛИ НЕЩО ! ! ! ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 17, 2014 Share Posted May 17, 2014 Йееей! А дано да даде малко импулс на отбора, че определено заслужаваха трофей тоя сезон! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Тоя сезон мачовете на Юнайтед щели да ги дават по bTV Comedy Link to comment Share on other sites More sharing options...
slick Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Тоя сезон мачовете на Юнайтед щели да ги дават по bTV Comedy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Мм Супер Марио ще го видим какво ще направи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Ще потопи и Ливърпул... Радвам се, че го разкараха от Милан... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 29, 2014 Share Posted August 29, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Ще потопи и Ливърпул... Иска ти се... Ел ниня, който взехте на негово място, май ще потопи Милано в сълзи от мъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 А Манчо с толкоз футболисти пак нищо не правят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Иска ти се... Ел ниня, който взехте на негово място, май ще потопи Милано в сълзи от мъка Ами, в интерес на истината прогреса на Ливърпул ме радва. Връща интригата във Висшата лига. Бих се радвал да ги видя шампиони. На фона на отбори като Челси и Шити - пуул радва, предишния сезон бях за тях. Не знам дали го писах и тук, но Юнайтед адски ми опротивяха последните няколко сезона на съра - разказаха играта на Бербатов, очевадни съдийски рамене, лакти, и други опори и въобще - направиха трудна задачата да ги харесвам. А за Марио - не че ми се иска, проблемът е самия Марио. Последния сезон хич не си даваше зор в Милан и постоянно беше длъжник на отбора. На фона на чудесата от храброст, които правеше Ибра, Балотели беше камион претенции без покритие на терена. А относно Торес - явно си забравил периода, когато носеше екипа на Ливърпул. Едва ли ще си върне онази форма, но е класен играч, когото харесвам и се надявам да успее да възроди кариерата си в Милан. А самия Милан толкова са затънали, че едва ли Торес би им бил проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Тази година трансферното лято е полудяло. Над един милиард евро пръснати за трансфери...Юнайтед - като Реал - изпонакупиха Ди Мария (който смятам, че беше една от основните движещи сили в Реал), Дейли Блинд (много го харесвам тоз' играч), Рохо, Фалкао (под наем)... Балотели в Пуул, Уелбек в Арсенал... Висшата Лига явно се напъва да се върне на европейската сцена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Няма как да забравя какво даде Торес на ЛФК, но след като отиде в Чукотка е бледо копие на себе си. Бъди сигурен че никога няма да бъде машината от Анфийлд. Бало е класен нападател, но има проблем с църната си кратуна. БР ако успее да му повлияе, може и да дигне КПД-то при нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Мисля, че едва сега спира да ми е смешно положението с Chel$ea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 Ми че то не е смешно, ами закономерност при Жозе. На третия сезон максимум отборите му регресират яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 Манчо ги изгърбиха още до 7мата минута Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 5, 2015 Share Posted October 5, 2015 Мдааа, Юнайтед ги отнесе тежката артилерия Арсенал ми стават все по-симпатични Уволнили са Брендън Роджърс... Трябва да призная, че ми беше симпатичен. Ама съра правилно го е казал - Ливърпул няма необходимата организация, необходимия клуб, за да може да се върне към величавите си години... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Арсенал и Манчестър Юнайтед, Хайбъри, 1926 г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Юрген Клоп продължава да постига нещо, което смятах за невъзможно - да ми стане по-симпатичен. Това му изказване... Поклон! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.